Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν τα αγγλικα μου ειναι καλα,νομιζω οτι ο αγγλος το ξεκαθαριζει το τοπιο για τις οδηγιες εγκαταστασης

Συμφωνα με το ποστ #33 του Φανη
    All of the stock that we had at that time had a clear warning lable on the carton, and also the reason for the provision of these bolts was adequately described in the instructions, which were emailed to you prior to your purchase.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γεια σε ολους.. επειδη χθες δεν κοιμηθηκα σπιτι μου και δεν ειχα pc για να διαβαζω τη ροη, χαθηκα με τοσα καινουρια ποστ. Εκανα μια γρηγορη αναγνωση, μιλησα με τον Αγγλο , και απαντω με τα σημερινα νεα που ισως καλυψουν και ερωτησεις στα ποστ (μπορω να τις καλυψω αργοτερα με περισσοτερο χρονο). Ο Αγγλος ειπε πως θα μου στειλει νεο μπλοκε ως χειρονομια καλης θελησεως (το αν θα ειναι το δικο μου καθαρισμενο, με νεα κασα, και σφραγισμενο σε σακουλα δεν το ξερω ομως). Δεν το περιμενα αυτο, για να δουμε αν οντως θα γινει ετσι. Σε καμια περιπτωση ομως δεν θα εβαζα το μπλοκε με τη σπασμενη κασα επανω, γιατι μπορει να ραγισει και εκτος του οτι κινδυνευω, εχω κουραστει να βλεπω το αμαξι λυσε-δεσε.

Κατ'αρχας να ξεκαθαρισω οτι το συγκεκριμενο τοπικ δεν ειναι δικαστηριο, δεν ειπα με βεβαιοτητα ποιος φταιει, εψαχνα απαντησεις και γνωμες σχετικα με το ποιος φερει ευθυνη. Και επειδη δεν μου αρεσει να ακουω μονο τα καλα ειτε για σουβλατζιδικο ειτε για συνεργειο, θελω να ξερω και τα ασχημα γιατι τα λεφτα δεν φυτρωνουν μονα τους και προφανως κανεις δεν τα χαριζει σε κανεναν. Δεν δικαζω και δεν χαρακτηριζω κανεναν, στοιχεια παραθετω οποτε δεν αποτελει δυσφημιση, και θα το κανω και με οποιον αλλο προκυψει θεμα, απο το συνεργειο μεχρι το βενζινα της γειτονιας.

Δεν θυμαμαι με βεβαιοτητα αν υπαρχουν οδηγιες μεσα στο κουτι που ερχεται το Quaife, θυμαμαι με σιγουρια ομως οτι μαζι με το pdf αποδειξης που ελαβα στο email, ειχα αλλο ενα pdf με οδηγιες το οποιο εκτυπωσα και πηρα μαζι μου (οπως κανω με οτι aftermarket εχω βαλει στο αμαξι). Σε οτι μπαξιμο κανω παντα εχω φωτογραφικη μαζι για να τα μοιραζομαι μαζι σας, και παντα οδηγιες.

Επισης ξερω με σιγουρια πως πληρωσα ο ιδιος για το Quaife, και για το διαφορικο. Οταν εσπασε παλι καλα ημουν σε ισιωμα και μολις που τσουλαγα. Νομιζα οτι με επιασε λαστιχο απο το θορυβο που ακουγοταν, κατεβηκα να τα δω και ηταν ενταξει. Ειναι μια απο τις 3 βιδες που δεν ειχαν μπει σωστα, και αμα ημουν σε στροφες (που ολοι ξερετε οτι μου αρεσουν) μπορει η ζημια να ηταν τεραστια αν εσπαγε το διαφορικο πανω στη στροφη με τις γνωστες συνεπειες. Παλι καλα που δεν παθαμε και τιποτα δηλαδη..

