Σελίδα 47 από 301 ΠρώτηΠρώτη ... 3745464748495797147 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 461 έως 470 από 3002

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 6

Rides
    3

Προεπιλογή

Eιναι απλα τα πραγματα παιδια.Εχω πρόβλημα ευρεσης αμεσων μετρητων,το πουλαω τζαμπα και ας το πηρα με ιδρωτες και θυσιες,δεν παιζει κανενα ρολο.Θελω να το πουλησω γτ θελω κατι καλυτερο αλλα δεν με χαλαει κιολας να αργησω να το δωσω,κοινως δεν καίγομαι να το πουλησω,κανω μια λογικη τιμη με βαση την τρεχουσα οικονομικη συγκηρια
    και περιμενω.Μιλαω παντα για καθαρα αυτοκίνητα.

2. The Following User Says Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

Ptboul (28-03-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Tελικα μια και εγινε συζητηση περι τιμων ακριβο-φτηνο εγω θα σαs πω οτι μου ταχουν κανει αεροσακο....καποιοι υποψηφιοι αγοραστεs που πιστευω οτι δεν θαχουν ουτε 5 ευρω για βενζινα..γιατι? Ολοι τι εχει το αυτοκινητο? ειναι τρακαρισμενο?μηπωs εχει χτυπησει μοτερ? μηπωs ειναι μαιμου Μ3? γιατι το δινειs τοσα?? Τελικα δεν πανε να γ@μηθουνε...Ριχνειs την τιμη για να ειναι αs πουμε σε λογικα πλαισια λογω κρισηs...θαβεται το αυτοκινητο,βαζειs κανονικη τιμη σου λενε οι πονηροι καλα τρελλοs εισαι?? δεν βλεπειs τι γινεται? ο κοσμοs πειναει...Τελικα τι θελει ρε παιδια ο ψοφιοαγοραστηs? μηπωs να τα κατεβασουμε κιολαs? Ρε δεν πανε να ξαναγ@μηθουν οι νεοπλουτοι αγοραστεs του κωλου!!! Ρε αντε και ξαναγ@μηθειται να ξερουμε και τι κανετε!!

4. The Following 13 Users Say Thank You to ankor For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (28-03-14), A8hnaios (28-03-14), Alex_ (28-03-14), chrisgiapz3 (28-03-14), JimE36 (28-03-14), Leonidas_E39 (28-03-14), Nick bmwlover (30-03-14), nikos bob (29-03-14), nikos1400 (28-03-14), Vasilis M3 (28-03-14), Vassilis ///M (28-03-14), zaharias (28-03-14), ΜΙΧΑΛΗΣ (28-03-14)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos bob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη, αυτο που λεω απο την αρχη ειναι οτι μαζι με το αλλο απο τη Βουλα βαλαμε τις αγγελιες για να ανεβασουμε το μεσο ορο αξιας του αυτοκινητου.
    Δεν εχω αναγκη να το δωσω και δεν το σκεφτομαι καν.
    Και για να συμπληρωσω για να εχουν ''χολη'' εχω μπει και στη λιστα παραγγελιας για το τελος '14 να παρω το i3, aν ειμαστε καλα και ορθιοι μεχρι τοτε.

Κτα τ'αλλα αν προσεξετε τις αγγελιες και οσοι τις παρακολουθειτε ολοι οι απο κατω τα ειχαν 14,15,13,16,17,12 κλπ και σιγα σιγα τ'ανεβασαν.

Δηλαδη αν στα επομενα 5 χρονια πληρωσω για φορο πολυτελειας αλλα 2000 περιπου και διαφορά για ενα 1600αρι τελη 300*5=1500e συνολο 3500e αυτα σε διαστημα στα επομενα 5 χρονια, πρεπει σημερα να το δωσω 10000e ????????

Μην τρελαθουμε ρε παιδια μην τα δινετε οσοι τα'χετε τσαμπα, κανετε μαγκες αλλους με το τιποτα....Σκεφτητε το !!

