Εμ.......
Εμ.......
Panos 316T (12-01-13)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 12-01-13 στις 00:11
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Thomelef (12-01-13)
gnx (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13)
spar@ (12-01-13)
Αφου το ΤΤ ειναι ανεξαρτητο απο το κρατος οπως λεει ο σταματης
γιατι επρεπε να πουληθει και με προτροπη της τροικας ?
-------------------
Ασε με εμενα να ειμαι εκτος τοπου και χρονου....μεθαυριο που θα δουλευουμε στον Κινεζο για 200ευρο 18ωρο θα δουμε αν το εχετε αποδεχτει ή θα κλαιτε ...
Οχι Γιωργο μου δεν ειμαι συνδικαλιστης καργιεριστας πρωτον στο ξαναλεω και αν ειμαι λαθος καπου πες μου οχι οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου αλλα βγαλε με και τρελο...
α) ειχαμε προταση για περισσοτερα λεφτα μισθωσης του λιμανιου? και πηγε το λιμανι με λιγοτερα λεφτα στην Cosco γιατι καποιος @δης εβγαλε λεφτα ?
β) Περιμενες απ τον Κινεζο να σου δειξει πως δουλευει το λιμανι? ειδικα στα λιμανια και στην Ναυτιλια εχουμε μια ιστορια, και οχι γιατι ειμαστε τα υπερτατα μυαλα αλλα ζουμε σε πολυ κεντρικο σημειο... οποτε μεχρι και εγω που ειμαι εκτος τοπου και χρονου θα μπορουσα να σου βγαλω χρηματα...
γ) Εισαι ευχαριστημενος Γιωργο που στην Χωρα που ζεις, με ολα αυτα τα @δια που ειχατε ψηφισει και που ακομα συνεχιζουν τα αλλα @δια και ψηφιζουν τα εχουν ξεπουλησει ολα και οχι για το καλο της χωρας αλλα για να ξαναφανε χρηματα...και δεν εχουμε αεροδρομιο, λιμανι κλπ
δ)Πιστευεις οτι οι κινησεις δηλαδη που εχουν κανει ειναι για καλο?
Ηλια μην βλεπεις το "κομματι ψωμι" μονο (που αμφιβαλω αν ισχυει σε αυτην την περιπτωση) αλλα να βλεπεις και την συνεχεια με την εργασια την αναπτυξη που εχει αυτο που πουληθηκε ,τους μισθους που δινουν (οι ιδιοι λενε στην τιβι για χιλιαρικα με 8ωρο)και την παιρετερω σταθεροτητα και δημιουργια ευκαιριων για εισαγωγες (θυμιζω αποκλειστικο λιμανι για την hp αντι του Ροτερνταμ)...αυτο ναι οι κινεζοι το εκαναν και το "διπλα" μαγαζι ρεμβαζει..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"