Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιό θα επιλέγατε για all rounder???

Ψήφισαν
54. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • FORD FOCUS RS MK1

16 29,63%
  • CIVIC TYPE-R EP3

24 44,44%
  • VW GOLF GTI V

14 25,93%
Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 109

Θέμα: Επιλογή αυτοκινήτου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Focus RS έχει θεματάκια με τις θερμοκρασίες, το βεντιλατέρ, την τουρμπινοπολλαπλή. Ο κινητήρας είναι ο δίλιτρος Duratec ο οποίος τουρμπίστηκε, δε σχεδιάστηκε εξ' αρχής για υπερτροφοδότηση.

Το Τάπερ είναι ένα μοτέρ περιτυλιγμένο από μια απροσδιόριστου σχήματος λαμαρινοκατασκευή, επενδεδυμένη εσωτερικά με plastidip και κάτι που μοιάζει με ύφασμα.

Το STi κάνει ωραίο ήχο όσο δεν είναι σπασμένο το μοτέρ του. Τα καλά μοτέρ τα φορά μια παρτίδα δίλιτρων του 2005. Μοιάζουν με τα μοντέλα του 2004 αλλά έχουν κάτι φρυδάκια στους προφυλακτήρες ως προέκταση των θόλων, άλλες ζάντες και χειριστήρια κλιματισμού από το 2,5λιτρο facelift. Είναι πολύ λίγα. Να ένα:

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1273987/

Τα Evo είναι όπλα αλλά έχουν δυσεύρετα ανταλλακτικά, πανάκριβα (ρώτα πόσο κοστίζει ένα φτερό ή μια αεροτομή) ενώ καίνε όσο μια Μ5. Οι διακόπτες και τα πλαστικά είναι σαν εκείνα που φορά το Pajero Pinin του πεθερού μου. Αν πάρεις Evo θα το λατρέψεις, ψάξε για 9 μόνο.

Το GTI είναι ένα αλήτικο A3 2.0 TFSI.

Αυτά.
    το φόκους μια χαρά αξιόπιστο είναι, άσχετα το τι λένε κάποιοι που απλά το φούσκωσαν με ένα πρόγραμμα απλά...

τα τάπερ ακόμα και απο ληγμένες καπότες να έχει περιτύλιγμα, δεν σπάει ακόμα και αν κάνει 1000 χιλ στεγνό απο λάδια.

για τα σκούμπυ πάλι δεν βγάζει άκρη, μιας και το 1% που δεν έχουν κανιβαλιστεί απο τους ιδιοκτήτες τους, δεν κυκλοφορούν σε φόρα και συνεργεία με τα μπιελοπίστονα παραμάσχαλα ψάχνοντας ώμους για να κλάψουν.

τα έβο είναι τέλεια, με μάπα εσωτερικό και μεγάλη κατανάλωση.

το GTI είναι ένα ακόμα γτπ VAG...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-07-13), S8N (10-07-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα Ford RS και Subaru STi (από 08 και μετά) είναι διομισαλιτρα.

Προσωπική μου προτίμηση το TypeR.

Rides
    1

Προεπιλογή

Το επόμενο σου αυτοκίνητο

318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

5. The Following 5 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

Bassakos (10-07-13), Bazil Van Sinner (10-07-13), Ptboul (10-07-13), S8N (10-07-13), Thomelef (10-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα Ford RS και Subaru STi (από 08 και μετά) είναι διομισαλιτρα.

Προσωπική μου προτίμηση το TypeR.
    Για το πρωτης γενιας RS πρεπει να λεει, και για Σκουμπυ διλιτρο.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έλα Γιάννη πάρε εκείνο το s3 sportback που πουλάει ο φίλος του Στάθη and call it a day. 12 του το παίρνουν ανταλλαγή με 13 είναι δικό σου.

8. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

S8N (11-07-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

και στην πρώτη επίσκεψη στα μέγαρα που λέει ότι θέλει να πηγαίνει ο γιάννης, μόλις βγεί θα το δώσει τρία, μιας και δεν θα μπορέσει να σταυρώσει στροφή με τα μούτρα να βγαίνουν όπου να'ναι...
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και στην πρώτη επίσκεψη στα μέγαρα που λέει ότι θέλει να πηγαίνει ο γιάννης, μόλις βγεί θα το δώσει τρία, μιας και δεν θα μπορέσει να σταυρώσει στροφή με τα μούτρα να βγαίνουν όπου να'ναι...

Καλά ρε Τομ, το ξέχασες ότι το κολπάκι είναι να βάλει πιο φαρδιά λάστιχα μπροστά ;

11. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Thomelef (11-07-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά ρε Τομ, το ξέχασες ότι το κολπάκι είναι να βάλει πιο φαρδιά λάστιχα μπροστά ;
    ντάξει...εδώ μιλάμε για επιστήμη και μελέτη χιλιάδων ωρών για να λυθεί το θέμα της υποστροφής...που να πάει ο κοινός νους.

εγώ πάντως με 265 μπροστά, έχω ξεχάσει τι πα να παεί βγαίνω με τα τέσσερα...
    sympether with chiefτης

/

13. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Monsta (11-07-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή Συνέχεια αναζήτησης....

Η αναζήτηση συνεχίζεται λοιπόν,δεν εχω καποια εξέλιξη μεχρι στιγμης αλλα μετα απο σκεψεις και συζητησεις με την συζυγο αρκετο διαστημα αποφασισαμε να αγοραστει μικρο αυτοκινητο πολης-SMART μαλλον λογω και του πολυ καλου κλωβου που εχει και λογω ευκολιας παρκαρισματος- μηδενικων εξοδων κτλ.Ουσιαστικα ειναι σαν να μην το εχεις μιας και ηδη εχουμε στην δουλεια ενα SMART και ενα LAGUNA μαζι με τον αδερφο μου και μας εχει λυσει τα χερια.

Ετσι μενει χωρος για την αφεντια μου αφου ειμαι χωρις ''εργαλειο ευχαριστησης'' εδω και σχεδον 6 μηνες,το μεγαλυτερο διαστημα απο τοτε που ημουνα 18 χρονων.Ειμαι σε αναμονη μελλοντικης αγορας γνησιας Μ3 Ε30 μιας και πουλησα την προηγουμενη μου εδω και αρκετο καιρο.

Η αποφαση μου παραμενει να μεινω χωρις αυτοκινητο ακομα περισσοτερο διαστημα με εξαιρεση την αγορα ενος αγωνιστικου αυτοκινητου για το πρωταθλημα αναβασεων πρωτα ο θεος.
    insane in the ///Midbrain

15. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (04-02-14), Leonidas_E39 (04-02-14), trifonas (08-12-14)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αναζήτηση συνεχίζεται λοιπόν,δεν εχω καποια εξέλιξη μεχρι στιγμης αλλα μετα απο σκεψεις και συζητησεις με την συζυγο αρκετο διαστημα αποφασισαμε να αγοραστει μικρο αυτοκινητο πολης-SMART μαλλον λογω και του πολυ καλου κλωβου που εχει και λογω ευκολιας παρκαρισματος- μηδενικων εξοδων κτλ.Ουσιαστικα ειναι σαν να μην το εχεις μιας και ηδη εχουμε στην δουλεια ενα SMART και ενα LAGUNA μαζι με τον αδερφο μου και μας εχει λυσει τα χερια.

Ετσι μενει χωρος για την αφεντια μου αφου ειμαι χωρις ''εργαλειο ευχαριστησης'' εδω και σχεδον 6 μηνες,το μεγαλυτερο διαστημα απο τοτε που ημουνα 18 χρονων.Ειμαι σε αναμονη μελλοντικης αγορας γνησιας Μ3 Ε30 μιας και πουλησα την προηγουμενη μου εδω και αρκετο καιρο.

Η αποφαση μου παραμενει να μεινω χωρις αυτοκινητο ακομα περισσοτερο διαστημα με εξαιρεση την αγορα ενος αγωνιστικου αυτοκινητου για το πρωταθλημα αναβασεων πρωτα ο θεος.
    επισης και το ι10 ειναι πολυ καλο οικονομικο (αν το παρεισ και diesel) Και πολυ φτηνα ανταλλακτικα και service σε σχεση με το smart ..!

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP