Vassilis ///M (24-11-16)
BILL007 (23-11-16), mark e92 (23-11-16), Panagiotise46 (24-11-16)
Εχω δει και ιδιώτες που έκλεισα ραντεβού και δεν παταγανε...
Ξεφτιλες υπάρχουν παντού, τουλάχιστον αν είναι να πάρεις μτχ να πας σε αντιπροσωπία.
Έχω πουλήσει αρκετά ούτε ένα σε ιδιώτη διότι όλοι το παίζανε πονηροι και ξερολες.
Γιαυτό ανταλλαγή και ας το πληρώσουν παραπάνω
Μία φορά μάλιστα ήρθε ένας ιδιωτης μου έβγαλε την ψυχή στο παζάρι δεν συμφωνήσαμε και μετά το χρυσό πλήρωσε εκεί που το έδωσα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mark e92 : 23-11-16 στις 17:16
BILL007 (24-11-16), Panagiotise46 (24-11-16)
προσωπική μου εκτίμηση και εμπειρία είναι οτι πιο εύκολα θα την πάθεις απο ιδιώτη παρά απο μαντρά.
θεωρώ οτι ο μαντρας δεν θα βάλει στο μαγαζί του σκάρτο πράγμα (και πιστέψτε με ξέρουν να αναγνωρίζουν και τα τρακαρισμένα και τα γυρισμένα χιλιόμετρα που πλεον τα γυρίζουν οι ίδιοι οι ιδιώτες πριν τα βάλουν αγγελία αλλα και πολλά άλλα) το οποίο ξέρει οτι θα δυσκολευτεί να πουλήσει αργότερα!
στόχος κάθε επαγγελματία μαντρα δεν ειναι να εχει το αμάξι να καθεται περισσοτερο απο 1-3 μήνες.
οπότε προσωπικά το μαντρας δεν το ταυτίζω με το απατεώνας, μάλλον το αντίθετο!
τώρα καλοί και κακοί στη δουλιεά τους υπάρχουν παντού και σε κάθε κλάδο.
αυτοκίνητο που πηρα απο μαντρα ειναι αστερι και αυτοκινητο που πηρα απο ιδιωτη μου εχει αλλάξει τα πετρέλαια σε συνεργεία κ ας είναι Ιαπωνικό.
συνήθως οι μαντράδες στοχέυουν σε μια χαμηλή τιμή αγοράς (λογικό κατ εμέ) και οχι σε αμάξια χρέπια.
επίσης μου έχει τύχει αποδεδειγμένα μεγάλη αντιπροσωπεία να μου πουλάει μεταχειρισμένο ως ατρακάριστο και ακομα και παιδακι έβλεπε οτι έχει βάψει κομματια.
όλα λοιπόν είναι σχετικά και θεωρώ επίσης οτι παίρνοντας μεταχειρα ρισκάρεις εν γνώση σου οπότε οφείλεις όσο μπορείς να το ψάξεις αυτό που πας να αγοράσεις.
Αδερφε μου θα διαφωνισω μαζι σου, διαβαζω διαβαζω ενταξει μην παμε να τους βγαλουμε και λαδι. Οι 9 στους 10 ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ Τ Ε Λ Ο Σ. Ειμαι καθετος σε αυτο,μπορει καποιοι να εχουν ατρακαριστα αυτοκινητα αλλα οπως ειπα οι 9 στους 10 πειραζουν τα χλμ. Πας για ανταλλαγη σου βγαζουνε σκαρτο το αμαξι σου(και τι δεν εχω ακουσει δεν ειναι εμπορικο το χρωμα σου, το αμαξι σου ειναι 1997 μοντελο ενω ηταν 1999, γιατι εχει αλλαγμενο παρμπριζ , ειναι τρακαρισμενο ε νυσαφι) και τα δικα τους ειναι πενα παντα. Ασε μας ρε φιλε, κανε μας τη χαρη, εχουνε μαζεψει ολη τη σαβουρα της Γερμανιας και παμε εμεις και τα αγοραζουμε ευκαιριες και καμαρωνουμε κιολας. Εχω δει τα απιστευτα, βιβλια σερβις μουφα, ατρακαριστα με αλλαγμενο ουρανο, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ με κατεβασμενα χλμ τι να λενε τωρα. Και οι ιδιωτες κανουν μαμουνιες, αλλα παλι φταινε οι εμποροι, μπες στο car.gr και δες αγγελιες σε συγκεκριμενα αυτοκινητα, οταν των ιδιωτων εχουν 180.000 και 200.000 φευγα χλμ και βλεπεις των εμπορων ολα κατω απο 100.000 αντε 120.000χλμ , που να τα πουλησουν οι αμοιροι οι ιδιωτες. Οσο ζω ξανα δεν αγοραζω απο μαντρα, δεν δινω δεκαρα τσακιστη, να κλεισουν ολοι δεν με ενδιαφερει. Τελος παντων παθων ειμαι γιαυτο η ενταση με συγχωρητε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 24-11-16 στις 19:12
quattro ist fur sissies