Κακο δεν κανεις αν αλλαξεις Αρη.. και η μαμα φτανει ομως.
Κακο δεν κανεις αν αλλαξεις Αρη.. και η μαμα φτανει ομως.
Σας ευχαριστώ πολύ με τη σειρά μου για τις απαντήσεις σας...Μόλις μου λύσατε την ίδια απορία που είχα κι εγώ περι αντλίας φρένων μιας και θα βάλω μεγαλύτερα φρένα απο M3(hades7)
και σώσατε το forum απο ένα καινούριο post...
![]()
Ειναι πολυ απλο.
Να δωσω ενα παραδειγμα..πιεστε με τη παλαμη ανοιχτη ενα μεγαλο κομματι φενιζολ...μετα πιεστε μονο με το κ0λοδαχτυλο το φενιζολ...Με ποιον απο τους δυο τροπους θα ανοιξουμε τρυπα??? Το πειραμα για καλυτερη κατανοηση μπορει να πραγματοποιηθει και στο γυναικειο σωμα για τους δυσπιστους!
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
τελικα συμβουλευτηκα τον μηχανικο μου και μετα απο ενδελεχη ερευνα στο ιντερνετε καταληξαμε στην παρακατω λυση τρομπας φρενων για maximum αποδοση, φανη για κοιτα και συ μηπως εχω κανει λαθος στον κωδικο ανταλακτικου λεω να την βαλω στην οροφη με σχαρα αεροδυναμικη
![]()
αντε γεια...
Mήπως είναι μικρή; Δεν μου γεμίζει το ματι
Snoo (15-11-11)
απο την στιγμή που μιλάμε για κλειστό κύκλωμα κυκλοφορίας υγρού, μια χαρά κανει το μαμά...
sympether with chiefτης
![]()
αντε γεια...
sympether with chiefτης
οχι θωμα δεν παρατηρησα κατι απλα καποιος μου ειπε οτι μηπως δεν μπορει να ανταπεξελθει η αντλια σε τοσο μεγαλη δαγκανα ?γιατι οντως ειναι τεραστια μιση φορα παραπανω απο κ-sport kai galfer 6 pot που ετυχε να εχει εκει και τις εβαλα διπλα διπλα και ετσι ρωτησα εδω γιατι δεν ηξερα τι να του απαντησω
αντε γεια...