τριπλασιάστηκε ο τζίρος του πειραιά απο το 10 στο 12. κάνει δουλίτσα η κοσκο τελικά...
sympether with chiefτης
ελπιζω φιλε Σταματη τα πραγματα να ειναι καλυτερα απο οτι φανταζουν.Οταν εγινε η πωληση της ΑΤΕ εκανα πρακτικη σε ενα υποκαταστημα.Μας εδιωξαν αμεσως,μαλιστα καναμε και 2 "μεροκαματα" χωρις να ξερουμε οτι μας εχουν διωξει.Μετα σε μια κουβεντα μου με υπαλληλους τους που μου εδειξαν συμπονοια τους ειπαεμεις οι πρακτηκαριοι ειμασταν περαστικοι το προβλημα ηταν οι μονιμοι...τα πραγματα θα σφιξουν για εσας σιγουρα αλλα δεν νομιζω να σας απολυσουν....Σου ευχομαι προσωπικα να περασεις την ολη φαση ανωδυνα....
Kostas_1 (12-01-13), Leonidas_E39 (11-01-13), Panos 316T (11-01-13), Stamatis (11-01-13), Thomelef (11-01-13), vagmag (12-01-13)
ειμαι απολυτα συμφωνος με την διακυρηξη αυτη .
Το ΤΤ δεν εχει απασχολησει καθολου τον προϋπολογισμο, δεν εχει επιβαρυνει το κρατος καν.
Αντιθετα εχει χρηματοδοτησει με απολυτη διαφανεια κοινωνικου σκοπου εργα, εχει προωθησει κοινωνικες παροχες και φυσικα εχει εδω και 120 χρονια εξασφαλισει τις αποταμιευσεις των Ελληνων.
Οσοι δουλευουμε εκει, αμοιβομαστε απο τα κεφαλαια της τραπεζας, κατω απο τις συμβασεις εργασιας της ΟΤΟΕ ειτε με ατομικα συμβολαια.
Τα δυο τελευταια χρονια εχω δεχθει μειωση 38% του μισθου μου και επιπλεον εχει αυξηθει η φορολογια μου.
Υπαρχει ομως ενα οριο στο ποσο μπορει καποιος να αντεξει πριν επαναστατησει.
Αν καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να αξιολογησουν το δικαιωμα μου στην εργασια προσφεροντας 700 ευρω η να με καταστησουν ανεργο αν αρνηθω, ειναι το λιγοτερο προδοτες.
Ειμαι απολυτα συμφωνος με το παραπανω.
Δεν δουλευω για κλεφτες, δεν εκλεψα και αντιθετα εχω προσφερει εργο που κοστολογειται σε εκατομμυρια ευρω κερδη.
Η επιλογη αυτη της κυβερνησης ειναι λαθος.
Οχι επειδη θιγομαι εγω, που ηδη εχω θιγει μισθολογικα, αλλα επειδη δεν υπαρχει λογος να γινει κατι τετοιο.
Αλλα το συστημα ετσι δουλευει. Πελεκαει λιγο λιγο ωστε οι αντιδρασεις να ειναι μικρες.
Στο τελος οταν ολοι θα εχουν χασει, θα καταλαβουν τι λεω.
Απο αυριο, ο πρωτος που θα ζημιωθει απο το κλεισιμο του ΤΤ θα ειναι ο βενζινας μου, γιατι θα βαζω λιγοτερα καυσιμα.
Και αυτος θα παρει λιγοτερα πορτοκαλια.
Και μαναβης θα παρει λιγοτερα ρουχα. Κτλ κτλ.
Το ξαναλεω.
Δεν επιβαρυναμε κανεναν.
Δωσαμε πολλα.
Το ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, πριν το κούρεμα των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, ήταν η πρώτη τράπεζα της Ελλάδος και η τρίτη στην Ευρώπη σε επάρκεια κεφαλαίων.
Το ΤΤ ουδέποτε έως σήμερα έχει επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο έστω και με ένα ευρώ.
Αντίθετα, την τελευταία μόνο πενταετία, το ελληνικό δημόσιο έχει εισπράξει πάνω από 3 δισ. ευρώ από το ΤΤ. Η ποιότητα χαρτοφυλακίου χορηγήσεων είναι η καλύτερη της αγοράς και οι επισφάλειες δανείων οι χαμηλότερες στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Η εξάρτησή του από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα Ελλάδος, σε σχέση με τις καταθέσεις του, είναι κάτω του 25%, όταν σε συγκεκριμένες συστημικές είναι πάνω από 120
Δεν.ειναι αυτη σωστη λυση.
Τελος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 11-01-13 στις 22:21
bakalos (11-01-13), Bitz (12-01-13), GiannisRob (11-01-13), katsaraios (11-01-13), Kostas_1 (12-01-13), Leonidas_E39 (11-01-13), nikos1400 (11-01-13), Nino (12-01-13), Panos 316T (11-01-13), pilot (11-01-13), spar@ (11-01-13), Stathis (12-01-13), strof (12-01-13), Thomelef (11-01-13)
A8hnaios (11-01-13), GiannisRob (11-01-13), katsaraios (11-01-13), Leonidas_E39 (11-01-13), nikos1400 (11-01-13), Panos 316T (11-01-13), Stamatis (11-01-13), Stathis (12-01-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (11-01-13)
ΧΑ ΧΑ ΧΑ....
τι δουλεια εχει η Κοσκο?
γιατι πριν ο ΟΛΠ ζημιωνε κανεναν? ισα-ισα εδινε και λεφτα στους δημους....παρα τα μεγαλα φαγοποτια που εκαναν....
και παλι εδωσαν το φιλετακι του λιμανιου στους κινεζους!
ο ΟΛΠ συνεχιζει να δουλευει και επειδη εγινε πιο ανταγωνιστικος χαμηλωνοντας τις τιμες αρχιζει και αναπτυσεται, μεχρι που σε καποιους δεν θα αρεσει!
χαλάρωσε σπάρα...εν όψη του ντίαλ και απο τότε που γίνονται σοβαρές κινήσεις, έχουμε αύξηση τζίρου 2 φορές επάνω.
αυτό που θέλω να πώ, είναι ότι όλη αυτή η ιστορία καλό κάνει μέχρι στιγμής. τους λόγους για τους οποίους κουνήθηκαν οι αργοκίνητοι και τριπλασιάσανε τον τζίρο μόνο αυτοί τον ξέρουν.
και μόνο η θεαματική αυτή αύξηση σε όλη αυτή την διάρκεια διαπραγματεύσεων σε σχέση με όλα γύρω μας να γκρεμίζονται είναι κάτι καλό.
αρα κάνει δουλίτσα η κόσκο. και για να στο πώ πιο απλά μήπως και δεν το ξανακαταλάβεις, κάνει δουλειά το ντίαλ που μαγειρεύεται με την κόσκο.
καπιζέ???
sympether with chiefτης
το οτι δουλευουμε μονο οταν βρισκομαστε κατω απο πιεση σαν λαος δεν νομιζω οτι περιμεναμε την Κοσκο να μας το δειξει, και κατι τελευταιο δεν ξερω και δεν εχω διαβασει περι 3πλασιασμου κλπ που πιστευω οτι και αυτα ειναι μαγειρεμενα νουμερακια...
Ειμαι της αποψης οτι μεχρι τωρα οτι εχει γινει περα απο καποιους μεγαλοοφειλετες και καποιες επιχειρησεις που εκλεισαν (και επρεπε να ειχαν κλεισει απο καιρο) ειναι το απολυτο μηδεν... Οι Ελληνες σαν λαος θα σωθουν μονοι τους οταν το παρουν αποφαση και πρωτη κινηση που θα κανουν ειναι κοψουν τα κεφαλια σε αυτους που προσπαθουν να τους σωσουν!
τι ειναι το καπιζε βρε κοντουλη?![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 11-01-13 στις 23:23
Και κατι τελευταιο, δεν ανεχομαι εστω και αν τετραπλασιαστουν τα κερδη, το κεντρικο λιμανι της πατριδας μου το φιλετο,της πατριδας που υπηρετησατε και αυριο θα υπηρετησω και εγω να ανηκει σε Κινεζους, οι οποιοι το απεκτησαν για ενα κομματι ψωμι συμφωνα με αυτα που επρεπε να παρουμε και καποιος @δης πλουτισε και το παιζουν κυριες οι π@@τανες η γυναικα του και οι κορες του....
αυτο για να ολοκληρωσω τον συλλογισμο μου....
Φιλετο για φαγωμα δηλαδη το ΤΤ, ε?
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM