Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 56

Θέμα: ρυθμιση αναρτησης (pss10)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο πουπακης δεν μου εδωσε κανενα χαρτι τιποτα..δεν θυμαμαι τα νουμερα..ευχαριστω Μανο για τις πληροφορίες θα το εχω υποψιν οταν παω για ρυθμιση κτλπ να το πω.Καλη ιδεα παντως να ρυθμίσω το αυτοκινητο στις μαμα ρυθμισεις του csl να πατησω εκει δηλαδη και να παιξω λιγακι πανω σε αυτες!!

Rides
    0

Προεπιλογή

όσοι απο εδώ με ξέρουν ξέρουν οτι με την πρώτη ευκαιρία το στραμπουλάω το ρημάδι....

με ρυθμίσεις απο πουπάκη μεριά το αμάξι το έχω ευχαριστηθεί όσο τίποτα...του έχω πιεί το αίμα....πολύ προβλέψιμο και σχεδόν καθόλου μούτρα...ανέβασμα διόνυσο προς νέα μάκρη δεν καταλαβαίνει τπτ...απορώ...

ακόμη και σε ταξίδι το αμάξι καλύτερο...περιφεριακή υμητού το αμάξι να στρίβειν τρελά....ακούνητο σταθερό....

αλλαξα και ανάρτηση πλέον...KW V III...με άλλα ελατήρια απο τα stock που δίνει...πάλι κατόπιν συνενοήσεως με τον πουπάκη...του είπα τι ακριβώς θέλω..πως το θέλω και μου είπε ετσι και έτσι το κάνουμε...και με μαμα top mount με 1,20 μπροστά το αμάξι υπερπολιτισμένο....και πάλι στρίβει....θα μπάξω και ρυθμιζόμενα κάποια στιγμή μπροστά πάλι και θα είναι ακόμη πιο τάπα...

το θέμα με τις αναρτήσεις είναι συνήθως τα ελατήρια...απλά οι κατασκευαστές δίνουν σχετικά μαλακά νούμερα και με τους καρόδρομους που έχουμε εδω δεν συμπεριφέρονται σωτά...ή πας σε μαμα ανάρτηση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή πας σε ανάρτηση που να μπορεί να δεχθεί σωστά πιο σκληρά ελατήρια ( δλδ να έχει την δύναμη για σωστό bump-rebound το αμορισέρ και να μην πετάει το αμάξι πάνω ) με την προϋποθεση οτι θα χάσεις λίγο σε άνεση...

γενικώς θέλει ψάξιμο αλλά με τον συγκεκριμένο κύριο μόνο καλά λόγια θα πώ και κάνει οτι του ζητήσω με πρόσθετη βοήθεια απο την εμπειρία του...

αυτά....
    Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...

Μ3 is gone...

3. The Following User Says Thank You to NICK_M3 For This Useful Post:

Stathis (24-06-11)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NICK_M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    όσοι απο εδώ με ξέρουν ξέρουν οτι με την πρώτη ευκαιρία το στραμπουλάω το ρημάδι....

με ρυθμίσεις απο πουπάκη μεριά το αμάξι το έχω ευχαριστηθεί όσο τίποτα...του έχω πιεί το αίμα....πολύ προβλέψιμο και σχεδόν καθόλου μούτρα...ανέβασμα διόνυσο προς νέα μάκρη δεν καταλαβαίνει τπτ...απορώ...

ακόμη και σε ταξίδι το αμάξι καλύτερο...περιφεριακή υμητού το αμάξι να στρίβειν τρελά....ακούνητο σταθερό....

αλλαξα και ανάρτηση πλέον...KW V III...με άλλα ελατήρια απο τα stock που δίνει...πάλι κατόπιν συνενοήσεως με τον πουπάκη...του είπα τι ακριβώς θέλω..πως το θέλω και μου είπε ετσι και έτσι το κάνουμε...και με μαμα top mount με 1,20 μπροστά το αμάξι υπερπολιτισμένο....και πάλι στρίβει....θα μπάξω και ρυθμιζόμενα κάποια στιγμή μπροστά πάλι και θα είναι ακόμη πιο τάπα...

το θέμα με τις αναρτήσεις είναι συνήθως τα ελατήρια...απλά οι κατασκευαστές δίνουν σχετικά μαλακά νούμερα και με τους καρόδρομους που έχουμε εδω δεν συμπεριφέρονται σωτά...ή πας σε μαμα ανάρτηση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή πας σε ανάρτηση που να μπορεί να δεχθεί σωστά πιο σκληρά ελατήρια ( δλδ να έχει την δύναμη για σωστό bump-rebound το αμορισέρ και να μην πετάει το αμάξι πάνω ) με την προϋποθεση οτι θα χάσεις λίγο σε άνεση...

