Και για να καταλαβεις πιο καλα δες το παρακατω βιντεο.
https://www.youtube.com/user/manosm3...17/6Kpdnh3Uh6U
Και για να καταλαβεις πιο καλα δες το παρακατω βιντεο.
https://www.youtube.com/user/manosm3...17/6Kpdnh3Uh6U
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
ουτε και ο παππούς μου...
Ρε κρητικέ, δεν το χεις καταλάβει ακομη οτι σαν παππούλης το πας το αμαξι?
Αφού δεν στο έλεγε και κανείς επρεπε να το καταλαβεις μονο και μονο απ τα φρενα τα εφφέ που εχεις.
Και 3 μοιρες θετικό καμπερ να ειχες πισω, πάλι δεν θα σου εφευγε ποτέ.
Εισαι πιο αργός και απ την αργη κινηση.
Παππούλη, ε παππούλη...
![]()
M3 CSL
καλά. πές ότι όταν είναι να πάρει κάποιος το αμάξι σου βγάζεις το μπουκαλάκι με το λάδι
που έχεις για την φριτέζα σου μπροστά στην μηχανή και ραντίζεις τα λάστιχα με αυτό,
για να δείχνεις και καλά ότι μόνο εσένα δεν σου φεύγει, και άσε τις εξυπνάδες...το
γεγονός ότι έφυγε ο απόλυτος ρεκορντμαν, τα εξηγει όλα...
υγ. το χωράφι στην είσοδο της Κ6, δεν πουλιέτσι φιλαράκι...του χρόνου μπαίνει και
εντός σχεδίου, και έχω μεγάλα σχέδια για την πάρτη του...σκέφτομαι να ανοίξω μια
καντίνα εκεί, και να μοιράζω νερά και καφέδες...
υγ2. ελπίζω να εκμεταλευτεί και ο συμπέθερος τον απέναντι χώρο που έχει πάρει,
και να ανοίξει παγωτατζίδικο. πιάτσα θα το κάνουμε.
υγ3. ελπίζω να μην τύχει και αγοράσουμε τπτ πρίν την Κ1 στην ευθεία, μιάς και
εκεί πέρα το χωράφι θα είναι τόσο μεγάλο και ακριβό, που θα πρέπει να ανοίξουμε
εμπορικό!!!
υγ4. κουφάλες, ο αύγουστος έφτασε. ετοιμάστε τα στρινγκάκια σας για τις κρητικές
παραλίες.
συμπέ...το στρατιωτικό θέλω να φοράς, τόπλες!!!ο μανωλάκης στρινγκ σε ολόσωμο
θα παίξει είπε σαν τις αμερικάνες!!!
![]()
![]()
sympether with chiefτης
Αν μου επιτρεπεται αγαπητε συναδελφε,να κανω μια μικρη παρατηρηση στο συγκεκριμενο σκηνικο....Αν τ'αφηνες το τιμονι ελευθερο απ'τα χερια σου να το μαζεψει η καστερ του αυτοκινητου ισως να το'σωνες...Δεν υπηρχε περιπτωση να το μαζεψεις αλλιως,κανενα χερι δεν μπορει να κανει τοσο γρηγορο αναποδο οσο χρειαζοταν η συγκεκριμενη περιπτωση....Φιλικα παντα...![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
sympether with chiefτης
Μάικ, στο βιντεο εγω ειμαι.
Εχεις δικιο σε αυτα που λές υπο την προυπόθεση οτι αν καποιος περιμενει οτι το αμαξι θα φυγει, ή επειδιωκει να ντριφταρει ή τουλαχιστον στην περιπτωση που ξερει καποιος καλά το αμαξι και τον χωρο.
Ειμαι σιγουρος οτι το αθλημα του ντριφτ σου μαθαινει πολλα.
Ομως οταν ερθει το σκαμπίλι και φυγει ο κόλος με ταχυτητα εκει που δεν το περιμενεις, σε ενα αμαξι που πρωτη φορα οδηγει καποιος, ουτε ο Tsuchiya δεν μπορει να το ισιωσει ευκολα.
Αμα ηταν ετσι, ουτε επαγγελματιες οδηγοι αγωνων δεν θα ειχαν ποτε τετ α κε και εξόδους.![]()
M3 CSL
chief (24-06-11)