Αρχικό μήνυμα απο
nikos bob
Αρη, αυτο που λεω απο την αρχη ειναι οτι μαζι με το αλλο απο τη Βουλα βαλαμε τις αγγελιες για να ανεβασουμε το μεσο ορο αξιας του αυτοκινητου.
Δεν εχω αναγκη να το δωσω και δεν το σκεφτομαι καν.
Και για να συμπληρωσω για να εχουν ''χολη'' εχω μπει και στη λιστα παραγγελιας για το τελος '14 να παρω το i3, aν ειμαστε καλα και ορθιοι μεχρι τοτε.
Κτα τ'αλλα αν προσεξετε τις αγγελιες και οσοι τις παρακολουθειτε ολοι οι απο κατω τα ειχαν 14,15,13,16,17,12 κλπ και σιγα σιγα τ'ανεβασαν.
Δηλαδη αν στα επομενα 5 χρονια πληρωσω για φορο πολυτελειας αλλα 2000 περιπου και διαφορά για ενα 1600αρι τελη 300*5=1500e συνολο 3500e αυτα σε διαστημα στα επομενα 5 χρονια, πρεπει σημερα να το δωσω 10000e ????????
Μην τρελαθουμε ρε παιδια μην τα δινετε οσοι τα'χετε τσαμπα, κανετε μαγκες αλλους με το τιποτα....Σκεφτητε το !!
Βεβαια ο λαος μας λεει : ''οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια'' ....και να συμπληρωσω :-και λιγο απο ''χολη'' κανει καλο στη χωνεψη !!![[/B]B]
Φιλοτιμη η προσπαθεια σου αλλα δεν......σε καταλαβαινω απολυτα ομως γιατι εχω βρεθει στην θεση σου 5 φορες με πιο ακριβο αυτοκινητο και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Αν το βαρεθηκες,αν το χρωστας,αν θες τα χρηματα να κανεις κατι αλλο (οχι εσυ,ο καθενας καθε φορα που θελει να πουλησει) θα πας με το ρευμα της αγορας οσες αγγελιες και αν ανεβασεις.
Μπορει εσυ να μην χρωστας αλλα το 90% της χωρας χρωσταει και ξεπουλαει.Αν θεωρεις οτι με 2-3 ψευτικες αγγελιες θα το ανακοψεις κανενα προβλημα ΑΛΛΑ εγω και ο καθενας που διαβαζουμε την αγγελια δημοσια εισαι ανοιχτος σε κριτικη.
Εγω επειδη εχω ΄΄χούι΄΄ και τα βαριεμαι γρηγορα τα αυτοκινητα τα αλλαζω και χανω αλλοτε πολυ,αλλοτε λιγο,αλλοτε και καθολου σε καποια και εχω βγαλει κιολας.Οταν ηθελα να πουλησω επρεπε να βρω μια τιμη που δεχοτανε να αγορασει και ο αγοραστης.Καταλαβαινεις οτι να το βαλω ενα σκασμο λεφτα σε τιμη αγορας και να λεω ΄΄εγω δεν το χαριζω΄΄ κτλ δεν θα πουλιοτανε ποτε.
Ξαναλεω,εμεις που το διαβαζουμε ΔΕΝ ξερουμε τα παιχνιδια του καθενος που προσπαθει τεχνητα να επηρεασει την αγορα (με αγγελια που δεν ισχυει).
Αααααα και κατι αλλο,εγω μιλαω αντρικα και παντελονατα και σου απευθυνω τον λογο, οχι με υπεκφυγες του τυπου ΄΄ο αλλος με την στατιστικη κτλ΄΄
Ξαναλεω ομως και σοβαρα χωρις ιχνος κοροιδιας,σε καταλαβαινω απολυτα...τα εχω περασει και εγω και ολοι μας.Αυτο το παιχνιδι εχει μονο χαμενους,κανεναν κερδισμενο (αγοραπωλησιες οχηματων αυτη την περιοδο).Γενικα μαλλον τα αυτοκινητα ειναι κουμπαρας διχως πατο εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.
insane in the ///Midbrain