του ζαχαρια ειναι αστερι το αμαξι του οταν ερθει η ωρα θα τον ροτισο και αυτον. ρε παιδια γιατι μου χαλατε το θεμα μου. ξερο πολυ καλα τι λετε και συνφονο αλλα αφου εχετε τετοιο προβλημα με τις μετατροπες ξεκινηστε κατι δικο σας και να τα λεμε εκι. και αν δεν υπήρχαν οι μετατροπες εδω μεσα δεν θα ειμασταν ουτε ι μησι
Panos 316T (21-01-13)
Το ότι μερικά σχόλια ξεφύγανε φαινομενικά σε σχέση με το θρεντ που άνοιξες δεν σημαίνει ότι είναι τελείως οφφτόπικ εις βάθος.
Το αμάξι σου είναι μετατροπή(και δεν το κρίνω) σου ανέφεραν μερικά πράγματα που ίσως να μην ήξερες εσύ ή κάποιος άλλος αναγνώστης, μέλος του φόρουμ-κλαμπ μας.
Το αν είναι κάποιος κατά ή υπέρ της αδήλωτης μετατροπής είναι δικό του θέμα αλλά αντικειμενικά είναι επικίνδυνο όσο και αν δεν μας αρέσει να το ακούμε.
Τώρα από που συμπέρανες ότι αν δεν υπήρχαν οι μετατροπές ότι δεν θα υπήρχαν ούτε οι μισοί στο κλαμπ δεν το κατάλαβα , αλήθεια.Όσους έχω γνωρίσει από κοντά, όλοι με μαμά μοτέρ είναι (από ότι ξέρω) , άλλο η βελτίωση και άλλο η μετατροπή(αλλαγή μοτέρ) πιστεύω. Και όσα είναι μετατροπή τα περισσότερα είναι δηλωμένα, ή με μοτέρ παραπλήσια, που εικάζω πως σε μία άτυχη στιγμή η ασφαλιστική δεν θα καταλάβει με τη μία ότι το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά ανασφάλιστο καθώς ούτε για γρατσουνιά προφυλακτήρα δεν σε καλύπτει αν καταλάβει ότι έχεις άλλο μοτέρ .
Φιλικά , τα λέω και δεν έχω διάθεση και ύφος ειρωνείας .
Bazil Van Sinner (21-01-13), Bitz (21-01-13)
Ναι φιλε.. Αλλα εκτος το οτι δεν φευγει.. πλεον με ολη αυτη τη κωλοκατασταση.. εχω αρχισει να σκεφτομαι ή το κομπρεσσερ ή τη λυση του τροπετ Μ3.. και να πανε να γ@μ****ε....
Μου ζητανε για κατι μπουρδελ@, να δωσω το δικο μου και 10χιλιαρικα ακομα!!!!! +ολα τα παραπανω εξοδα που εχει το Μ3.. +να θελει και τπτ μαζεματα.. φτανουμε κοντα στα 15χιλιαρικα.. ΟΧΙ φιλε μου, τοτε δεν το δινω.. πολυ απλα.. και θεωρω υπερβολικα πολλα τοσα λεφτα, αυτην την εποχη..
Anyway, μην ξεφυγει το θρεντ.. για τη δικη μου περιπτωση..
limnios.m3 e36 καμια βολτα με τον aniso που εχει 330 δεν εχεις παει..???
Παντως για μενα (και χωρις να θελω να θιξω-ριξω-μειωσω τους 36αρηδες), το Ε46 ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις απο το Ε36.. Ειχα και 316 Ε36 και γιαυτο το λεω..
Καπου ειναι και λογικο, διοτι πιστευω καθε καινουργια σειρα που βγαινει, ειναι αρκετα καλυτερη απο τη προηγουμενη..
Σε Μ3 Ε36 321 εχω μπει συνοδηγος και με φουλ supersprint το αμαξι κελαηδουσε και φυσικα.. τρελο παντηλικι με 2ες 3ες..
ΧΙΟΣ-CHIOS
anisos (21-01-13), ghost-rider (21-01-13)
Μια που θεσατε το θεμα. Φιλος κ μελος εδω πηγε για βαψιμο πισω προφυλακτηρα απο ζημια που του προξενησε αλλος.
Ισως να επεσε σε ιδιοτροπο πραγματογνωμονα κ να μην ειναι ολοι ετσι, αλλα ο συγκεκριμενος ταυτοποιησε αριθμο πλαισιου κ αριθμο κινητηρα με βαση την αδεια.
Αφιεωρεσε μαλιστα σεβαστο χρονο ωστε να εντοπισει τα νουμερα της μηχανης.
Σορρυ για το οφ τοπικ. Δεν παιρνω θεση. Απλα το αναφερω.
bill_m3 (21-01-13), katsaraios (21-01-13), zaharias (21-01-13)
ghost-rider (21-01-13)
καλησπερα και απο εμενα.. φιλε ζαχο αδερφια ειμαστε με τον limnios.m3 e36 και μαλιστα διδυμοι . το δικο μου οδηγει και του αρεση το 46αρι και οπος λεη και αυτος καλο το m3 ε36 αλλα 46 δεν ειναι αλη καροτσα αλη αίσθηση,, και εξαλλου δεν εχει και τεραστιες διαφορες σε γκαζια το ενα με το αλο ,, για εδω στο νησι μιλαω μην παρεξηγηθω κιολας...
Panos 316T (21-01-13), Vassilis ///M (21-01-13), zaharias (21-01-13)