Αν το ίδιο αυτοκίνητο έβγαινε υπό την σκεπη και το σήμα άλλης εταιρίας θα ήμουν περίεργος τι θα λέγατε
Αν το ίδιο αυτοκίνητο έβγαινε υπό την σκεπη και το σήμα άλλης εταιρίας θα ήμουν περίεργος τι θα λέγατε
αντε γεια...
aristent (19-09-12), gant (19-09-12), Tsakirakos (20-09-12)
Σταματη ειναι ενα gt αυτοκινητο. Με αυτη του την ιδιοτητα ειναι πολυ καλο και πολυ ενδιαφερον. Επειδη ομως η μοδα των τελευταιων ετων προσταζει κοντρα ολων με ολα και χρονομετρησεις πρεστιζ στο Ρινγκ, εξ´ου και η συγκριση με το 911tt. Πλην αυτου δεν εχουν και πολλα κοινα κατα τη γνωμη μου. Και σιγουρα δεν εχει το πρεστιζ της Πορσε.Αλλωστε κανενα γιαπωνεζικο δεν καταφερε ποτε να ξεπερασει την σχιστοματικη ταυτοτητα του. Για μενα μαλακια τους που το λανσαραν ως σουπερκαρς κιλλερ. Σα gt θα ειχε καλυτερη απηχηση. Εμενα μου αρεσει πολυ και εμφανισιακα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 19-09-12 στις 22:53
Θελω τωρα ενα gtr που να χει βαλει το χερακι της η ams
https://www.youtube.com/watch?v=yjPX...e_gdata_player
τούρμπο και πράσινα άλογα

Κιβώτιο πίσω και δεύτερος άξονας που μεταφέρει κίνηση και στο μπροστά διαφορικό. Περίεργο σετάπ..
S8N (20-09-12)
το κιβωτιο ειναι πισω για σωστη κατανομη του βαρους...Το να εχει 2 αξονες ειναι τριβες...αλλα τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι ειναι καρμπον...για λιγοτερη περιστρεφομενη μαζα...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
μετα εσπασε...
S8N (20-09-12)