...Αθηνα μηπως????
![]()
...Αθηνα μηπως????
![]()
aristent (08-02-14)
aristent (08-02-14), Leonidas_E39 (08-02-14), scania124 (08-02-14)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4661274/
Γνωρίζει κάποιος κάτι από το παρελθόν του συγκεκριμένου;
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
gnx (09-02-14)
Με άλλα λογια σαν να σου λέει ο πωλητής: "απάλλαξε με από το βαρος".
Έχει αναφέρει κάποιος στο παρελθόν-νομίζω ο Άρης- ότι έχει άλλο χρώμα πιτσιλιστήρια στα φώτα (φαίνεται και στις φωτό) . Δεν ξέρω αν φαίνεται μέσω ασφαλιστικής πως έγινε αυτό.
Γενικά από την τιμή και τα χλμ που έχει και την χρονολογία (το 2015 κλείνει 10ετία) φαίνεται ευκαιρία...
Καλό ψάξιμο και να πούμε καλορίζικο??
Κάλυμμα πιτσιλιστηρίου μου έχει φύγει εν´ κινήσει το 2007. Αντικαταστάθηκε όμως με καινούργιο βαμμένο απο το εργοστάσιο
Sent from my iPhone using Tapatalk
....το να εχει ενα χτυπημα μπροστα και να εχουν αλλαξει προφυλακτηρα και ετεροχρονισμενα ηρθαν αβαφα τα πιτσιλιστιρια,δεν λεει κατι ρε παιδια...το εαν το χτυπημα δεν ηταν μονο μεχρι εκει και ηταν χειροτερο,παλι δεν λεει κατι εαν εχει γινει σωστη εργασια επισκευης.
....τα μεγαλυτερα ερωτηματικα ειναι τα πολυ λιγα χιλιομετρα και η συνολικη κατασταση του οχηματος,κατι που μονο απο κοντα μπορει να διαπιστωθει,αλλα και μονο σε εξειδικευμενο BMW συνεργειο.
ΥΣ..."ψευτικο" βιβλιο σερβις και "γυρισμενα" πισω χιλιομετρα,ειναι το στανταρακι πλεον στο εμποριο.....αλλα και αυτο εχει τον τροπο του να ελεγχθει.
Leonidas_E39 (09-02-14), nikos1400 (09-02-14), Ptboul (10-02-14)