Το ποσο της ζημιας ειναι μεγαλο (και μου τη δινει ακομα περισσοτερο που αυτο το προκαλεσε ενα εξαρτημα κοστους ουτε 1¤, και τα 3600¤ αλλα και οτι για 1¤ ισως να εφευγα σε γκρεμο), και επειδη κανεις δεν μου χαριζει λεφτα, δεν θα χαρισω και εγω ειτε σε Ελληνα ειτε σε ξενο αφου δεν το εσπασα απο κακη χρηση (οπως εγινε με το compact μου παλαιοτερα και πληρωσα 2 φορες διαφορικο χωρις να κανω τον κινεζο). Ετσι ειχα 2 θεματα να λυσω, την αποζημιωση για το μπλοκε, και την αποζημιωση για το νεο διαφορικο.

Οπως ειπε και ο Κωστας αν ημουν στην Αμερικη θα ειχα παρει αποζημιωση μεχρι και για το ατυχημα σε στροφες που δεν επαθα. Δεν με νοιαζει ομως αυτο, οπως ουτε και οτι "τρεχω" τοσο καιρο με το διαφορικο, θελω απλα τα λεφτα που εδωσα χωρις να φταιω.

Χθες το πρωι μιλησα με το Χρηστο και μου ελεγε με σιγουρια για βιδες, σπειρωματα, κ.α. Το απογευμα ανεβασα περισσοτερες λεπτομερειες γιατι ειχα φαει τον τοπο να βρω μια ακρη. Το σπειρωμα δεν φταιει γιατι ή βιδωνεις ή οχι. Δεν χαλαει μετα απο 3 μηνες. Και οπως ειπε ο Miken κυριολεκτικα αλλοι τα γαμανε καθε μερα και δεν κανουν κιχ. Επισης το να δινει καποιος lifetime εγγυηση δειχνει οτι ειναι 100% σιγουρος για το προιον του.

Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα γιατι σκεφτομουν τι θα γινει σημερα που θα επαιρνα τηλ. και επρεπε να παω και στο Φλασκη να δωσω πισω το διαφορικο που μου ειχε δωσει για να κινουμαι (που εχει αλλο βημα και μπερδευει το smg) αφου σωστο βημα ειχα πριν σπασει, και καθοταν γιατι το λυσαμε να στειλω το μπλοκε Αγγλια. Επισης σκεφτομουν πως ειτε παρω λεφτα πισω ειτε δεν παρω, να μη ξαναπαω γιατι οπως εγω θελω να ειμαι σωστος και να μη μενει υπολοιπο σε τιποτα, ουτε καν οταν εχω μια εργασια να πληρωσω που βγηκε εκεινη τη στιγμη, δεν ειχα τοσα λεφτα πανω μου, και ειπα 2-3 φορες σε 40 λεπτα στα φερνω, ενω μου λεγαν ελα απο Δευτερα.

Πιασαμε τη κουβεντα χωρις φωνες, υστεριες, δικαιο ή αδικο. Του ειπα οτι εχω χαλαστει με ολο αυτο, πριν κρινω μπηκα στο φορουμ να πω ετσι και ετσι και να παρω γνωμες, οτι εχω σκασει γιατι συνηθως δεν βγαζεις ακρη με ευθυνη μαστορων και συνεργειων και ξεχωρα απο το γεγονος οτι θα σκοτωνομουν, εχω ενα μπελα στο κεφαλι μου πολλων ευρω για τον οποιο δεν φερω ευθυνη. Μου ειπε και ο ιδιος πως λαθη γινονται, προθεση δεν υπαρχει (προφανως) απλα ηταν μια αβλεψια αφου τοσο καιρο ετσι τα βαζουν και δεν ειχε προβλημα κανεις. Μου ειπε ειτε να μεινει το ποσο ως υπολοιπο και οτι εργασια κανω να αφαιρειται, ειτε να παρω τα χρηματα μετρητα πισω. Ζητησα το 2ο γιατι ειναι το πιο σωστο και μου ειπε αν μπορω να περιμενω να ξεμπερδεψει με τα καλοκαιρινα δωρα του προσωπικου και να τα εχω εως και 15 σεπτεμβρη. Ειπα κανενα προβλημα αρκει να μη ξεχαστει αυτο, γιατι οπως σφαζονται σογια για περιουσιες, σκεψου τι γινεται μεταξυ αγνωστων που εχουν απλα ενα παρε-δωσε. Ισως και να ελεγα "τα θελω αυριο" αλλα πραγματικα δεν εχω προβλημα σε αυτο και επειδη με τη σημερινη κουβεντα και ξαλαφρωσα και ηρεμησα, μπορω να περιμενω κανωντας την εξυπηρετηση γιατι κακιες και αντιποινα δεν κραταω, απλα θελω να μην με αδικουν (οποιοσδηποτε), τοτε κραταω.

