στην αγκελια ειναι 325 το αμαξι το δυνω πρωτον γιατι καποια απο τα λευτα θα τα βαλω να συμπηρωσω για μια ενχηρηση που πρεπει να κανει ο πατερασ μου και τα αλα θα διαθεσω να φτιαξω το μοτερ γιατι αν δεν ειπυρχε ανγγκη για την ενχηρηση θα το κραταγα και θα το εβαζα επανω ωπος ειχα κανωνυσει αλα με τον μυσθο μου δεν γυνετε και να δωσω τα λευτα για την ενχηρηση και να φτιαξω το αμξι ενω αν πουλυσω το ενα ωσο λεω τα μυσα θα πανε στην ενχηρηση για τα πρωτα εξοα και τα αλα θα ψυλομαζεψω το αμαξι
και δευτερον αν ειναι να δωσω 1000 ευρο ωπος λες δεν θα το κανω εγω ελεγα αν παρω τα 1200 να δωσω τα 700 για την ενχηρηση κια τα αλα για το αμαξι πυστευα οτι με 400 500 θα κανω δουλια αλα εινια για περησοτερα δεν το κανω
Τοτε ξεχνα το....μακαρι να το πουλησεις αμεσα το αλλο και δωσε ολα τα χρηματα για την εγχειρηση....Μικρος εισαι θα τα ξαναμαζεψεις και θα κανεις και το ονειρο σου πραγματικοτητα.Αν οπως λες τωρα ο μισθος σου δεν σου φτανει να βαλεις πανω το 325,τοτε δεν θα σου φτασει ουτε να το συντηρησεις μετα....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
δεν ειναι το θεμα συντηρης πυστευω οτι τα 1400 που παιρνω τον μηνα εινια οκ για να εχω ενα τετιο αμαξι αλα το θεμα εινα για να το βαλω επανω μου ζητανε κοντα στα 2000 γιαυτο ελεγα να μαζεψω το 1600 κια να βωυθησω ωσο μπορω την οικογενια στο προβλημα υγειας
Κρατα το 316 οπως ειναι...μην ριχνεις φραγκο...Μονο οτι χρειαζεται για να παραμενει ασφαλης η λειτουργια του.
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
αυτο θαλω να κανω να κρατησω ασφαλεσ την λειτουργια του τι πρεπει να αλαξω στο περηπου και ποσω περηπου παει το μαλι εχεχεχ θα με σωσετε αν μπωρειτε στο περηπου να μου πειτε