Παρατηρηστε τα ποδια αυτου του πολυ καλου Ιαπωνα οδηγου σε ενα αγωνιστικο j's racing s2000 που κανει συνεχεια μυτη τακουνι..
Για να γινει σωστα πρεπει η πεταλιερα του γκαζιου να ειναι στο ιδιο ακριβως υψος με αυτη του φρενου κατι που δεν συμβαινει στα απλα συμβατικα αυτοκινητα και φυσικα χρειαζεται αρκετη εξασκηση στη χρηση φρενου-γκαζιου ταυτοχρονα ομως τα πλεονεκτηματα της σε χρηση πιστας οπως μπορειτε να δειτε και να ακουσετε ειναι εμφανη!
Panos 316T (11-05-12)
Πιο πολύ ενδεικνυται για ασφαλεια.
Οταν ερχομαστε πχ με πολλα χιλιομετρα και πεφτουμε στα φρενα οι στροφες πεφτουν αλλα η ταχυτητα κατα το κατεβασμα ταχυτητας εξακολουθει να ειναι ψηλη. Το αποτελεσμα ειναι να μπλοκαρουν οι πισω και να γυριζει το αμαξι.
Εδω ενα βιντεο φιλου με RX8 που εκανε σε λάθος χρονο την τεχνικη με αποτελεσμα να μπλοκαρει πισω τροχους.
το ξερω πιπινι μου...
m-power_01 (11-05-12), nikos1400 (11-05-12), Panos 316T (11-05-12), Stathis (11-05-12), Thomelef (11-05-12)
Εγώ πάντως επιμένω σε σύγχρονο αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να γίνει στο δρόμο. Αν είχες Ε30 όπου το κατέβασμα ακόμα και με το τιμόνι ευθεία ισοδυναμεί με μπλοκάρισμα και ξεκόλημα της ουράς οκ.Εγώ στο Ε30 το κάνω και όπως είπε ο Σεφ για ασφάλεια. Αλλά εκει χρειάζεται. Και μάλιστα πρωτού διαβάσω-μάθω κλπ είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται ξερογκαζιά ... Μετά έμαθα ότι δεν ανακάλυψα την Αμερική και ότι όλα αυτα είναι γνωστά χρόνια τώρα.
Panos 316T (11-05-12)
Με το καρμπόν γιατί δεν έκανες καμιά μαγκιά να μάθω κ εγώ τίποτις?
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Αν θυμάμαι καλά μου είχες δώσει το ντε καρμπόν το ασυγκρατητο, με λάστιχα του ´21 και εντελώς συμπτωματικά την προηγούμενη μέρα είχες κάνει μικτή...
Αν μου το είχες πει στα ίσα ... Σήμερα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα!
Θα ξεδιπλωνα το πραγματικό μου ταλέντο !
Ptboul (11-05-12)
Οκ, το καλοκαιράκι θα επαναλάβουμε την συνάντηση στο ίδιο μέρος να δω και εγώ στην πράξη κάποια πράγματα.
Επειδή έχω απλή ασφάλεια, αν κάτι πάει στραβά, δέχομαι ανταλλαγή με: Άσσο+30άρι+το προτεκτάκι σου. ♥
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
m-power_01 (11-05-12)