Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 46 από 46

Θέμα: BMW E36 2,5 VANOS ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AlexDK Εμφάνιση μηνυμάτων
    1ον: Πηρα τα χταποδια απο το ebay, απο θεμα ποιοτητας κανενα απολυτως θεμα, αντιθετως ηταν ακριβως αυτο υπηρχε στην περιγραφη. Εκαναν περιπου 2 εβδομαδες να ερθουν. Θα ξαναεκανα αγορα απο το ebay ανεπιφυλακτα μεχρι κι ολοκληρο turbo kit, αρκει να ειναι top rated seller οποτε το συστηνω για οσους εχουν ενδιασμους. Απλα επαναλαμβανω να προσεχετε το feedback να ειναι τουλαχιστον 99% και αν χρειαστει μπειτε και διαβαστε ποια ηταν τα αρνητικα σχολια στο προφιλ του πολητη.

2ον: Τοποθετησα τα χταποδια και ρυθμισα. Ο ηχος αλλαξε στις ψηλες. Προσωπικα τον θεωρω γαματο!!

Το αμαξι πηρε ροπη αλλα αλογα ΜΗΔΕΝ. Τεσταρισα με αμαξι που ειχα κανει πατηματα και η διαφορα ηταν η ιδια πριν και μετα. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ 2.5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Γενικα να συνοψησουμε. Χταποδι = θετικα: ΗΧΟΣ + ΡΟΠΗ αρνητικα: ΜΗΝ περιμενετε να πατε ποιο γρηγορα...ουτε λιγο.

Φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για τα παραπάνω σχόλιά σου. Πάντα σκεφτόμουν τα χταπόδια για το συγκεκριμένο μοτέρ, μιας και τα δικά του φαίνονται φιμωμένα. Τώρα τελευταία μάλιστα, είμαι 1 κλικ μακρυά απο την αγορά τους. Δε με ενδιαφέρει μόνο ο ήχος, αλλά και ελευθέρωμα του μοτέρ στις υψηλές στροφές, κάτι που όπως λες, δεν γίνεται.
    Μπορείς να πεις από ποιον πωλητή πήρες τα χταπόδια;

Επίσης, θα επανέλθω στο θέμα, ίσως να έχουμε και συνάντηση να τα δω από κοντά με καφεδάκι, γιατί όσο να 'ναι τα δικά του χταπόδια δε μου αρέσουν.

2. The Following User Says Thank You to PetrosD For This Useful Post:

AlexDK (18-10-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Να εισαι καλα φιλε μ... Αλλωστε γι αυτο ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε εμπειριες...Τα πηρα απο το ebay εδω ειναι το link : https://www.ebay.com/itm/20128748870...%3AMEBIDX%3AIT

Τα πηρα μετα απο ωριμη ερευνα αγορας τσεκαροντας και ξενα bmw forums και τα συγκεκριμενα του ebay ειναι μεγαλο ποσοστο ατομων στο εξωτερικο που τα εχουν βαλει καθως ειναι ακριβες φωτοαντιγραφα της supersprint (ακομα και το υλικο ειναι το ιδιο, ανοξειδωτο ατσαλι Τ-304) και ειδα μονο θετικα σχολια απο ατομα π τα εχουν χρησιμοποιησει 7+ χρονια μεχρι και σε μ3 ε46. Η εταιρια λεγεται manzo, εδρευει στην Αμερικη και προφανως εχει κανει μια περιουσια μ αυτα!!

Εχει αυριο συναντηση στη χασια αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα παω...Γενικα ομως στειλε inbox και βρισκομαστε να τα δεις δεν υπαρχει θεμα

4. The Following 3 Users Say Thank You to AlexDK For This Useful Post:

BILL007 (18-10-15), PetrosD (18-10-15), YiorgosXania (18-10-15)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτά που θα έπαιρνες απο εναν κομπρεσσορα (που τον θεωρω πιο safe απο το turbo)δεν υπηρχε περιπτωση να τα παρεις με φιλτρο προγραμμα εξατμιση χαποδια εκκεντροφορους σε καμμια περιπτωση.
    Αν μαλιστα χρησιμοποιησεις επωνυμα προιοντα τοτε μπορει και η τιμη να ειναι πανω κατω ιδια με την προσθηκη ενος κομπρεσσερ και τα αποτελεσματα οπως και η διαφορα βεβαια τεραστια.
    Να πουμε ομως εδω πως η προσθηκη φιλτρου εξατμισης εκεντροφορων χταποδιου σαφως θα βοηθησουν για παιρεταιρω δυναμη ,απλα καλυτερα αν εχεις ενα ποσο διαθεσιμο επτρεπτο για αγορα κομπρεσερ να ξεκινας απο αυτο.
    Οσο για τις δοκιμες θα ηταν καλυτερα να γινονταν σε δυναμομετρο και παντα το ιδιο
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

6. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (17-10-15), chrisgiapz3 (17-10-15)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο για τις δοκιμες θα ηταν καλυτερα να γινονταν σε δυναμομετρο και παντα το ιδιο

8. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

compactM3 (17-10-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια οτι και να δειξει το δυναμομετρο δεν υπαρχει σαν το δυναμομετρο του δρομου (οσον αφορα τη δυναμη βεβαια γιατι τη ροπη εννοειται πως δεν μπορεις να την υπολογισεις). Οταν εχεις σταθερο μετρο συγκρισης στο δρομο εχεις τις απαντησεις που θελεις! Και στην τελικη γι αυτο γινονται οι δυναμομετρησεις...για να δεις τις διαφορες σου στο δρομο...

Τεσπα...το ολο θεμα που συζηταμε ειναι για την ατμοσφαιρικη βελτιωση ενος m50tub25 και επειδη το εχω κανει μοιραζω τις εμπειριες μου για καποιον που μπορει να βρεθει στη θεση μου (γιατι εγω θυμαμαι οταν ψαχνομουνα οτι θα ηθελα καποιος με εμπειρια περι αυτου να μου πει τι μου δινει το καθε τι που θα εβαζα στο αμαξι) και προτεινω το εξης: Αν ψαχνεις διαφορα σε ιπποδυναμη μονο τουρμπο/κομπρεσσορα! Τα περιφερειακα θα σου δωσουν 15hp maximum εναντι 1000+ ευρω! Και μην κοιτατε τις "δυναμομετρησεις" των ιστοσελιδων που πουλανε τα προϊοντα για ευνοητους λογους...μιλαει ο πονεμενος :P !!!

Για να μην ειμαστε και αδικοι...το κοντυτερο βημα διαφορικου (οχι πολυ..3.38) ειναι μια απο τις βασικες επιλογες για διαφορα στο δρομο αλλα προσωπικα δεν μ αρεσει γιατι το αμαξι το θελω ανετο σε ανοιχτο δρομο οχι μονο για κοντρες!

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απλά με το δυναμομετρο εχεις μέτρο σύγκρισης όσο αφορά τα νούμερα ,για να ξέρεις δλδ τα + / - με ακρίβεια .
    Όσο για τα υπόλοιπα (πόση δύναμη, με τι ,αν αξιζει,τι κόστιζει) μεσα στο φόρουμ υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές που αξιζει να διαβάσει κάποιος αν εχει σκοπό να βελτιώσει και πριν ξεκινήσει
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα