Με τετοια ποστ δεν σε παιρνει κανεις σοβαρα, δεν πας να trollαρεις σε κανα αλλο forum?![]()
Με τετοια ποστ δεν σε παιρνει κανεις σοβαρα, δεν πας να trollαρεις σε κανα αλλο forum?![]()
Stunt Mike (07-12-11)
ΕΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ Η ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΕ ΒΡΥΖΕΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΤΙ ΘΕς ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣΤΟΜ ΚΑΘΑΡΑ ΟΚ ΚΑΙ ΜΠςΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙς ΩΠΟΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΟΥ ΤΡΟΛΑΡΗΣΜΕΝΕ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΥΛΗΚΡΗΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΩΤΑ ΩΠΟΣ ΚΑΠΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣ ΑΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ [ΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
Σε ειρωνευομαι
Δεν χρειαζεται να εχεις βγαλει το ΕΚΠΑ για να γραψεις σωστα Ελληνικα, αν πηγες τουλαχιστον δημοτικο και αφου ξερεις να ανοιξεις το pc και να γραψεις ενα URL, χρησιμοποιησε εναν αυτοματο διορθωτη γιατι εκτος του οτι βιαζεις τη γλωσσα μας, μας πετας και τα ματια εξω.
ρε εχετε τρολλαρει και οι δυο ??!!
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (07-12-11)
δενξερωγιασαςεγωομωςεχωπε θανειαπταγελια
Ptboul (07-12-11)
Τι να πο κι αιγο που τω εχο ξαναζειση το σκοινηκω σε ετερω φωρουμ???χαχαχαχαχαχαχαχα!
Απιστευτη προσωπικοτητα το παλικαρι!!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Dimzan (07-12-11), nikos1400 (07-12-11), Panos 316T (07-12-11)
καλα πατε καλα δεν ντεπεσετε λιγο να σνομπαρετε ενα ατομο εδω μεσα οποιος και να ειναι απο τον καλητερο μεχρη τον χηροτερο για κουλαρετε λιγο γιατι τα περνω στην πλακα μεχρη τωρα μυν τα παρω κανωνηκα δεν ειναι ωρεο αν δεν γουσταρετε μην απαντατε και τελιωσε θελω να διαγραφει το θεμα παρακαλω του υπευθηνους να το διαγραψουν
φοιλε φανη κοιτα την παρτη σου και δεν θα κατσω να ακουσω εσενα αν βιαζω την γλωσσα μασ οκ κοιτα την δουλια σου και εσυ επιδη νωμυζει οτι επιδη γραφεις σωστα εισαι καλητερος? χααχαχ κοιτα στον καθρεφτη ειπα θα το διωρθωσω αλα αντι να περημενετε να δειτε αν το κανω σηνεχηζετε να με κοροριδευετε μαλων κατι αλο φτει και ειναι η ανατροφη που εχετε καπιοι εδω μεσα κριμα παντως γιατι εγω κοιταω να διωρθωσω καποιων χωρης να τον κοροηδευω