Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που αντιμετωπίζει ο Νίκος δεν αφορά μόνο ΑΜΕΑ. Αφορά και τον γονιό που τρέχει με το καροτσάκι να προλάβει πριν πατήσουν κι εκείνον και το παιδί του, αφορά τον ηλικιωμένο που βγήκε να ψωνίσει ή να κάνει έστω μια βόλτα, αφορά εκείνον που έσπασε το πόδι του και κυκλοφορεί με πατερίτσα, αφορά εμένα που είμαι αρτιμελής -ακόμα- αλλά παλεύω με 10 σακκούλες supermarket να περάσω ανάμεσα από διπλοπαρκαρισμένα και ξαφνικά σκοντάφτω σε έναν κοτσαδόρο, και τέλος αφορά κι όλους εσάς που περπατάτε στο πεζοδρόμιο αλλά πέφτετε πάνω σε σκουπίδια, σε ένα δέντρο, σε ένα μηχανάκι, σε έργα ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ/ΔΕΚΟ, σε υλικά οικοδομών, σε σκατά σκύλων κι αναγκάζεστε να κάνετε τον γύρο.

Γαϊδουριά 100%.
    σωστα, ακομα ολους αυτους που παρκαρουν και σε συνοικιακα πεζοδρομια εμποδιζοντας οχι μονο τη διελευση αυτων που αναφερεις αλλα και κλεινουν τις εισοδους σπιτιων που αν χρειαστει να ερθει ασθενοφορο και να περασει καποιο φορειο ειναι αδυνατον.
    Οσο κοιταμε μονο τη παρτυ μας το μονο που κανουμε ειναι να παραδειγματιζουμε τα παιδια μας να γινουν χειροτεροι...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

gkaras (07-02-12), Ptboul (08-02-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νικο,οι περισσοτεροι συμφορουμιτες(δεν τους γνωριζω ολους)δειχνουν ενα επιπεδο ανθρωπιας και πολιτισμου πολυ πιο πανω απο τον μεσο ορο,(μεχρι και υιοθεσια στην Action Aid εχει γινει),....αλλα καλα κάνεις και μας υπενθυμιζεις την σοβαροτητα/αναγκαιοτητα της υπαρξης ελευθερου χωρου στα πεζοδρομια και στις ειδικες θεσεις ΑΜΕΑ,αφου τωρα εχουμε στην "οικογενεια" μας εσενα.

...... κανεις δεν θα ηθελε να εχει τετοια προβληματα προσβασης οποιοδηποτε μελος της οικογενειας του,ή ακομα χειροτερα ο ιδιος να βρισκοταν σε τετοια θεση!...φτανουν τα αλλα προβληματα αυτης της καταστασης!!!

Για μας πλεον δεν το συζητω ειναι δεδομενο οτι οποτε δουμε τετοια κατασταση και μπορουμε να κανουμε κατι,ξερεις να δουμε εκεινη την στιγμη τον ιδιοκτητη του οχηματος να κανει κατι τετοιο,να του πουμε.....,"μετακινηστε παρακαλω το οχημα...." ...."πιθανον δεν ειδατε τη πινακιδα,ειναι σημαντικο!!!"

Τελος Νικο, θα ηθελα να ξερεις, οτι μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να ερθει γρηγορα η μερα που θα εισαι και παλι ορθιος.

ΥΣ>...να ερχεσαι στις συγκεντρωσεις,εχεις να προσφερεις πολλα.

4. The Following 7 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

5555 (06-02-12), joseph (05-03-12), Nikos (06-02-12), PANOS-E60 (06-02-12), Ptboul (08-02-12), tokiko (06-02-12), VanVIC (06-03-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Eννοείται ότι οι Έλληνες είμαστε γαϊδούρια ως λαός, αφού πάσχουμε από έλλειψη νοοτροπίας-κουλτούρας σε πολλά θέματα.

Από τα σκουπίδια που πετάμε από το παράθυρο του αυτοκινήτου, από την κατάλειψη των θέσεων αναπήρων σε μαγαζιά, super market, εμπορικά κτλπ, από το ότι παρκάρουμε και κλείνουμε τις ράμπες στα πεζοδρόμια, από τον τρόπο που οδηγούμε στο δρόμο και πολλά άλλα.

Δεν είμαι τέλειος, αλλά προσπαθώ να κρατάω ένα επίπεδο και να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, γιατί πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί να βρεθώ εγώ ή κάποιος οικείος μου σε μια κατάσταση δύσκολη όπως αυτή που βρέθηκε ο Νίκος.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ...

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εγώ διαφωνώ φίλε Νίκο με αυτά που λες.
    Τι σχέση έχουν οι Έλληνες με τα συμπαθέστατα γαιδούρια ; Οι Έλληνες είμαστε χειρότερα όντα.
    Και πραγματικά απορώ με αυτούς που τους πειράζει αυτή η αλήθεια. Που ζουν δηλαδή, δεν το βλέπουν κάθε μέρα γύρω τους ;
    Αλλά μας φάγανε τα "ανωτερότητα του Ελληνικού DNA" και άλλα τέτοια χαζά.

7. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

alexk (06-02-12)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κατα παραδοξο τροπο ομως οι ελληνες του εξωτερικου τεινουν να συμμορφωνονται και να υιοθετουν τον σεβασμο που υπαρχει στο εξωτερικο...

Δεν ειναι θεμα dna οσο της νοοτροπιας που κυριαρχει...
    -------------------

9. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Panos 316T (07-02-12)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νίκο τυγχάνει να κινούμαι στους ίδιους περίπου δρόμους με εσένα με τα πόδια λόγω δουλειάς
    Δυστυχώς αυτό που περιγράφεις είναι ένα φαινόμενο πάρα πολύ άσχημο.
    Το παρατηρώ παντού, στο μετρό που κάθεται η μανδάμ και μπαίνει ο ηλικιωμένος και δεν σηκώνεται να κάτσει, στο παρκάρισμα όπως περιγράφεις που δεν σε σέβονται, στους δημόσιους οργανισμούς που μπάινουν από την πίσω πόρτα για να εξυπηρετηθούν κ.ο.κ
    Όλα αυτά τα δέχεται ο άνθρωπός μέχρι 4-5 ετών όπου διαμορφώνει χαρακτήρα από το σπίτι του.Από εκεί και μετά ο ανθρωπός ΔΕΝ αλλάζει
    Λυπάμαι ιδιαίτερα για αυτό το κατάντημα και δυστυχώς λυπάμαι ακόμη πιο πολύ που νέοι της ηλικίας μας συμεριφέρονται έτσι ενώ λέγαμε πχ πριν 10-15 χρόνια ότι εμείς οι νέοι μπορούμε να αλλάξουμε πολλά!
    ΟΛΑ εξαρτώνται από το σπίτι και την ανατροφή που έχουν πάρει όλα αυτά τα τερατοειδή κτήνοι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 06-02-12 στις 20:19
    Detailing Madness

11. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

Nikos (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το οξυμωρο της υπόθεσης είναι ότι σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο έχω βρεθεί, από καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη. Πως οι ίδιοι άνθρωποι μετατρέπονται σε καφρους πίσω από ένα τιμόνι ειναι απορίας άξιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 06-02-12 στις 20:30

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οξυμωρο της υπόθεσης είναι ότι σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο έχω βρεθεί, από καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη. Πως οι ίδιοι άνθρωποι μετατρέπονται σε καφρους πίσω από ένα τιμόνι ειναι απορίας άξιο.
    Νικο, τον ΚΟΚ τον μαθαινουμε παρα πολυ αργα και πολυ επιφανειακα εδω στη χωρα μας......γεννηθηκα στη Γερμανια και μεγαλωσα εκει πηγαινοντας σε Γερμανικο και Ελληνικο σχολειο μεχρι 4η δημοτικου,να φανταστεις πριν 37 χρονια πηγαιναμε υποχρεωτικα μια φορα την εβδομαδα σε παρκο κυκλοφοριακης αγωγης!!!!......ηταν κανονικοτατο μαθημα!!!!...δεν ξερω εαν θα εδινα και εξετασεις στο μελλον αφου εφυγα απο εκει.....οταν ηρθα εδω? τι καναμε???................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........

απο εκει ξεκινανε ολα......

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολύ απλό νίκο...ΜΗΔΕΝ κυκλοφοριακή αγωγή. η κυκλοφοριακή παιδεία, ΔΕΝ υπάρχει σε αυτή την χώρα. όχι ότι είναι κάτι που υπάρχει με τα προβληματά του, απλά δεν υπάρχει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο Σταμάτης μπορεί να το απαντησει αυτό επιστημονικά.

Η δική μου λογική λέει πως ο μικρός κλειστός χώρος του αυτοκινήτου, που αποτελεί ένα ιδιωτικό - μοναχικό καταφύγιο γιά πολλούς ανθρώπους καθημερινά και μέσα στο οποίο ζούν πολλές ώρες, επιτρέπει σε κάποια ταπεινά ένστικτά τους να έρθουν στην επιφάνεια. Ατομισμός, επιθετικότητα και αντικοινωνική συμπεριφορά είναι τα πιό συνηθισμένα.

Η παραβίαση της όποιας αυτονόητης ή προβλεπόμενης από τον ΚΟΚ προτεραιότητας των άλλων εξαφανίζεται από το μυαλό τους και επιτίθενται σε κάθε άλλον χρήστη του δρόμου. Στόχος τους είναι μιά κακώς εννούμενη προσωπική νίκη. Δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό φίλε Νίκο.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP