Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 74

Θέμα: m3 e36 vs 330 e46 vs subaru

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το να κυκλοφορείς με αδήλωτο το θεωρώ πιό εγκληματικό κι από το να πηγαίνεις με 200+

Μου είναι αδιάφορο οι φορολογικές συνέπειες αν σε πιάσουν, αλλά έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα συμβεί αν εμπλακείτε σε τροχαίο ; Το ξέρετε ότι δεν σας καλύπτει καμιά ασφάλεια και θα σας κλείσουν και το σπίτι ειδικά αν υπάρχει και τραυματισμός;

Υ.Γ. κάτι τέτοια διαβάζω και δεν κόβω την μικτή που να διπλασιαστεί .

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το να κυκλοφορείς με αδήλωτο το θεωρώ πιό εγκληματικό κι από το να πηγαίνεις με 200+

Μου είναι αδιάφορο οι φορολογικές συνέπειες αν σε πιάσουν, αλλά έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα συμβεί αν εμπλακείτε σε τροχαίο ; Το ξέρετε ότι δεν σας καλύπτει καμιά ασφάλεια και θα σας κλείσουν και το σπίτι ειδικά αν υπάρχει και τραυματισμός;

Υ.Γ. κάτι τέτοια διαβάζω και δεν κόβω την μικτή που να διπλασιαστεί .
    δεν κυκλοφορω με αδηλωτο,ποτε μου μεχρι τωρα!
    Μην εισαι τοσο απολυτος!Αποκλειεται να μην εχεις κανει παρατυπια ποτε,και αν μου πεις πως ναι μια φορα εκανα,αλλα αυτος κατ'εξακολουθηση.......

δεν λεω οτι ειμαι υπερ αλλα...

....προτιμω ενα πιτσιρικα με μετατροπη,που θα το χει στη πενα και θα ειναι και αυτος τσιτωμενος,παρα τους τοοοοοσους μπαρμπαδες ανω των 65 που οδηγανε,ολα τα βουλγαρικα λαντα που εχει πλυμηρησει ο τοπος,τις κομπινες..........και πολλα πολλα ακομη!

μην σταυρωνουμε με χολες,αυτο που μας αποκαλυψε ο φιλος

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

3. The Following 4 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

anisos (21-01-13), dark knight (21-01-13), limnios.m3 e36 (21-01-13), Vassilis ///M (21-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν κυκλοφορω με αδηλωτο,ποτε μου μεχρι τωρα!
    Μην εισαι τοσο απολυτος!Αποκλειεται να μην εχεις κανει παρατυπια ποτε,και αν μου πεις πως ναι μια φορα εκανα,αλλα αυτος κατ'εξακολουθηση.......

δεν λεω οτι ειμαι υπερ αλλα...

....προτιμω ενα πιτσιρικα με μετατροπη,που θα το χει στη πενα και θα ειναι και αυτος τσιτωμενος,παρα τους τοοοοοσους μπαρμπαδες ανω των 65 που οδηγανε,ολα τα βουλγαρικα λαντα που εχει πλυμηρησει ο τοπος,τις κομπινες..........και πολλα πολλα ακομη!

μην σταυρωνουμε με χολες,αυτο που μας αποκαλυψε ο φιλος
    Φίλε, και τα 2 κατακριτέα είναι.

Αλλά η αδήλωτη μετατροπή είναι ό,τι χειρότερο, γιατί σε περίπτωση χοντρού ατυχήματος, όπως είπε και το παιδί παραπάνω, μια ζωή θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις για να αποπληρώνεις.
    Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Τα πράγματα πλέον είναι απλά.
    Όποιος έχει χρήμα για να αγοράσει και ΚΥΡΙΩΣ για να συντηρήσει-δικαιολογήσει αμάξι μεγάλου κυβισμού, με γεια του με χαρά του και να το χαίρεται.
    Όποιος όμως έχει απλά 10-15 χιλιάρικα στην άκρη και δεν έχει στον ήλιο μοίρα, είναι ανόητο να αγοράζει Μ3 κλπ και μετά να κάνει μαϊμουδιές ρισκάροντας τα πάντα για να το κυκλοφορεί στο δρόμο.
    Έχει ειπωθεί πολλάκις, το δύσκολο πλέον δεν είναι η αγορά αυτοκινήτου αλλά το μετέπειτα.
    Όποιος λοιπόν έχει κάνει τα κουμάντα του, τότε κυκλοφορεί κύριος, με δηλωμένο αμάξι, ελληνικές πινακίδες κ.ο.κ.
    Όποιος πάλι έχει απλά στην άκρη 10-15 χιλιάρικα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέλη, χαράτσια, τεκμήρια κλπ, παίρνει ένα 1600αρι τούρμπο αν γουστάρει επιδόσεις, ή ένα 1600 diesel αν θέλει να κάνει πραγματική οικονομία, και είναι μάγκας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παπατζηλίκια που αργά ή γρήγορα πληρώνονται και μάλιστα ακριβά.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

5. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

katsaraios (21-01-13)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ξεφυγε και παλι το θεμα παιδες..

Ας μεινουμε μεταξυ Ε36 Μ3 321 vs Ε46 330..

Παντως, γνωμες θα ακουσεις πολλες.. ΕΣΥ τί γουσταρεις ειναι το θεμα..
    Γκαζια, εμφανιση, ποιοτητα κυλισης.. κτλ

Οδηγησε το 330 και αν πιστευεις οτι θα σε καλυψει (απο ολες τις αποψεις), τοτε παρτο..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

7. The Following 3 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

anisos (21-01-13), Leonidas_E39 (22-01-13), Vassilis ///M (21-01-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεφυγε και παλι το θεμα παιδες..

Ας μεινουμε μεταξυ Ε36 Μ3 321 vs Ε46 330..

Παντως, γνωμες θα ακουσεις πολλες.. ΕΣΥ τί γουσταρεις ειναι το θεμα..
    Γκαζια, εμφανιση, ποιοτητα κυλισης.. κτλ

Οδηγησε το 330 και αν πιστευεις οτι θα σε καλυψει (απο ολες τις αποψεις), τοτε παρτο..
    Ζάχο 330 δεν έχεις κάνει το δικό σου? Ας το πάρει βόλτα και ίσως τελικά πάρει το δικό σου...

Υ.Γ Θυμάμαι το πουλούσες , σωστά?

Rides
    0

Προεπιλογή

του ζαχαρια ειναι αστερι το αμαξι του οταν ερθει η ωρα θα τον ροτισο και αυτον. ρε παιδια γιατι μου χαλατε το θεμα μου. ξερο πολυ καλα τι λετε και συνφονο αλλα αφου εχετε τετοιο προβλημα με τις μετατροπες ξεκινηστε κατι δικο σας και να τα λεμε εκι. και αν δεν υπήρχαν οι μετατροπες εδω μεσα δεν θα ειμασταν ουτε ι μησι

10. The Following User Says Thank You to limnios.m3 e36 For This Useful Post:

Panos 316T (21-01-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο limnios.m3 e36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    του ζαχαρια ειναι αστερι το αμαξι του οταν ερθει η ωρα θα τον ροτισο και αυτον. ρε παιδια γιατι μου χαλατε το θεμα μου. ξερο πολυ καλα τι λετε και συνφονο αλλα αφου εχετε τετοιο προβλημα με τις μετατροπες ξεκινηστε κατι δικο σας και να τα λεμε εκι. και αν δεν υπήρχαν οι μετατροπες εδω μεσα δεν θα ειμασταν ουτε ι μησι
    ...κανε σε ολα την ορθογραφικη διορθωση,μην την κανεις μησι!!!

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο limnios.m3 e36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν κ δηλωμενος=νομιμως συμφωνω κ στα δυο σκελοι!

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζάχο 330 δεν έχεις κάνει το δικό σου? Ας το πάρει βόλτα και ίσως τελικά πάρει το δικό σου...

Υ.Γ Θυμάμαι το πουλούσες , σωστά?

Ναι φιλε.. Αλλα εκτος το οτι δεν φευγει.. πλεον με ολη αυτη τη κωλοκατασταση.. εχω αρχισει να σκεφτομαι ή το κομπρεσσερ ή τη λυση του τροπετ Μ3.. και να πανε να γ@μ****ε....
    Μου ζητανε για κατι μπουρδελ@, να δωσω το δικο μου και 10χιλιαρικα ακομα!!!!! +ολα τα παραπανω εξοδα που εχει το Μ3.. +να θελει και τπτ μαζεματα.. φτανουμε κοντα στα 15χιλιαρικα.. ΟΧΙ φιλε μου, τοτε δεν το δινω.. πολυ απλα.. και θεωρω υπερβολικα πολλα τοσα λεφτα, αυτην την εποχη..
    Anyway, μην ξεφυγει το θρεντ.. για τη δικη μου περιπτωση..

limnios.m3 e36 καμια βολτα με τον aniso που εχει 330 δεν εχεις παει..???

Παντως για μενα (και χωρις να θελω να θιξω-ριξω-μειωσω τους 36αρηδες), το Ε46 ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις απο το Ε36.. Ειχα και 316 Ε36 και γιαυτο το λεω..
    Καπου ειναι και λογικο, διοτι πιστευω καθε καινουργια σειρα που βγαινει, ειναι αρκετα καλυτερη απο τη προηγουμενη..
    Σε Μ3 Ε36 321 εχω μπει συνοδηγος και με φουλ supersprint το αμαξι κελαηδουσε και φυσικα.. τρελο παντηλικι με 2ες 3ες..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

14. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

anisos (21-01-13), ghost-rider (21-01-13)

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι φιλε.. Αλλα εκτος το οτι δεν φευγει.. πλεον με ολη αυτη τη κωλοκατασταση.. εχω αρχισει να σκεφτομαι ή το κομπρεσσερ ή τη λυση του τροπετ Μ3.. και να πανε να γ@μ****ε....
    Μου ζητανε για κατι μπουρδελ@, να δωσω το δικο μου και 10χιλιαρικα ακομα!!!!! +ολα τα παραπανω εξοδα που εχει το Μ3.. +να θελει και τπτ μαζεματα.. φτανουμε κοντα στα 15χιλιαρικα.. ΟΧΙ φιλε μου, τοτε δεν το δινω.. πολυ απλα.. και θεωρω υπερβολικα πολλα τοσα λεφτα, αυτην την εποχη..
    Anyway, μην ξεφυγει το θρεντ.. για τη δικη μου περιπτωση..

limnios.m3 e36 καμια βολτα με τον aniso που εχει 330 δεν εχεις παει..???

Παντως για μενα (και χωρις να θελω να θιξω-ριξω-μειωσω τους 36αρηδες), το Ε46 ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις απο το Ε36.. Ειχα και 316 Ε36 και γιαυτο το λεω..
    Καπου ειναι και λογικο, διοτι πιστευω καθε καινουργια σειρα που βγαινει, ειναι αρκετα καλυτερη απο τη προηγουμενη..
    Σε Μ3 Ε36 321 εχω μπει συνοδηγος και με φουλ supersprint το αμαξι κελαηδουσε και φυσικα.. τρελο παντηλικι με 2ες 3ες..
    καλησπερα και απο εμενα.. φιλε ζαχο αδερφια ειμαστε με τον limnios.m3 e36 και μαλιστα διδυμοι . το δικο μου οδηγει και του αρεση το 46αρι και οπος λεη και αυτος καλο το m3 ε36 αλλα 46 δεν ειναι αλη καροτσα αλη αίσθηση,, και εξαλλου δεν εχει και τεραστιες διαφορες σε γκαζια το ενα με το αλο ,, για εδω στο νησι μιλαω μην παρεξηγηθω κιολας...

16. The Following 3 Users Say Thank You to anisos For This Useful Post:

Panos 316T (21-01-13), Vassilis ///M (21-01-13), zaharias (21-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP