Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 54

Θέμα: CHECK ENGINE.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα μπαίνει μέσα ο πλυστης και πάει να φύγει με την πόρτα ανοιχτή... Το σαζμαν μπαίνει στο P και του ανάβει ένδειξη στο καντράν και μήνυμα στην κεντρική οθόνη. Αυτός όμως τα αγνοεί και συνεχίζει. Αφού δεν τα καταφερνει να ξεκινήσει, αποφασίζει να κρατήσει με το ζόρι το λεβιε στο D πατώντας ταυτόχρονα γκάζι. Ευτυχώς η ZF έχει προβλέψει και για τέτοιας ολκής ηλίθιους. Το τι προειδοποιήσεις βαρουσαν μεσα δεν περιγραφεται. Μόνο μουτζες δεν έβγαλε το i-drive. Μετά εφαγε το χεσιμο του αιωνα.
    Οι άλλοι στα ΚΤΕΟ που υποτιθεται ότι ειναι και μηχανικοί και προσπαθούν να βάλουν ταχύτητα με ανοιχτό καπώ ?

2. The Following User Says Thank You to doctore For This Useful Post:

S8N (21-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι άλλοι στα ΚΤΕΟ που υποτιθεται ότι ειναι και μηχανικοί και προσπαθούν να βάλουν ταχύτητα με ανοιχτό καπώ ?
    Είναι μηχανικοί και ξέρουν...
    Κρυώνει καλύτερα το μοτέρ.

4. The Following 4 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

bimmerm (21-12-12), doctore (20-12-12), katsaraios (20-12-12), S8N (21-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλά...λέτε εσείς. τι να πώ εγώ που τον πρώτο καιρό που το πείρα, πάω καμαρωτός καμαρωτός να το πλύνω, και ζητάω και πλύσιμο μηχανής.

βγαίνει το αλμπάνη με το πιεστικό 2 λεπτά αφού έσβησε το αμάξι, και το πλακώνει στα νερά. απο τα νεύρα μου ανατινάχτηκε η ραχοκοκκαλιά μου ολόκληρη.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

S8N (21-12-12)

Rides
    5

Προεπιλογή

Για πλύσιμο μηχανής, ΜΥΤΕΡΑΝ cleaners....Θα κονομούσε κιόλας.

8. The Following 6 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

bill_m3 (21-12-12), doctore (21-12-12), gant (21-12-12), nikos valvetronic (21-12-12), Ptboul (21-12-12), S8N (21-12-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιωργο δεν συμφερει ο Γιαννης , κραταει καμια βδομαδα το αμαξι μεσα και δεν δινει αυτοκινητο αντικαταστασης .

10. The Following 2 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

doctore (22-12-12), S8N (21-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

ενω το πλενω μονος μου ,γιατι μαυτα που εβλεπα τοσο καιρο εξω εφριξα,πρωτη φορα παω στο πλυντηριο γιατι ηταν απο χειμωνα ,κρυο με αρκετες λασπες ...καθως το ξεπλενει απο τον αφρο με το τσιγαρο στο στομα,ανοιγει την πισω πορτα ...λεω τι κανει τωρα παει να πλυνει με το πιεστικο το εσωτερικο της πορτας ?????? ευτυχως για αυτο ειναι τα φορουμ και ειχα διαβασει εναν που του το εκανε αυτο και τωρα το εβλεπα μπροστα μου και δεν το πιστευα!!!!!
    επειδη ακριβως ειχα διαβασει το τοπικ τοτε τα αντανακλαστικα μου τον σταματησαν εγκαιρα με το πρωτο ψεκασμα....εεεεεεε τι κανεις εκει ρεεε?καποιος εριξε εδω κατι σαν καφεδες και ειπα να το βγαλω!!!! μου λεει(ηταν σκονη κοκκινη απο εκεινη την εποχη περσι που ηρθε απο ερημο και κοκκινη οπως ηταν οταν εβρεξε εγινε καφε).....
    του λεω αστο θα το κανω σπιτι μονος μου...ευτυχως δεν πηγε μεσα ουτε σταγονα,τον καφρο.και ηταν και ο προισταμενος!!!
    μετα το ξεπλυμα οπου δεν τον αφησα να βαλει σφουγγαρι να τριψει ,το πηρα με τα νερα και το σκουπισα σπιτι ...σιγα μην τον αφηνα να το στεγνωσει με τα βρωμοπανα του!!!

12. The Following 4 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

BILL007 (22-12-12), bill_m3 (21-12-12), doctore (22-12-12), katrin_bmw (21-12-12)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmerm Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενω το πλενω μονος μου ,γιατι μαυτα που εβλεπα τοσο καιρο εξω εφριξα,πρωτη φορα παω στο πλυντηριο γιατι ηταν απο χειμωνα ,κρυο με αρκετες λασπες ...καθως το ξεπλενει απο τον αφρο με το τσιγαρο στο στομα,ανοιγει την πισω πορτα ...λεω τι κανει τωρα παει να πλυνει με το πιεστικο το εσωτερικο της πορτας ?????? ευτυχως για αυτο ειναι τα φορουμ και ειχα διαβασει εναν που του το εκανε αυτο και τωρα το εβλεπα μπροστα μου και δεν το πιστευα!!!!!
    επειδη ακριβως ειχα διαβασει το τοπικ τοτε τα αντανακλαστικα μου τον σταματησαν εγκαιρα με το πρωτο ψεκασμα....εεεεεεε τι κανεις εκει ρεεε?καποιος εριξε εδω κατι σαν καφεδες και ειπα να το βγαλω!!!! μου λεει(ηταν σκονη κοκκινη απο εκεινη την εποχη περσι που ηρθε απο ερημο και κοκκινη οπως ηταν οταν εβρεξε εγινε καφε).....
    του λεω αστο θα το κανω σπιτι μονος μου...ευτυχως δεν πηγε μεσα ουτε σταγονα,τον καφρο.και ηταν και ο προισταμενος!!!
    μετα το ξεπλυμα οπου δεν τον αφησα να βαλει σφουγγαρι να τριψει ,το πηρα με τα νερα και το σκουπισα σπιτι ...σιγα μην τον αφηνα να το στεγνωσει με τα βρωμοπανα του!!!
    Δεν μπηκε σταγονα μεσα.....και δεν στο σκουπισε με το βρωμοπανο του....πω πω αγιο ειχες.

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σε τόσο ηλιθιο ευτυχώς δεν έχω πέσει ακόμα
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1