γενικώς θέλει ψάξιμο αλλά με τον συγκεκριμένο κύριο μόνο καλά λόγια θα πώ και κάνει οτι του ζητήσω με πρόσθετη βοήθεια απο την εμπειρία του...

αυτά....
    δεν μπορω να καταλάβω 2 ίδια ας πουμε αυτοκινητα να υπαρχει τοση διαφορα στην δουλεια που εκανε ο πουπακης.Το δικό σου να στριβει ταπα και το δικο να χαροπαλευω να μαζεψω μουτρα και κολους..τεσπα

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

H απολυτη πρόσφυση και η υπερβαση αυτης χωριζονται απο μια λεπτη γραμμη...το εχεις σκεφτει αυτο???
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

6. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

Thomelef (24-06-11)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Και για να καταλαβεις πιο καλα δες το παρακατω βιντεο.

https://www.youtube.com/user/manosm3...17/6Kpdnh3Uh6U

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων

εχω δει ολα τα βιντεακια σου....πως το εχασες εκει???κρυα λαστιχα η δικο σου λαθος πιο πολυ???

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω δει ολα τα βιντεακια σου....πως το εχασες εκει???κρυα λαστιχα η δικο σου λαθος πιο πολυ???
    Aγαπητε μου φιλε εγω δεν το εχω χασει ποτε....!!!!

Αλλος οδηγει....
    Ενας ψηλος , ομορφος με μακρυα μαλλια και μπλε ματια!

Rides
    0

Προεπιλογή

ουτε και ο παππούς μου...

Ρε κρητικέ, δεν το χεις καταλάβει ακομη οτι σαν παππούλης το πας το αμαξι?
    Αφού δεν στο έλεγε και κανείς επρεπε να το καταλαβεις μονο και μονο απ τα φρενα τα εφφέ που εχεις.
    Και 3 μοιρες θετικό καμπερ να ειχες πισω, πάλι δεν θα σου εφευγε ποτέ.
    Εισαι πιο αργός και απ την αργη κινηση.
    Παππούλη, ε παππούλη...

M3 CSL

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλλος οδηγει....
    Ενας ψηλος , ομορφος με μακρυα μαλλια και μπλε ματια!
    καλά. πές ότι όταν είναι να πάρει κάποιος το αμάξι σου βγάζεις το μπουκαλάκι με το λάδι
    που έχεις για την φριτέζα σου μπροστά στην μηχανή και ραντίζεις τα λάστιχα με αυτό,
    για να δείχνεις και καλά ότι μόνο εσένα δεν σου φεύγει, και άσε τις εξυπνάδες...το
    γεγονός ότι έφυγε ο απόλυτος ρεκορντμαν, τα εξηγει όλα...
    υγ. το χωράφι στην είσοδο της Κ6, δεν πουλιέτσι φιλαράκι...του χρόνου μπαίνει και
    εντός σχεδίου, και έχω μεγάλα σχέδια για την πάρτη του...σκέφτομαι να ανοίξω μια
    καντίνα εκεί, και να μοιράζω νερά και καφέδες...
    υγ2. ελπίζω να εκμεταλευτεί και ο συμπέθερος τον απέναντι χώρο που έχει πάρει,
    και να ανοίξει παγωτατζίδικο. πιάτσα θα το κάνουμε.
    υγ3. ελπίζω να μην τύχει και αγοράσουμε τπτ πρίν την Κ1 στην ευθεία, μιάς και
    εκεί πέρα το χωράφι θα είναι τόσο μεγάλο και ακριβό, που θα πρέπει να ανοίξουμε
    εμπορικό!!!
    υγ4. κουφάλες, ο αύγουστος έφτασε. ετοιμάστε τα στρινγκάκια σας για τις κρητικές
    παραλίες.
    συμπέ...το στρατιωτικό θέλω να φοράς, τόπλες!!!ο μανωλάκης στρινγκ σε ολόσωμο
    θα παίξει είπε σαν τις αμερικάνες!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chief (24-06-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν μου επιτρεπεται αγαπητε συναδελφε,να κανω μια μικρη παρατηρηση στο συγκεκριμενο σκηνικο....Αν τ'αφηνες το τιμονι ελευθερο απ'τα χερια σου να το μαζεψει η καστερ του αυτοκινητου ισως να το'σωνες...Δεν υπηρχε περιπτωση να το μαζεψεις αλλιως,κανενα χερι δεν μπορει να κανει τοσο γρηγορο αναποδο οσο χρειαζοταν η συγκεκριμενη περιπτωση....Φιλικα παντα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP