Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 74

Θέμα: m3 e36 vs 330 e46 vs subaru

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεφυγε και παλι το θεμα παιδες..

Ας μεινουμε μεταξυ Ε36 Μ3 321 vs Ε46 330..

Παντως, γνωμες θα ακουσεις πολλες.. ΕΣΥ τί γουσταρεις ειναι το θεμα..
    Γκαζια, εμφανιση, ποιοτητα κυλισης.. κτλ

Οδηγησε το 330 και αν πιστευεις οτι θα σε καλυψει (απο ολες τις αποψεις), τοτε παρτο..
    Ζάχο 330 δεν έχεις κάνει το δικό σου? Ας το πάρει βόλτα και ίσως τελικά πάρει το δικό σου...

Υ.Γ Θυμάμαι το πουλούσες , σωστά?

Rides
    0

Προεπιλογή

του ζαχαρια ειναι αστερι το αμαξι του οταν ερθει η ωρα θα τον ροτισο και αυτον. ρε παιδια γιατι μου χαλατε το θεμα μου. ξερο πολυ καλα τι λετε και συνφονο αλλα αφου εχετε τετοιο προβλημα με τις μετατροπες ξεκινηστε κατι δικο σας και να τα λεμε εκι. και αν δεν υπήρχαν οι μετατροπες εδω μεσα δεν θα ειμασταν ουτε ι μησι

3. The Following User Says Thank You to limnios.m3 e36 For This Useful Post:

Panos 316T (21-01-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο limnios.m3 e36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    του ζαχαρια ειναι αστερι το αμαξι του οταν ερθει η ωρα θα τον ροτισο και αυτον. ρε παιδια γιατι μου χαλατε το θεμα μου. ξερο πολυ καλα τι λετε και συνφονο αλλα αφου εχετε τετοιο προβλημα με τις μετατροπες ξεκινηστε κατι δικο σας και να τα λεμε εκι. και αν δεν υπήρχαν οι μετατροπες εδω μεσα δεν θα ειμασταν ουτε ι μησι
    ...κανε σε ολα την ορθογραφικη διορθωση,μην την κανεις μησι!!!

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο limnios.m3 e36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν κ δηλωμενος=νομιμως συμφωνω κ στα δυο σκελοι!

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη εγω που εχω Ε92 Μ3 παω παιρνω ενα τιμολογιο αγοραs μοτερ 316 1600 c.c και πηγαινω και το δηλωνω και ολα μια χαρα.Δεν γινονται αυτα τα πραγματα βρε παιδια δεν γινονται.Το μοντελο-τυποs στην αδεια κυκλοφοριαs ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ο Θεοs να κατεβει κατω.Kαι μοτερ απο παπακι να βαλω η αδεια κυκλοφοριαs M3 θα γραφει,οποτε φορολογουμαι για 3999 c.c.Eκτοs και αυτοs που υποκυβισε το αυτοκινητο το ειδε στον υπνο του.Αs ειμαστε σοβαροι.

Παντα η μαιμουδια γινεται απο μικρα κυβικα στην αδεια και βαζουμε μεγαλυτερο μοτερ.Παντα και μονο ετσι γινεται.Το αντιθετο με τιποτα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έτσι άκουσα ότι έκανε άτομο με M3 e92 Και πίστεψε με υπάρχουν πολλά παράθυρα να γίνει κάτι τέτοιο.
    Δυστυχώς...
    Γίνεται και παραγίνεται ................
    Τέλος

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το ότι μερικά σχόλια ξεφύγανε φαινομενικά σε σχέση με το θρεντ που άνοιξες δεν σημαίνει ότι είναι τελείως οφφτόπικ εις βάθος.

Το αμάξι σου είναι μετατροπή(και δεν το κρίνω) σου ανέφεραν μερικά πράγματα που ίσως να μην ήξερες εσύ ή κάποιος άλλος αναγνώστης, μέλος του φόρουμ-κλαμπ μας.

Το αν είναι κάποιος κατά ή υπέρ της αδήλωτης μετατροπής είναι δικό του θέμα αλλά αντικειμενικά είναι επικίνδυνο όσο και αν δεν μας αρέσει να το ακούμε.

Τώρα από που συμπέρανες ότι αν δεν υπήρχαν οι μετατροπές ότι δεν θα υπήρχαν ούτε οι μισοί στο κλαμπ δεν το κατάλαβα , αλήθεια.Όσους έχω γνωρίσει από κοντά, όλοι με μαμά μοτέρ είναι (από ότι ξέρω) , άλλο η βελτίωση και άλλο η μετατροπή(αλλαγή μοτέρ) πιστεύω. Και όσα είναι μετατροπή τα περισσότερα είναι δηλωμένα, ή με μοτέρ παραπλήσια, που εικάζω πως σε μία άτυχη στιγμή η ασφαλιστική δεν θα καταλάβει με τη μία ότι το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά ανασφάλιστο καθώς ούτε για γρατσουνιά προφυλακτήρα δεν σε καλύπτει αν καταλάβει ότι έχεις άλλο μοτέρ .

Φιλικά , τα λέω και δεν έχω διάθεση και ύφος ειρωνείας .

8. The Following 2 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (21-01-13), Bitz (21-01-13)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζάχο 330 δεν έχεις κάνει το δικό σου? Ας το πάρει βόλτα και ίσως τελικά πάρει το δικό σου...

Υ.Γ Θυμάμαι το πουλούσες , σωστά?

Ναι φιλε.. Αλλα εκτος το οτι δεν φευγει.. πλεον με ολη αυτη τη κωλοκατασταση.. εχω αρχισει να σκεφτομαι ή το κομπρεσσερ ή τη λυση του τροπετ Μ3.. και να πανε να γ@μ****ε....
    Μου ζητανε για κατι μπουρδελ@, να δωσω το δικο μου και 10χιλιαρικα ακομα!!!!! +ολα τα παραπανω εξοδα που εχει το Μ3.. +να θελει και τπτ μαζεματα.. φτανουμε κοντα στα 15χιλιαρικα.. ΟΧΙ φιλε μου, τοτε δεν το δινω.. πολυ απλα.. και θεωρω υπερβολικα πολλα τοσα λεφτα, αυτην την εποχη..
    Anyway, μην ξεφυγει το θρεντ.. για τη δικη μου περιπτωση..

limnios.m3 e36 καμια βολτα με τον aniso που εχει 330 δεν εχεις παει..???

Παντως για μενα (και χωρις να θελω να θιξω-ριξω-μειωσω τους 36αρηδες), το Ε46 ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις απο το Ε36.. Ειχα και 316 Ε36 και γιαυτο το λεω..
    Καπου ειναι και λογικο, διοτι πιστευω καθε καινουργια σειρα που βγαινει, ειναι αρκετα καλυτερη απο τη προηγουμενη..
    Σε Μ3 Ε36 321 εχω μπει συνοδηγος και με φουλ supersprint το αμαξι κελαηδουσε και φυσικα.. τρελο παντηλικι με 2ες 3ες..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

10. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

anisos (21-01-13), ghost-rider (21-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μια που θεσατε το θεμα. Φιλος κ μελος εδω πηγε για βαψιμο πισω προφυλακτηρα απο ζημια που του προξενησε αλλος.
    Ισως να επεσε σε ιδιοτροπο πραγματογνωμονα κ να μην ειναι ολοι ετσι, αλλα ο συγκεκριμενος ταυτοποιησε αριθμο πλαισιου κ αριθμο κινητηρα με βαση την αδεια.
    Αφιεωρεσε μαλιστα σεβαστο χρονο ωστε να εντοπισει τα νουμερα της μηχανης.
    Σορρυ για το οφ τοπικ. Δεν παιρνω θεση. Απλα το αναφερω.

12. The Following 3 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

bill_m3 (21-01-13), katsaraios (21-01-13), zaharias (21-01-13)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια που θεσατε το θεμα. Φιλος κ μελος εδω πηγε για βαψιμο πισω προφυλακτηρα απο ζημια που του προξενησε αλλος.
    Ισως να επεσε σε ιδιοτροπο πραγματογνωμονα κ να μην ειναι ολοι ετσι, αλλα ο συγκεκριμενος ταυτοποιησε αριθμο πλαισιου κ αριθμο κινητηρα με βαση την αδεια.
    Αφιεωρεσε μαλιστα σεβαστο χρονο ωστε να εντοπισει τα νουμερα της μηχανης.
    Σορρυ για το οφ τοπικ. Δεν παιρνω θεση. Απλα το αναφερω.
    Καλα κανεις και το αναφερεις..

Σιγουρα, δεν ειναι ολοι ετσι.. αλλα.. ποτε δεν ξερεις που θα πεσεις..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

14. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

ghost-rider (21-01-13)

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι φιλε.. Αλλα εκτος το οτι δεν φευγει.. πλεον με ολη αυτη τη κωλοκατασταση.. εχω αρχισει να σκεφτομαι ή το κομπρεσσερ ή τη λυση του τροπετ Μ3.. και να πανε να γ@μ****ε....
    Μου ζητανε για κατι μπουρδελ@, να δωσω το δικο μου και 10χιλιαρικα ακομα!!!!! +ολα τα παραπανω εξοδα που εχει το Μ3.. +να θελει και τπτ μαζεματα.. φτανουμε κοντα στα 15χιλιαρικα.. ΟΧΙ φιλε μου, τοτε δεν το δινω.. πολυ απλα.. και θεωρω υπερβολικα πολλα τοσα λεφτα, αυτην την εποχη..
    Anyway, μην ξεφυγει το θρεντ.. για τη δικη μου περιπτωση..

limnios.m3 e36 καμια βολτα με τον aniso που εχει 330 δεν εχεις παει..???

Παντως για μενα (και χωρις να θελω να θιξω-ριξω-μειωσω τους 36αρηδες), το Ε46 ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις απο το Ε36.. Ειχα και 316 Ε36 και γιαυτο το λεω..
    Καπου ειναι και λογικο, διοτι πιστευω καθε καινουργια σειρα που βγαινει, ειναι αρκετα καλυτερη απο τη προηγουμενη..
    Σε Μ3 Ε36 321 εχω μπει συνοδηγος και με φουλ supersprint το αμαξι κελαηδουσε και φυσικα.. τρελο παντηλικι με 2ες 3ες..
    καλησπερα και απο εμενα.. φιλε ζαχο αδερφια ειμαστε με τον limnios.m3 e36 και μαλιστα διδυμοι . το δικο μου οδηγει και του αρεση το 46αρι και οπος λεη και αυτος καλο το m3 ε36 αλλα 46 δεν ειναι αλη καροτσα αλη αίσθηση,, και εξαλλου δεν εχει και τεραστιες διαφορες σε γκαζια το ενα με το αλο ,, για εδω στο νησι μιλαω μην παρεξηγηθω κιολας...

16. The Following 3 Users Say Thank You to anisos For This Useful Post:

Panos 316T (21-01-13), Vassilis ///M (21-01-13), zaharias (21-01-13)

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP