Σωστο,εγω ημουν κατοχος ενος 3.0 Ζ4 .Αγοραστηκε καινουριο τον Οκτωβρη του 2004 και πουληθηκε Μαρτη του 2011.χιλιομετρα?36500 μεσα σε 6,5 χρονια,σχολαστικοτατα service και ατελειωτο σκισιμο!Το πηρε ιδιωτης και μετα απο σχεδον 6 χρονια δεν εχει κανει τσικ!
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Το αν όλοι οι μαντράδες είναι σκάρτοι ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό που ξέρω σιγουρα είναι το εξής....
Όλα τα Bmw x5 E53 (μέχρι 8000€) που είδα σε μάντρες των νοτίων προαστίων έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα εκτός από ένα.τα πιο ακριβά δεν τα κοίταξα γιατί ξεφεύγουν από το budget μου και επίσης τα θεωρώ πολλά χρήματα για αυτοκίνητα τετοιας ηλικίας. Στο mobile έχουν 4 και 5 χιλιάδες, οπότε θεωρώ ότι μέχρι 8000 πρέπει να είναι η τιμή τους Ελλάδα...
Καταλήγω ότι αν αυτά που είδα είχαν τα πραγματικά τους χιλιόμετρα,τότε θα έπρεπε να τα έχουν το πολύ 6000€ γι αυτό και τα γυρισαν, ώστε να πουληθούν πιο ακριβά και να αυξηθεί το κέρδος τους. Και με βάση τον ελληνικό ποινικό κώδικα αυτή η πράξη ονομάζεται απάτη (άρθρο 386).
BILL007 (25-11-16)
Οι περισσοτεροι ειναι απατεωνες μην επιμενετε,ελαχιστοι ειναι σωστοι και τιμιοι και θα διωξουνε αυτοκινητο απο το μαγαζι που ειναι σκαρτο.
Απλα ελαχιστοι αγαπανε το αυτοκινητο πραγματικα,οι περισσοτεροι το βλεπουνε σαν εμπορευμα και μονο και η νοοτροπια ειναι οτι καποιος θα το παρει και ολα εχουνε τον αγοραστη τους.
insane in the ///Midbrain
katsaraios (27-11-16), topmar (25-11-16)
οπως και να έχει οταν πας να αγοράσεις κατι που σε ενδιαφέρει οφείλεις οπως αναφέρθηκε πολύ σωστά πιο πριν να μην ψάχνεις τη σκοτωμένη ευκαιρία γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει αλλα επίσης οφείλεις και να το ελέγξεις οσο μπορείς.
πλεόν όλα τα βρίσκουν, και γυρισμένα χλμ και ολα... πιο δυσκολο ειναι να βρεις γερη στούκα παρά γυρισμένα χλμ που στην τελική τα χλμ για μενα δεν παιζουν κ ρολο ιδαίτερο εφόσον το αμάξι έχει σωστό ιστορικό συντήρησης.
katsaraios (27-11-16), mr incredible (04-12-16), pilot (25-11-16), topmar (25-11-16)
Αυτο ναι οκ,ισχυει το πιστευω και εγω.
insane in the ///Midbrain
Κάποιοι ντρέπονται να πουν πόσο αγόρασαν ένα αυτοκίνητο, αν φαίνεται λίγο "τσιμπημένο", και για να μην τους πουν Κώτσους ή για να το παίξουν πονηροί στους κολλητούς πάνε στο πιο φτηνό. Άλλοι δεν έχουν το απαιτούμενο μπάτζετ και ψάχνουν ευκαιρίες. Τρίτη κατηγορία, οι καρμίροιδες που πιστεύουν ότι θα αγοράσουν Μ3 σε τιμή punto (άλλα όταν εκείνοι θέλουν να πουλήσουν ζητάνε όσα για μια LaFerrari)...Τέταρτη ομάδα, οι άσχετοι με τα αυτοκίνητα. Όλοι οι παραπάνω είναι η χαρά του μαντρά και του λαμογιου ιδιώτη.
Μαντράδες πλην ελαχίστων, ελαχιστότατων εξαιρέσεων, ούτε να κρυφοκοιτάξεις απο γωνία δεν αξίζει. Οι ιδιώτες όμως που συνήθως κάνουν λαμογιές, είναι στην ουσία μικροέμποροι, που με ένα κεφάλαιο αγοράζουν-πουλάνε για να βγάλουν κέρδος. Ο απλός ιδιώτης, με λίγη κουβέντα μαζί του, πριν δεις το αυτοκίνητο, καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις, αν είναι νοικοκύρης ή παρτάλι, οπότε αντίστοιχο θα είναι και το αυτοκίνητο του.
A8hnaios (25-11-16), BMWNAOUSSA (25-11-16), chrisgiapz3 (04-12-16), katsaraios (27-11-16), Nino (27-11-16), stef (27-11-16), topmar (25-11-16), Vassilis ///M (26-11-16), Ε91 (25-11-16)