Σηκωσαμε το αμαξι να μπει το μαμα 3.23 διαφορικο και ειδα νερα στη μετωπη, το ψαξαμε και ειχα ραγισμενο παγουρι, λιωμενο θερμοστατη στο λαστιχο και ελαχιστο νεροφαγωμα στο αλουμινιο γυρω του. Τα αλλαξαμε γιατι αν το αφηνα θα εμενα σιγουρα μεσα στο Σ/Κ και με τετοια ζεστη δεν ρισκαρω το αμαξι μου. Μαλλον ραγισε σημερα αφου χθες δεν ειχα νερα στο πατωμα.

Εμεινε ενα υπολοιπο απο ανταλλακτικα και εργασια και με ρωτησε μονος του ο Χρηστος, θες να τα πληρωσεις ή τα αφαιρουμε? Λεω αφαιρεσε τα ενω ειχα χρηματα πανω μου. Οπως ειπα αφου με τη σημερινη κουβεντα φερθηκε ενταξει, δεν εχω προβλημα να δωσω των εργασιων σημερα, και να παρω ολοκληρο το ποσο υστερα, συμφωνησαμε και θα περιμενω.

Μεχρι και χθες σκεφτομουν να σταματησω να πηγαινω στο Φλασκη ειτε αποζημιωθω ειτε οχι, και να παω σε αλλον (QSDS για παραδειγμα). Μετα και τη σημερινη κουβεντα (που δεν ειχε καμια σχεση με τη χθεσινη στο τηλ.) δεν εχω αποφασισει τι θα κανω, πανω στη κουβεντα ομως του ειπα το παραπανω και επισης οτι δεν θελω να γινονται λαθη που κυριως αφορουν τη ζωη μου (και ο ιδιος τονισε πολλες φορες) και υστερα τη τσεπη μου. Ειπα πως οτι aftermarket βαζω θα φερνω τις οδηγιες μαζι, οπως και κανω παντα, και θα τα κοιταμε μαζι και προσεκτικα βημα-βημα, χωρις αβλεψιες, συνηθεια στο "ετσι το βαζαμε ετσι μπαινει" κ.α Παντα δινω σε ολους 2η ευκαιρια, δεν δεχομαι ομως 2ο λαθος.

Στο μονο που εχω απορια και θα τη καλυψω σημερα κιολας, ειναι στο οπως ειπε και ο Χρηστος οτι οι μαυρες "προ-βιδες" δεν παιζουν καποιο ρολο ως προς την εγκατασταση (και ετσι φαινεται αφου η κορωνα μπαινει με αλλες εξαγωνες), και θα μπορουσε ο Birds αντι να τις εχει στο σακουλακι, να τις εχει ετοιμες (τις ασημι) βιδωμενες στη θεση τους και ο μηχανικος να ασχολειται μονο με την εγκατασταση της κορωνας, και του μπλοκε μεσα στο καβουκι. Τις μαυρες τις βαζει για να μην ανοιξει στη μεταφορα και σκορπισουν τα γραναζια (μεσα στις οδηγιες εχει και σχεδιαγραμμα για το πως να τα ξαναβαλεις) αλλα δεν βλεπω ουτε εγω το λογο που δεν ειναι ετοιμο μονταρισμενο. Ισως παιζει ρολο η φρεσκαδα του loctite? Δεν γνωριζω (το σακουλακι με επιφυλαξη ερχεται σφραγισμενο αν θυμαμαι καλα). Θα το ρωτησω.

fast-enough οχι δεν εχω το κιβωτιο.

