όσοι απο εδώ με ξέρουν ξέρουν οτι με την πρώτη ευκαιρία το στραμπουλάω το ρημάδι....
με ρυθμίσεις απο πουπάκη μεριά το αμάξι το έχω ευχαριστηθεί όσο τίποτα...του έχω πιεί το αίμα....πολύ προβλέψιμο και σχεδόν καθόλου μούτρα...ανέβασμα διόνυσο προς νέα μάκρη δεν καταλαβαίνει τπτ...απορώ...
ακόμη και σε ταξίδι το αμάξι καλύτερο...περιφεριακή υμητού το αμάξι να στρίβειν τρελά....ακούνητο σταθερό....
αλλαξα και ανάρτηση πλέον...KW V III...με άλλα ελατήρια απο τα stock που δίνει...πάλι κατόπιν συνενοήσεως με τον πουπάκη...του είπα τι ακριβώς θέλω..πως το θέλω και μου είπε ετσι και έτσι το κάνουμε...και με μαμα top mount με 1,20 μπροστά το αμάξι υπερπολιτισμένο....και πάλι στρίβει....θα μπάξω και ρυθμιζόμενα κάποια στιγμή μπροστά πάλι και θα είναι ακόμη πιο τάπα...
το θέμα με τις αναρτήσεις είναι συνήθως τα ελατήρια...απλά οι κατασκευαστές δίνουν σχετικά μαλακά νούμερα και με τους καρόδρομους που έχουμε εδω δεν συμπεριφέρονται σωτά...ή πας σε μαμα ανάρτηση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή πας σε ανάρτηση που να μπορεί να δεχθεί σωστά πιο σκληρά ελατήρια ( δλδ να έχει την δύναμη για σωστό bump-rebound το αμορισέρ και να μην πετάει το αμάξι πάνω ) με την προϋποθεση οτι θα χάσεις λίγο σε άνεση...
γενικώς θέλει ψάξιμο αλλά με τον συγκεκριμένο κύριο μόνο καλά λόγια θα πώ και κάνει οτι του ζητήσω με πρόσθετη βοήθεια απο την εμπειρία του...
αυτά....
Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...
Μ3 is gone...