Σελίδα 50 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 40484950515260100 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 491 έως 500 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Rides
    0

Προεπιλογή

Εμ.......

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και κατι τελευταιο, δεν ανεχομαι εστω και αν τετραπλασιαστουν τα κερδη, το κεντρικο λιμανι της πατριδας μου το φιλετο,της πατριδας που υπηρετησατε και αυριο θα υπηρετησω και εγω να ανηκει σε Κινεζους, οι οποιοι το απεκτησαν για ενα κομματι ψωμι συμφωνα με αυτα που επρεπε να παρουμε και καποιος @δης πλουτισε και το παιζουν κυριες οι π@@τανες η γυναικα του και οι κορες του....
    αυτο για να ολοκληρωσω τον συλλογισμο μου....
    μικρε εισαι εκτος τοπου και χρονου....εκτος αν κανεις προπονηση συνδικαλιστη (καρΓεριστα)για την επομενη 20ετια..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    μικρε εισαι εκτος τοπου και χρονου....εκτος αν κανεις προπονηση συνδικαλιστη (καρΓεριστα)για την επομενη 20ετια..
    Γιατί ρε γιώργο, εδώ δηλαδή δέν έχουμε τεχνοκράτες που θα μπορούσαν να διοικήσουν ένα τέτοιο οργανισμό???
    Η διαπλοκή και μίζα είναι που μας έχουν φάει, δέν νομίζω ότι υστερούμε σε κάτι απο τους κινέζους, και τους όποιους κινέζους

4. The Following User Says Thank You to wheelman For This Useful Post:

Panos 316T (12-01-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί ρε γιώργο, εδώ δηλαδή δέν έχουμε τεχνοκράτες που θα μπορούσαν να διοικήσουν ένα τέτοιο οργανισμό???
    Η διαπλοκή και μίζα είναι που μας έχουν φάει, δέν νομίζω ότι υστερούμε σε κάτι απο τους κινέζους, και τους όποιους κινέζους
    Δεν αντιλεγω περι τεχνοκρατων αλλα τα παραδειγματα της προσφατης ιστοριας μας ,απεδειξαν περιτρανα αυτα που λες, διαπλοκη ΚαρΓεριστων μονιμως φωνασκουντων ελαχιστως εργαζομενων ...

Τεχνοκρατης ειναι και ο δερβεναγας στη Δεη παραδειγματος χαριν...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 12-01-13 στις 00:11

6. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Thomelef (12-01-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τύπε η αλήθεια είναι οτι κάνει προπόνηση τώρα τελευταία αλλα ατομική...
    αντε γεια...

8. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

gnx (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Δεν αντιλεγω περι τεχνοκρατων αλλα τα παραδειγματα της προσφατης ιστοριας μας ,απεδειξαν περιτρανα αυτα που λες, διαπλοκη ΚαρΓεριστων μονιμως φωνασκουντων ελαχιστως εργαζομενων ...

Τεχνοκρατης ειναι και ο δερβεναγας στη Δεη παραδειγματος χαριν...
    Ναι ρε φίλε σωστά,
    δλδ δέν είναι λύση να παραχωρήσει το mngm έξω και να παραμείνει στο δημόσιο,
    πρέπει να το πάρουν για ένα κομάτι ψωμί για να μήν πέσει έξει απο το πάρτι που κάνει το κάθε κρατικοδίαιτο λαμόγιο?

10. The Following User Says Thank You to wheelman For This Useful Post:

spar@ (12-01-13)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αφου το ΤΤ ειναι ανεξαρτητο απο το κρατος οπως λεει ο σταματης
    γιατι επρεπε να πουληθει και με προτροπη της τροικας ?
    -------------------

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ασε με εμενα να ειμαι εκτος τοπου και χρονου....μεθαυριο που θα δουλευουμε στον Κινεζο για 200ευρο 18ωρο θα δουμε αν το εχετε αποδεχτει ή θα κλαιτε ...
    Οχι Γιωργο μου δεν ειμαι συνδικαλιστης καργιεριστας πρωτον στο ξαναλεω και αν ειμαι λαθος καπου πες μου οχι οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου αλλα βγαλε με και τρελο...
    α) ειχαμε προταση για περισσοτερα λεφτα μισθωσης του λιμανιου? και πηγε το λιμανι με λιγοτερα λεφτα στην Cosco γιατι καποιος @δης εβγαλε λεφτα ?
    β) Περιμενες απ τον Κινεζο να σου δειξει πως δουλευει το λιμανι? ειδικα στα λιμανια και στην Ναυτιλια εχουμε μια ιστορια, και οχι γιατι ειμαστε τα υπερτατα μυαλα αλλα ζουμε σε πολυ κεντρικο σημειο... οποτε μεχρι και εγω που ειμαι εκτος τοπου και χρονου θα μπορουσα να σου βγαλω χρηματα...
    γ) Εισαι ευχαριστημενος Γιωργο που στην Χωρα που ζεις, με ολα αυτα τα @δια που ειχατε ψηφισει και που ακομα συνεχιζουν τα αλλα @δια και ψηφιζουν τα εχουν ξεπουλησει ολα και οχι για το καλο της χωρας αλλα για να ξαναφανε χρηματα...και δεν εχουμε αεροδρομιο, λιμανι κλπ
    δ)Πιστευεις οτι οι κινησεις δηλαδη που εχουν κανει ειναι για καλο?

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασε με εμενα να ειμαι εκτος τοπου και χρονου....μεθαυριο που θα δουλευουμε στον Κινεζο για 200ευρο 18ωρο θα δουμε αν το εχετε αποδεχτει ή θα κλαιτε ...
    Οχι Γιωργο μου δεν ειμαι συνδικαλιστης καργιεριστας πρωτον στο ξαναλεω και αν ειμαι λαθος καπου πες μου οχι οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου αλλα βγαλε με και τρελο...
    α) ειχαμε προταση για περισσοτερα λεφτα μισθωσης του λιμανιου? και πηγε το λιμανι με λιγοτερα λεφτα στην Cosco γιατι καποιος @δης εβγαλε λεφτα ?
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΧΙ
    β) Περιμενες απ τον Κινεζο να σου δειξει πως δουλευει το λιμανι? ειδικα στα λιμανια και στην Ναυτιλια εχουμε μια ιστορια, και οχι γιατι ειμαστε τα υπερτατα μυαλα αλλα ζουμε σε πολυ κεντρικο σημειο... οποτε μεχρι και εγω που ειμαι εκτος τοπου και χρονου θα μπορουσα να σου βγαλω χρηματα...
    Εμενα να μου δειξη το λιμανι?
    Που κατεβαινα να φορτωσω στο λιμανι και αν δεν εριχνα το 5χιλιαρο(σε παω επιτηδες πισω για να δεις απο ποτε "δουλευανε") σαπιζανε τα φορτια και μας διωχνανε οι πελατες για τα μαγκακια τους λιμενεργατες του δημοσιουΟΛΠ?

γ) Εισαι ευχαριστημενος Γιωργο που στην Χωρα που ζεις, με ολα αυτα τα @δια που ειχατε ψηφισει και που ακομα συνεχιζουν τα αλλα @δια και ψηφιζουν τα εχουν ξεπουλησει ολα και οχι για το καλο της χωρας αλλα για να ξαναφανε χρηματα...και δεν εχουμε αεροδρομιο, λιμανι κλπ
    Οσο για αυτο ειδικα εγω εγραφα οτι δεν ψηφιζω κανεναν απο αυτους εν αντιθεσει με φιλους εδω που θελανε αυτου του ειδους την διακυβερνηση
    δ)Πιστευεις οτι οι κινησεις δηλαδη που εχουν κανει ειναι για καλο?
    Γενικολογο, αν κανεις προσδιορισμο θα δουμε οτι στα 5 εχουν 4 λαθη
    απαντω ξεχωριστα σε καθε ενα

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι ρε φίλε σωστά,
    δλδ δέν είναι λύση να παραχωρήσει το mngm έξω και να παραμείνει στο δημόσιο,
    πρέπει να το πάρουν για ένα κομάτι ψωμί για να μήν πέσει έξει απο το πάρτι που κάνει το κάθε κρατικοδίαιτο λαμόγιο?
    Ηλια μην βλεπεις το "κομματι ψωμι" μονο (που αμφιβαλω αν ισχυει σε αυτην την περιπτωση) αλλα να βλεπεις και την συνεχεια με την εργασια την αναπτυξη που εχει αυτο που πουληθηκε ,τους μισθους που δινουν (οι ιδιοι λενε στην τιβι για χιλιαρικα με 8ωρο)και την παιρετερω σταθεροτητα και δημιουργια ευκαιριων για εισαγωγες (θυμιζω αποκλειστικο λιμανι για την hp αντι του Ροτερνταμ)...αυτο ναι οι κινεζοι το εκαναν και το "διπλα" μαγαζι ρεμβαζει..

Σελίδα 50 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 40484950515260100 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP