Συμφωνω με Nick στα παραπανω, και δυστυχως εχω ακουσει και εγω για σπασμενα AMG.
Να συμπληρωσω οτι το Type R εχει καλο μοτερ αλλα FWD και Manual ειναι καταδικασμενο τουλαχιστον αν θελει να διεκδικησει τα σκηπτρα της κατηγοριας.
Στο videaki με την κοντρα AMG-Golf R-Focus RS δεν ειναι τυχαιο που ενω ειχαν το Type R δεν το εβαλαν, γιατι θα γελαγαν και οι πετρες. Και σε σχετικα καλη ασφαλτο. Φανταστειτε τι εχει να γινει σε μετρια Ελληνικη ασφαλτο.
Καλα ειναι τα αλογα αλλα πρεπει να τα περνας και στο δρομο οπως οι αντιπαλοι σου.
Το καταπληκτικο 5κυλινδρο μοτερ του RS3 φοριεται και στο TT RS που εκει πιστευω θα ειναι πολυ καλυτερο στο δρομο οπως και σε οδικη συμπεριφορα. Αυτο θα επαιρνα αντι για το RS3.
To golf 7R οπως και το S3 8V αλλα και το leon cupra φορανε το ιδio μοτερ με τα δυο πρωτα να ειναι τετρακινητα haldexaτα.
Τωρα που το σκεφτομαι με πολυ λιγοτερα λεφτα επαιρνα ενα 135ι DCT και με τα ρεστα εβαζα JB4 full +2 καθισματα performance+ μπλοκε + στησιμο με καμια 400 αλογα και ενα fun to drive αυτοκινητο. (Η το TTRS γιατι ειμαι και λιγο VAGιτης πλεον)