Μαλλον με αυτο το post καλυπτεται και ο Χρηστος, το καλυτερο θα ηταν να γραψει και ο ιδιος ομως αφου θελουμε στο φορουμ να υπαρχουν εξειδικευμενοι επαγγελματιες και οχι μονο να προσφερουν εκπτωσεις ή να διαφημιζονται, αλλα να δινουν λυσεις στα προβληματα μας.

Ευχαριστω πολυ και θερμα οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μου, σε πμ, σε τηλ., σε ερωτησεις στο μηχανικο τους.

Σιγα σιγα λυνεται το προβλημα, και βλεπω πως και οι 2 πλευρες με το τροπο τους αναγνωριζουν το λαθος τους. Οταν με το καλο παρω και τα λεφτα πισω, και το μπλοκε, και επιτελους το αμαξι δουλεψει σωστα, θα το γραψω και εδω για να υπαρχει ολοκληρη η ιστορια και να μη δημιουργουνται εντυπωσεις. Χαιρομαι που βλεπω φως επιτελους γιατι ειχα και εχω σκασει με αυτο το θεμα.

3. The Following 19 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

///M3L (30-07-11), A8hnaios (30-07-11), BILL007 (29-07-11), bill_m3 (29-07-11), deepBLUE (29-07-11), GiannisRob (29-07-11), Kostas_1 (29-07-11), Leonidas_E39 (29-07-11), Monsta (30-07-11), nikos-Mpacket (29-07-11), nikos1400 (29-07-11), Panos 316T (29-07-11), Snoo (29-07-11), Stathis (29-07-11), stefm5 (29-07-11), Thomelef (29-07-11), Vasilis (29-07-11), z3 2.2 (31-07-11), zaharias (30-07-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... λαθη γινονται και θα γινονται....

το θεμα ειναι τι γινεται μετα.

απ οτι εχω ακουσει (μιας και δεν τον ξερω προσωπικα), ο φλασκης ειναι απο τους καλους και σοβαρους επαγγελματιες του χωρου.
    θα μου εκανε εντυπωση αν δεν σε καλυπτε φανη.
    ....
    πολυ χαιρομαι που το θεμα βαινει προς πληρη αποκατασταση του, οπως εγραψα και πιο πριν θα μου εκανε εντυπωση αν ενα σοβαρο μαγαζι δεν αναλαμβανε την ευθυνη ενος ανθρωπινου λαθους.

μπραβο στο φλασκη για την αντιμετωπιση, μπραβο και στον αγγλο, μπραβο στο φανη, μπραβο σε ολους μας...

5. The Following 8 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bill_m3 (29-07-11), deepBLUE (29-07-11), fanisk (29-07-11), imolarot (31-07-11), Kostas_1 (30-07-11), nikos-Mpacket (29-07-11), Thomelef (29-07-11), Vasilis (29-07-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στεφανε θελω να ειμαι 100% σιγουρος πριν κανω καποια κινηση, για αυτο και το μοιραζομαι μαζι σας να μου πειτε τη γνωμη σας.
    Εισαι ωραιος Φανη.. (σωστος)

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξεμπερδεψεις οσο γινεται γρηγορα και ανωδυνα..

Το σωστο ειναι να μην δωσεις φραγκο.. (Αρκετα εδωσες για καινουργιο διαφορικο..)

Ειναι παραπανω απο ξεκαθαρο οτι δεν τηρηθηκαν οι οδηγιες εγκαταστασης...
    ΧΙΟΣ-CHIOS

7. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

fanisk (29-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

1) ο άγγλος είναι επαγγελματίας απο το Α ώς και το Ω...δεν αποκλείει τπτ ο άνθρωπος μέχρι να
    πάρει στα χέρια του το εξάρτημα. είναι μεγάλη υπόθεση να σου λέει ο επαγγελματίας ότι υπάρχει
    ενδεχόμενο να είναι δικό τους λάθος...
    2) ξέρουν τι πουλάνε, μιάς και αμέσως κατάλαβαν ότι η τοποθέτηση δεν έγινε όπως αυτοί προτείνουν
    δια ροπάλου απ'ότι έχω καταλάβει στο θρεντ μέχρι τώρα.
    εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα ρε παιδιά...γιατί το συνεργείο δεν ακολούθησε τις οδηγίες που δίνει
    ο κατασκευαστής όταν μαζί με το διαφορικό στέλνει όλα τα components, και οδηγίες εγκατάστασης...
    εσένα ρε φάνη τι εξήγηση σου έδωσε για το γεγονός ότι έκανε του κεφαλιού του???υπήρχε κάποιο
    πρόβλημα με τα εξαρτήματα που έστειλαν οι άγγλοι???και αν ναι γιατί δεν σε ενημέρωσε έτσι ώστε
    να επικοινωνήσεις με τους άγγλους???θα σου πρότεινα, να πάς απο εκεί, να πάρετε μαζί τηλέφωνο
    στους άγγλους, και να μιλήσουν οι δυο τους όπως πολύ σωστά είπε και ο βαγγέλης...have in mind,
    that none of this is your fault!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

fanisk (29-07-11), nikos1400 (28-07-11), Vasilis (28-07-11), z3 2.2 (28-07-11), zaharias (28-07-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

ο νικος εχει δικιο σε αυτο που λεει, λαθη γινονται και θα γινονται.
    ουδεις ασφαλτος οπως ελεγε και η αντζελα...

το θεμα ειναι τι γινεται μετα.

απ οτι εχω ακουσει (μιας και δεν τον ξερω προσωπικα), ο φλασκης ειναι απο τους καλους και σοβαρους επαγγελματιες του χωρου.
    θα μου εκανε εντυπωση αν δεν σε καλυπτε φανη.
    μιλησες μαζι του, εξεθεσες τα γεγονοτα?

11. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Thomelef (29-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ο καθενας εχει και κατι στο ποστ του που θελω να απαντησω επ'αυτου, αλλα ακομα μαζευω πληροφοριες σχετικα με το θεμα και εχω μπλεξει μεταξυ αρκετων σελιδων. Μολις βρω λιγο χρονο θα απαντησω!

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σημερα ρωτησα ενα φιλο που εχει βαλει το συγκεκριμενο διαφορικο(οχι στο Φλασκη) αλλα στη βορεια Ελλαδα σχετικα με τις συγκεκριμενες βιδες και μου ειπε πως και ο δικος του Μηχανικος τις ιδιες εβαλε και πως δεν ειχε οδηγιες εγκαταστασης μεσα στο κουτι.
    Επισης ρωτησε το μηχανικο του αν καποιο πακετο ειχε οδηγιες εγκαταστασης απ οσα εχει βαλει και ηταν αρνητικος.
    Το ερωτημα μου λοιπον ειναι αφου δεν υπαρχουν οδηγιες γιατι θα επρεπε ο καθε μηχανικος να το ξερει και γιατι αφου πρεπει να αλλαχτουν αυτες οι βιδες δεν ενημερωνει σχετικα με καποιο εγγραφο η δε βαζει απ ευθειας αυτες ο ιδιος Αγγλος ?
    Τι νοημα εχουν οι προβιδες και αφου οι εφαρμοστες που τα εχουν βαλει λενε πως δεν ειχαν προβλημα μεχρι τωρα με τις προβιδες μια και δε μπηκαν στη διαδικασια να τις αλλαξουν τι να πρωτπυποθεσει κανεις?
    Ο κομπρεσορας ας πουμε εχει οδηγιες εγκαταστασης αυτο γιατι οχι ?
    Δε μαθαμε τελικα αν ο αγγλος θα κανει κατι για το Φανη η αν εκανε η εδωσε λυση, ομως του ειπε πως υπηρχε πιθανοτητα αντικαταστασης ισως και με καποιο επισκευασμενο..αυτο το επισκευασμενο λοιπον τι επισκευη ειχε πανω του αραγε αφου τα διαφορικα αυτα ειναι αφθαρτα ?
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ερωτημα μου λοιπον ειναι αφου δεν υπαρχουν οδηγιες γιατι θα επρεπε ο καθε μηχανικος να το ξερει και γιατι αφου πρεπει να αλλαχτουν αυτες οι βιδες δεν ενημερωνει σχετικα με καποιο εγγραφο η δε βαζει απ ευθειας αυτες ο ιδιος Αγγλος ?
    Τι νοημα εχουν οι προβιδες και αφου οι εφαρμοστες που τα εχουν βαλει λενε πως δεν ειχαν προβλημα μεχρι τωρα με τις προβιδες μια και δε μπηκαν στη διαδικασια να τις αλλαξουν τι να πρωτπυποθεσει κανεις?
    ?
    Οι βιδες αυτες ειναι για τη μεταφορα πως εχουν τα πλυντηρια στο καδο...καμια σχεση χαχαχα αλλα οι αλλες βιδωνουν με ροποκλειδο και θα πρεπει να γινει στα ιδια Nm απο το ιδιο χερι την δεδομενη στιγμη, οι "προβιδες" κρατανε τα κοματια ενωμενα για την τοποθετηση των κανονικων..
    Δεν γνωριζω αν δεν υπαρχουν οδηγιες τοποθετησης που να το συνοδευουν αλλα και ετσι να ειναι δυο πραγματα λεει η λογικη
    α) οτι ποτε δεν περισσευει βιδα, οτι part υπαρχει ειναι προς εφαρμογη αλλιως ο νομος του Μερφυ που και εδω αυτο ακριβως συνεβη, θα βρεθει μηχανικος που θα χρησιμοποιησει λιγοτερα απο οτι πρεπει...
    β) αν δεν εχουμε οδηγιες... ζηταμε και μας στελνουν... γιατι οσα και να γνωριζουμε οτι εμπειρια και να εχουμε, παντα θα αλλαζουν οι τεχνικες...

15. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Jimmakos (30-07-11), z3 2.2 (31-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παιδια τι λεμε τωρα....αναλαμβανει συνεργειο να τοποθετησει ενα εξαρτημα στο αμαξι μου ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, αρα ειναι υπευθυνο για την ΣΩΣΤΗ τοποθετηση του εν λογο ανταλακτικου.....στην περιπτωση μας το εν λογο συνεργειο αφου ανελαβε την υποχρεωση να τοποθετησει το διαφορικο, αν αυτο δεν ειχε μεσα οδηγιες, ΟΦΕΙΛΕ να επικοινωνησει με τον κατασκευαστη για να λαβει οδηγιες σωστης τοποθετησης....ΤΑ ΠΕΡΙ ''ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 100 ΦΟΡΕς ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ'', με συγχωρητε αλλα ειναι ΜΠΡΑΜΠΡΟΥΤΣΑΛΑ.....αν δεν το εχεις κανει οπως λεει ο birds ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ
    Ειναι δυνατον να αφηνεις ενα αμαξι εκατομμυριων για τοποθετηση ενος αξεσουαρ και να μην εχουν ακριβεις πληροφοριες τοποθετησης???
    Να μην το αναλαμβανε το συνεργειο τοτε....απο την στιγμη που το ανελαβε, ακομα και αν θεωρουσε οτι ηξερε για την τοποθετηση, θα επρεπε να ρωτησει ΤΟ ΙΔΙΟ τον κατασκευαστη....εστω απο περιεργεια και οχι απο επαγγελματικη ευσηνηδησια...οπως και θα οφειλε!!!!
    Μονο στην ελλαδα προσπαθουμε να ριξουμε την ευθηνη στον πελατη...ο οποιος και πληρωνει, δεν του το κανουν δωρεαν...
    Για μενα πρεπει υπευθυνος του συνεργειου να απαντησει για το ζητημα και να εκθεσει την αποψη του με ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ...απο την στιγμη που ειναι και μελος μας.....
    Να ξερουμε και εμεις τελος παντον τι τρεχει......αν ειναι λαθος τοποθετηση να αναληφθει η ευθυνη και η επισκευη και το κοστος ΟΛΟ....αν εχει κανει λαθος ο Φανης να ζητησει μια ταπεινη συγνωμη για την ολη αναστατωση.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

17. The Following 7 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

5555 (29-07-11), nikos1400 (29-07-11), oldcarskickass (29-07-11), Stathis (29-07-11), Thomelef (29-07-11), Vasilis (29-07-11), z3 2.2 (31-07-11)

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP