162.000 km σε 5 χρόνια βρε θηρίο! Ο πατέρας μου στο Χ5 του (Ε53) τα άλλαξε στα 100.00km και διαπίστωσε αρκετά πιο ήσυχη και στρωτή λειτουργία.
162.000 km σε 5 χρόνια βρε θηρίο! Ο πατέρας μου στο Χ5 του (Ε53) τα άλλαξε στα 100.00km και διαπίστωσε αρκετά πιο ήσυχη και στρωτή λειτουργία.
strof (09-09-11)
Ενα μεγαλο UP σε ενα καταπληκτικο και πολυ ενημερωτικο θρεντ!!!
.....αν και εχουν "χαθει" καποιες φωτο λογο imageshack,αξιζει να το δειτε ή να το ξαναδειτε.
Respect Αντωνη για το θρεντ αλλα και στο μαστορα Γιωργο για την δουλεια!!!
πραγματικα μετα απο τοσο ξεβιδωμα το πως δεν χανει καποιος την "μπαλα" στο "βιδωμα" ,ειναι αξιο θαυμασμου!!!
individual (28-12-12), xristina (05-08-12)
aristent (28-12-12)
αμε!!!...στειλε τις σε μενα με πμ.![]()
individual (28-12-12)
Σε πρόσφατο service που έκανα και είμαι στα 60000 χλμ μου ανέφεραν ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση στα λάδια του κιβωτίου
Βέβαια αυτό που παρατηρώ εδώ και κανα μήνα είναι ότι όταν είμαι σε manual mode και το γυρίζω στο D το βλέπω ότι αργεί λιγάκι παραπάνω από το κανονικό να επιστρέψει
Εννοώ δηλαδή ότι κρατάει την επιλεγμένη ταχύτητα για 10-15 sec παραπάνω από ότι παλαιότερα...
Detailing Madness
Δεν έχει σχέση αυτό Στέφανε, έχει να κάνει με θερμοκρασία και φορτίο.
Κι εμένα το κάνει τώρα με τα κρύα.
Α, και χρόνια πολλά!
individual (28-12-12)
of topic.......και επειδη η ζωη συνεχιζεται και χωρις BMW.....και εχοντας εδω και ενα χρονο το colt-ακι.....και εχω κανει μερικα DIY με το γιωργο φυσικα.....
ΕΡΩΤΗΣΗ....να ποσταρω καποιο απο τα επομενα???.....η θα φαω ban???χαχαχα
να ευχαριστησω λοιπον τον αρη (aristent)που εβαλε τις φωτογραφιες στη θεση τους.
aristent (29-12-12), individual (29-12-12)