Το μονο που μου λειπει.τωρα, ειναι να σκασει η γυναικα και να μας ζητησει κανα ζευγαρι βυζια.
Το μονο που μου λειπει.τωρα, ειναι να σκασει η γυναικα και να μας ζητησει κανα ζευγαρι βυζια.
sympether with chiefτης
Τι να κανουμε ρε τζονιε...στενα ειμαστε.
Εστω και μια δοση να ειχα να πληρωνω, θα το ειχα σουταρει. Και απο την αλλη, ειμαι και σε μια περιοδο εδω και εναμιση μηνα που μονιμος με το χερι στην τσεπη ειμαι.
Ειχαμε και το αλλο το μπρικι το σεατ που του βαλαμε σαζμαν τρεις μερες πριν τις διακοπες μαζι με τα φρενα του, τρεις γαμους με τα προβλεπομενα και αυτο το σαββατο παμε για τον τεταρτο.
Εχω στεγνωσει...χαχαχαχαχα!
sympether with chiefτης
Το.σεατ αλλη ιστορια.
Ρεζιλι των σκυλιων γιναμε στον ανθρωπο.
Πριν την ακουσει το σαζμαν, της ειχα δωσει 2 κατοσταρικα να το παει σε ενα συνεργειο διπλα απο το πατρικο της.
Ο τυπος πολυ ωραιος, και φτιαχνει παντως τυπου αυτοκινητα. Ξες τπτ το ιδιαιτερο, αλλα τυπικος, και πολυ καλος για τα βασικα.
Της εδωσα λοιπον τα λεφτα για να παει να το τσεκαρει, και να αλλαξει λαδακι και οτι αλλο χρειαστει.
Γυρναω που λες απο την δουλεια, μου δινει τα λεφτα πισω. Τι εγινε της λεω? Τπτ...ολα οκ. Καλα λαδια δεν αλλαξες? Οχι μου λεει, γιατι της ειπε ο μηχανικος οτι μια μερα που το πειρε ο παππους της να παει μεχρι τον φουρνο, σταματησε και του αλλαξε λαδια. Οκ λεω εγω, μια χαρα.
Περναει η βδομαδα, χτυπαει το τηλ.
Ελα, το αμαξινκανει κατι θορυβους ασχημους απο την μηχανη, και μολις που προλαβα να φτασω στους δικους μου.
Τα παραταω και φευγω στην αλλη ακρη της πολης.
Βαζω μπρος μολις φτανω, σμπαραλια ολα. Το αφηνω να δουλεψει να δω αν ανεβασει θερμοκρασια, τπτ.
Παταω μια συμπλεκτη, μετριαζεται καπως ο θορυβος. Οκ λεω σαζμαν.
Το κατεβαζω και οδηγωντας στο συνεργειο, και το βλεπει ο μηχανικος. Διπλα η ελινα.
Ειναι σαζμαν 100% και μαλιστα διαλυμενο. Σωπα του λεω...
Ρωταω. Καλα ειναι δυνατον απο τη μια στιγμη στην αλλη να παθει τετοια ζημια?
Οχι μου απανταει...
Και γιατι ρε φιλε την προηγουμενη εβδομαδα που στο φεραμ δλδ το κοιταξες κσι μας ειπες οτι δεν θελει τπτ και οτι ολα ειναι οκ?
Την συνεχεια την φανταζεστε νομιζω...μιλαμε για το μπινελικι...πρωτη φορα της μιλησα ετσι, και παρ'ολα αυτα ζητησε και δεκα φορες συγνωμη.
sympether with chiefτης
Αμαξια μηδεν μόνος μου.
12:15 θα ειναι ετοιμο μου λεει ο π@π@ρας !
Παω 12:20 πληρωνω βαζω μπρος : Check Engine
Αντι να παω πισω στη δουλεια μου κανω επιτοπου και παω συνεργειο
Του λεω τι εγινε βαζει διαγνωστικο : βλεπω κατι missed SMG signal @ 850 rpm
στο DME, τα ιδια και στο σαζμαν!
Μου λεει ο μαστορας : ολα μαζι τα παταγε, φρενο γκαζι λεβιε μιζα
ο π@π@ρας.
Μηδενιζει βλαβες όλα ΟΚ.
Ο καθε π@π@ρας πλύστης
Ειχα και μια κουτα τσιγαρα πισω απο το καθισμα.
Παω να τη πιασω, βλεπω τα πισω χαλακια αναποδα ( το δεξι αριστερο ).
Ριχνω αλλα 3
Όλα ΟΚ
![]()
και να ξερες ποσα λαμπακια αεροσακου συνοδηγου εχουν αναψει...
τούρμπο και πράσινα άλογα
Εμένα μπαίνει μέσα ο πλυστης και πάει να φύγει με την πόρτα ανοιχτή... Το σαζμαν μπαίνει στο P και του ανάβει ένδειξη στο καντράν και μήνυμα στην κεντρική οθόνη. Αυτός όμως τα αγνοεί και συνεχίζει. Αφού δεν τα καταφερνει να ξεκινήσει, αποφασίζει να κρατήσει με το ζόρι το λεβιε στο D πατώντας ταυτόχρονα γκάζι. Ευτυχώς η ZF έχει προβλέψει και για τέτοιας ολκής ηλίθιους. Το τι προειδοποιήσεις βαρουσαν μεσα δεν περιγραφεται. Μόνο μουτζες δεν έβγαλε το i-drive. Μετά εφαγε το χεσιμο του αιωνα.
alexk (20-12-12), BILL007 (22-12-12), bimmerm (21-12-12), chrisgiapz3 (21-12-12), doctore (20-12-12), Kostas_1 (21-12-12), Leonidas_E39 (21-12-12), Ptboul (21-12-12), Thomelef (21-12-12)