Καλλίτερα να μη βάλεις χέρι στο smart της μανούλας σου.
Αμα της βάλεις ανοιχτού τύπου, στο πρώτο σπππφφφτσσσρρρρρ που θα κάνει, θα κατέβει και θα ψάχνει απο που κλείνει το μάτι της κουζίνας μη σκάσει η χύτρα...........![]()
Καλλίτερα να μη βάλεις χέρι στο smart της μανούλας σου.
Αμα της βάλεις ανοιχτού τύπου, στο πρώτο σπππφφφτσσσρρρρρ που θα κάνει, θα κατέβει και θα ψάχνει απο που κλείνει το μάτι της κουζίνας μη σκάσει η χύτρα...........![]()
Αλλαγη σκαστρας στο smart:
Υλικά:
α) νεα σκαστρα
β) σωληνας συνδεσης για την τοποθετηση κατα προτιμηση σιλικονης
γ) ταφ και σωληνακι υποπιεσης
Βγαζουμε την σωληνα που μπαινει στο intercooler και συνδεουμε τον καινουργιο σωληνα με την σκαστρα.
Κοβουμε το σωληνακι της υποπιεσης βαζουμε το ταφ και ενωνουμε τα σωληνακια ξανα με το καινουριο σωληνακι να μπαινει στο πανω μερος της σκαστρας και
Η σκαστρα ετοιμη......
Anybody???Στράτε??![]()
Ναι για τα 2 είδη των κομπρεσερ.... κάτι φαντάζομαι αλλά εσείς θα ξέρετε πιο πολλά.
Χοντρα χοντρά για να μην χαλάμε και το θρεντ αν είναι εκτός θέματος....
![]()
Κομπρέσσορες που είναι μισό τουρμπο: μεγάλη παροχή, περισσότερη υπποδύναμη, πρέπει να υπάρχει χώρος στο μηχανοστάσιο για την τοποθέτηση
Κομπρέσσορες με λοβούς. Λίγο μικρότερη παροχή, λύνονται πιο εύκολα τα χωροταξικά προβλήματα, πιο ύσηχη λειτουργία...
Αν και λέω να ανοίξουμε ένα thread και οι γνώστες να ποστάρουν την γνώμη τους
BILL007 (06-04-10), kloukakis (06-04-10), valantis544 (07-04-10)
σταματη...
τελικα εβαλες σκαστρα στο θεριο κ αν ναι ποια?
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Βασιλη μην βαλεις σκαστρα στο σμαρτ... ειδικα αν ειναι και εργοστασιακο!!
Σπαρακο ...
Για πες
Μαμά είμαι κ δε το πλακωνω κιόλας...για αυτο έλεγα να του βάλω τσαφ τσουφ να παίζω λίγο ...
Sent from my iPhone using Tapatalk

γιατι για να κανεις τσουφ με την μαμα τουρμποπιεση που εχεις θα πρεπει να βαλεις πολυ μαλακο ελατηριο, και με το μαλακο ελατηριο της σκαστρας θα ανοιγει για πλακα, με συνεποια να χανεις παντα πιεση! γιαυτο αστο ετσι οπως ειναι, τσαμπα λεφτα! ανοιχτου τυπου σκαστρες δουλευουν με πιεσεις καλες και με καλο φορτιο, για τα εργοστασιακα και χαμηλου κυβισμου τουρμπακια κλειστου!
εγω στο πουντο που πριν το δωσω το δουλευα και βαρβατη πιεση για στοκ μοτερ-τουρμπινα του ειχα κλειστη μεταλλικη απο coupe!
δλδ τσαφ τσουφ εγω γιοκ?