Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο chief Δεν τελειωνουν ποτε ρε. Ειναι κομπλέ AP Racing με σωληνακια και μεγαλους δισκους. καλά σίγουρα..τα πολυπίστονα έχουν και πολύ καλύτερη αποβολή θερμότητας... θεωρητικά μιλούσα..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Αρχικό μήνυμα απο chief Τα δικα μου ειναι εξαπιστονα-τετραπιστονα και δαγκωνουν στο μπαμ! Τα πιστονια της AP ειναι μικροτερα απο της ALcon , γι' αυτο και η διαφορα στην αισθηση μεταξυ των δυο.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
chief (15-11-11), pilot (15-11-11)
Αρχικό μήνυμα απο pilot σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο και τα σωληνάκια.. απλά με όσα είπαμε αν για π.χ είχες και μεγαλύτερη τρόμπα τότε λογικά θα δάγκωναν ακόμα πιο άμεσα.. Δεν ξερω τι τρομπα εχω. Νομιζω ειναι η μαμα γιατι ο μανος με ρωτουσε πριν λιγο καιρο τον αριθμο. Μανο?
M3 CSL
pilot (15-11-11)
και απο υγρα φρενων Castrol SRF
Εσυ θα κανεις πλουσια τη castrol??? Μotul RBF600 φυσικα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 15-11-11 στις 17:31
Αρχικό μήνυμα απο chief Δεν ξερω τι τρομπα εχω. Νομιζω ειναι η μαμα γιατι ο μανος με ρωτουσε πριν λιγο καιρο τον αριθμο. Μανο? Mαμα...25mm διαμετρο εμπρος και 22mm πισω....ειναι ενας κυριος κύλινδρος με 2 εμβολα
Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εσυ θα κανεις πλουσια τη castrol??? Μotul RBF600 φυσικα!!! Αμα συγκρινεις την τιμη, το Motul ειναι ερασιτεχνικο... Α! Και δεν το αγοραζω ! Μου το δινουν οι χορηγοι μου!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chief : 15-11-11 στις 17:38
m-power_01 (15-11-11)
Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Oταν ενα εμβολο ,οπως του Μ3 για το εμπρος κυκλωμα, εμβαδου 4.9 cm2, διανύσει διαδρομη 1 cm , θα μετακινησει 4,9 cm3 υγρο. Για την ιδια ποσοτητα (4.9cm3) ενα μικροτερο εμβολο εμβαδου 3.14 cm2 ,θα πρεπει να διανύσει 1.55 cm , δηλαδη 55mm περισσοτερο. Αρα μικροτερο εμβολο , μεγαλυτερη διαδρομη. καλά τα λες... αλλά λίγο τραγικά!!! Δεν είναι 55χιλ αλλά 5.5 χιλ
Κανονισμός του Φόρουμ