Βεβαια ο λαος μας λεει : ''οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια'' ....και να συμπληρωσω :-και λιγο απο ''χολη'' κανει καλο στη χωνεψη !!![[/B]B]
    Φιλοτιμη η προσπαθεια σου αλλα δεν......σε καταλαβαινω απολυτα ομως γιατι εχω βρεθει στην θεση σου 5 φορες με πιο ακριβο αυτοκινητο και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Αν το βαρεθηκες,αν το χρωστας,αν θες τα χρηματα να κανεις κατι αλλο (οχι εσυ,ο καθενας καθε φορα που θελει να πουλησει) θα πας με το ρευμα της αγορας οσες αγγελιες και αν ανεβασεις.

Μπορει εσυ να μην χρωστας αλλα το 90% της χωρας χρωσταει και ξεπουλαει.Αν θεωρεις οτι με 2-3 ψευτικες αγγελιες θα το ανακοψεις κανενα προβλημα ΑΛΛΑ εγω και ο καθενας που διαβαζουμε την αγγελια δημοσια εισαι ανοιχτος σε κριτικη.

Εγω επειδη εχω ΄΄χούι΄΄ και τα βαριεμαι γρηγορα τα αυτοκινητα τα αλλαζω και χανω αλλοτε πολυ,αλλοτε λιγο,αλλοτε και καθολου σε καποια και εχω βγαλει κιολας.Οταν ηθελα να πουλησω επρεπε να βρω μια τιμη που δεχοτανε να αγορασει και ο αγοραστης.Καταλαβαινεις οτι να το βαλω ενα σκασμο λεφτα σε τιμη αγορας και να λεω ΄΄εγω δεν το χαριζω΄΄ κτλ δεν θα πουλιοτανε ποτε.

Ξαναλεω,εμεις που το διαβαζουμε ΔΕΝ ξερουμε τα παιχνιδια του καθενος που προσπαθει τεχνητα να επηρεασει την αγορα (με αγγελια που δεν ισχυει).

Αααααα και κατι αλλο,εγω μιλαω αντρικα και παντελονατα και σου απευθυνω τον λογο, οχι με υπεκφυγες του τυπου ΄΄ο αλλος με την στατιστικη κτλ΄΄

Ξαναλεω ομως και σοβαρα χωρις ιχνος κοροιδιας,σε καταλαβαινω απολυτα...τα εχω περασει και εγω και ολοι μας.Αυτο το παιχνιδι εχει μονο χαμενους,κανεναν κερδισμενο (αγοραπωλησιες οχηματων αυτη την περιοδο).Γενικα μαλλον τα αυτοκινητα ειναι κουμπαρας διχως πατο εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.
    insane in the ///Midbrain

6. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Kostas_1 (28-03-14), Ptboul (28-03-14), wheelman (28-03-14)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tελικα μια και εγινε συζητηση περι τιμων ακριβο-φτηνο εγω θα σαs πω οτι μου ταχουν κανει αεροσακο....καποιοι υποψηφιοι αγοραστεs που πιστευω οτι δεν θαχουν ουτε 5 ευρω για βενζινα..γιατι? Ολοι τι εχει το αυτοκινητο? ειναι τρακαρισμενο?μηπωs εχει χτυπησει μοτερ? μηπωs ειναι μαιμου Μ3? γιατι το δινειs τοσα?? Τελικα δεν πανε να γ@μηθουνε...Ριχνειs την τιμη για να ειναι αs πουμε σε λογικα πλαισια λογω κρισηs...θαβεται το αυτοκινητο,βαζειs κανονικη τιμη σου λενε οι πονηροι καλα τρελλοs εισαι?? δεν βλεπειs τι γινεται? ο κοσμοs πειναει...Τελικα τι θελει ρε παιδια ο ψοφιοαγοραστηs? μηπωs να τα κατεβασουμε κιολαs? Ρε δεν πανε να ξαναγ@μηθουν οι νεοπλουτοι αγοραστεs του κωλου!!! Ρε αντε και ξαναγ@μηθειται να ξερουμε και τι κανετε!!
    Να σου λυσω την απορια.....Τ Σ Α Μ Π Α......θελουνε φιλε μου,αυτο θελει ολος ο κοσμος και αυτοι που σε ρωτανε τί εχει θελουνε το καλυτερο δυνατο αμαξι,αγρατζουνιστο,χωρις λακουβες,αβαφτο,ολες οι αποδειξεις,τα παντα σε τιμη Τ Σ Α Μ Π Α.

Αν δεν καιγεσαι και δεν πιεζεσαι για οποιοδηποτε λογο ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ,αν πρεπει να πουληθει πρεπει να συμβιβαστεις οτι η χασουρα θα ειναι μεγαλη.....δεν υπαρχει φραγκο στην αγορα ρε παιδια πώς θα γινει???Η αξια του χρηματος εκτοξευτηκε στο θεο.....για ζητα 3.000 μετρητα απο την τραπεζα να σου δανεισει να δεις τί θα σου ζητησει.....ενεχυρο το δεξι σου το κωλομερι θα σου ζητησει και το ενα νεφρο.

Δεν στο βαζω προσωπικα,στον καθενα μας αναφερομαι.
    insane in the ///Midbrain

8. The Following 12 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

A8hnaios (28-03-14), alexm (28-03-14), ankor (28-03-14), BILL007 (28-03-14), bill_m3 (28-03-14), chrisgiapz3 (28-03-14), friendgr (28-03-14), Kostas_1 (28-03-14), Leonidas_E39 (28-03-14), Ptboul (28-03-14), steliosm46 (28-03-14), Vasilis M3 (28-03-14)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

To βαζεις σε μια τιμη που θα εισαι ικανοποιημενος και αυτος που ξερει τι ψαχνει

και ξερει να εκτιμαει θα το πληρωσει θελει δεν θελει . . .

Παντα ετσι εκανα και δεν εχασα λεφτα απο μερικα εβγαλα κιολας μπορω να πω !!!

10. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

ΜΙΧΑΛΗΣ (28-03-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

1) Κατα την ταπεινή μου γνώμη η πιο σωστή προσέγγιση ειναι αυτη των εμπόρων /ασφαλιστικών ως προς την τιμή ενος μεταχειρισμένου αυτοκινητου.
    Η χαμηλότερη τιμή της αγοράς ειναι ο ''οδηγός'' - οχι η υψηλότερη!

Και εξηγούμαι: εστω οτι βλέπεις 10 αυτοκινητα το ιδιο μοντέλο με παρεμφερή εξοπλισμο , ίδιας χρονολογιας και με διαφορές στα χιλιόμετρα όπου το φθηνοτερο πωλείται 10.000¤ και το ακριβότερο 20.000¤ .Ποιόν θα πάρετε πρώτο τηλέφωνο?Θα ξεκινησετε να ψάχνετε την αγορά απο το ακριβότερο , απο το φθηνοτερο ή απο καποιο στη μέση?

2)Σημερα που οι τράπεζες δεν δίνουν καταναλωτικά δάνεια , πόσοι ειναι αυτοί που έχουν μετρητα στην ακρη 35.000¤ και παραλληλα τα διαθετουν για αυτοκινητο?

Πόσοι ειναι αυτοί που τα διαθέτουν για μεταχειρισμένο αυτοκινητο δίλιτρο όταν με αυτα τα χρήματα αγοράζεις καινουριο bmw 320ed F30?
    Ενδεικτικα να αναφέρω οτι απο τα στατιστικα των εταιρειών πώλησης αυτοκινητων προκύπτει οτι η μεση τιμή των καινουριων αυτοκινητων που πουλιουνται σήμερα ειναι 14.000¤!Δηλαδή οι καιροί εχουν αλλάξει και ο μέσος έλληνας δεν διαθέτει πλέον τα ποσά που διεθετε πριν καιρό για ενα αυτοκινητο.

Οι περισσοτεροι δεν εχουν τα 35.000 στην ακρη να τα δώσουν cash στον ιδιώτη που πουλάει αυτοκινητο και οσοι τα εχουν και ειναι διατεθειμενοι να τα ''φάνε'' σε αυτοκινητο ,δεν θα αγοράσουν ενα 520 6ετιας αλλα κάτι που σαν αρχικη τιμή ηταν πολύ ακριβοτερο.
    Με 35.000¤ σήμερα αγοράζεις ότι αυτοκινητο θέλεις , γιατι να αρκεστεις σε 520 ?

Αυτο δεν το λέω για να μειώσω το συγκεκριμενο αυτοκινητο.Το συγκεκριμενο μάλλον ειναι προσεγμένο αυτοκινητο και ισως να τα ''αξιζει'' τα λεφτα του.Απλά στην Ελλάδα του σήμερα πιστεύω οτι υπάρχει ενα ''ταβάνι'' των 20.000¤ (υποθετικά) απο το οποίο και πάνω δύσκολα ο ιδιώτης θα διαθέσει χρήματα για μεταχειρισμένο αυτοκινητο.
    Αποτελεσμα:υπεραυτοκινητα των 100.000+¤ να πουλιούνται λιγοτερο απο 30.000¤ και να μην φεύγουν και ευκολα!

Βλέπω αγγελίες για πολλους μήνες σε ''καλές'' τιμές και ειναι ακομα εκει.Αν δεν πας όπως παει το κύμα της αγοράς ,απλά μετα απο καιρο ή το ''σκοτώνεις'' για να πουληθεί ή το παιρνεις αποφαση οτι το παντρευεσαι και σβήνεις την αγγελία.Ολοι με ονειρα βάζουμε τις αγγελίες πώλησης αλλα αφού περασουν οι μήνες και δεν σε παρει κανενας σοβαρος υποψήφιος αγοραστής ,τότε σου σπάει ο ''τσαμπουκάς'' και βλέπεις αλλιώς την κατασταση.

Καλό κουράγιο σε κάθε περιπτωση-το πέρασα πρόσφατα πουλώντας το 335 μου.

12. The Following 8 Users Say Thank You to rallakias For This Useful Post:

A8hnaios (28-03-14), BILL007 (28-03-14), chrisgiapz3 (28-03-14), Kostas_1 (29-03-14), Koyotte (28-03-14), Loukas (28-03-14), Ptboul (28-03-14), trifonas (28-03-14)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο θεμα ''διαμορφωση τιμης πωλησης μεταχειρισμενου αυτοκινητου''
    Δεν εχω καταλαβει καλα....
    -Διαφωνειτε στο οτι διαφωνειτε;;
    -Διαφωνειτε στο οτι συμφωνειτε;;
    -Συνφωνειτε στο οτι διαφωνειτε;;

14. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

chrisgiapz3 (28-03-14), nikos1400 (28-03-14)

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για αλλη μια φορα για ολους.

Ασχοληθητε με οτι αλλο, πχ F30 320 d ειναι ενα απλο πολυ καλο βεβαια τριαρακι ομως οπως και ολα τα τριαρια...

Μπειτε στο πνευμα και μην ασχολειστε αλλο με την συγκεκριμενη αγγελια, ''δεν το δινω τσαμπα'' , σημερα σημαινει σε αυτα τα λεφτα δεν το δινω καθολου ετσι ;

Οταν στο τελος της χρονιας με το καλο παραλαβω το ηλεκτρικο...τοτε θα'χουν αλλαξει και τα μετρα για το 2015 , θα'χει βγει κι ολη η ''χολή'' και τοτε εχει ο Θεος και βλεπουμε....

Και κατι τελευταιο για να τελειωνει το θεμα, δεν το εβαλα εγω εδω αγγελια για να παραπλανησω καποιον συμφουρμιτη, απλα το ειδα να το ποσταρει καποιος και εκανα το πρωτο σχολιο !

16. The Following 3 Users Say Thank You to nikos bob For This Useful Post:

Nick bmwlover (30-03-14), Ptboul (28-03-14), Vasilis M3 (31-03-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Απευθύνεσαι σε όλους και λες να ασχοληθούν με 3αρες.Κάποιοι εδώ μέσα έχουν Μ3, Μ5, Πόρσε κλπ αλλά είναι χαλαροί.Μήπως κι εσύ που έχεις 5αρα με Μ pack απλά να το έβλεπες πιο ήρεμα το πράγμα?Φιλικά και με το καλό το i3

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4893449/

Πολυ καλο για να ειναι αληθινό ;

Σελίδα 47 από 301 ΠρώτηΠρώτη ... 3745464748495797147 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα