......Λοιπον ας κανουμε μια κουβεντουλα για τα ...νουμερα.
Εχετε υπ'οψιν οτι οι ασφαλιστικες αποζημειωνουν με βασικο κριτηριο το car ???
Σε δευτερο πλανο ''παιζει'' και η Auto Τριτη.
Τι θελω να πω, αν διεκδικησεις καποιου ειδους αποζημειωση ηται για κλοπη ηται για ζημια, το πακετο που θα παρεις ειναι βασει αυτων των τιμων.
Καποιοι λοιπον πιο ''ψυχραιμοι'' δοκιμαζουν τα νευρα τους με το να ποσταρουν μια υποτιθεμενη αγγελια σε αυτα τα site για ανεβασουν το μεσο ορο τιμων.
Επισης τα σχολια του τυπου :''καλα δεν βλεπει τι κανει και τι ζηταει.....'' κλπ,κλπ, δεν μας - τους ενδιαφερουν γιατι σιγουρα εχουν υπολογισει και την περιπτωση της βλακειας της Ελληνικης νοοτροπιας του ''εγω'' κι αλλος ''κανενας''.
Σκεφτητε λιγο ψυχραιμα αυτα που γραφω και να δειτε γιατι τα αμαξια αυτα θα μεινουν ''μπομπονιερες'' και θα πηγαινουν νυφες και θα τα χαιρονται κι οι ιδιοκτητες τους γιατι το συγκεκριμενο ειχε αγορα 69.000 e.......kai ....ναι...ΔΕΝ το δινω, το'χω για την πλακα μου και θα το κανω μπουμπουνιερα στο σαλονι μου, και εν τελει το γραφω....''δεν το δινω τσαμπα''.
Το ξαναλεω ομως ο λογος που το εβαλα αγγελια εγω και ο αλλος απ'τη Βουλα ειναι για να κραταμε ψηλα τον συγκεκριμενο μεσο ορο.
Εγινε κατανοητο φανταζομαι, ετσι ;;
A8hnaios (28-03-14), aristent (27-03-14), Bazil Van Sinner (27-03-14), chrisgiapz3 (27-03-14), EVERGET (27-03-14), micz (27-03-14), Nick bmwlover (30-03-14), nikos1400 (27-03-14), Ptboul (27-03-14)
Επι τη ευκαιρια να παω να αλλαξω και λιγο την τιμη....προς τα πανω !!!
micz (27-03-14), Nick bmwlover (30-03-14)
Βρε καλά κάνεις και το ζητάς όσο πιστεύεις οτι αξίζει, οπότε συμπεραίνω οτι δεν ενδιαφέρεσαι (ο οποιοσδήποτε) να το δώσεις πραγματικά.
Απλά βάζεις φρένο, συστολή, πως να το πω σε κάποιον σοβαρό αγοραστή, που δεν θα σου πει πάρε 7,8 και φέρτο, αλλά θα σου πει πάρε 15 -16 ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Anyway.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Να διευκρινισω και γω (Νικο) οτι δε μιλαω για ολους ή για συγκεκριμενη αγγελια, αλλα για αυτους που εχουνε ΑΝΑΓΚΗ να πουλησουνε και δεν εχουνε καταλαβει ΠΩΣ να πουλησουνε.
Οι "αλλες" αγγελιες τωρα που αναφερεις και αυτο το λογο, εχεις δικιο,
γιατι και οι aσφαλιστικες οτι τις συμφερει καθε φορα κανουνε.
Τωρα βγαινει με το car χαμηλοτερος ο μεσος ορος και χρησιμοποιουν αυτο...
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Nick bmwlover (30-03-14), nikos bob (27-03-14)
Α εντάξει. Αν είναι έτσι να σε βοηθήσουμε κι εμείς να ανεβάσουμε καμιά αγγελία.
Πάντως για την απαξίωση, συγνώμη αλλά το 69 δεν μου λέει τίποτα. Εδώ άλλα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ 200+ (ferrari, maserati κλπ) πουλιούνται στο 1/4 και στο 1/5 . Οταν έχουν ξεφτιλιστεί τα ακίνητα, για ποιά αυτοκίνητα μιλάμε τώρα;
Οσο για τις ασφαλιστικές σε περίπτωση στραβής θα πάρετε αυτό που λέει το συμβόλαιο ΑΡΚΕΙ να κάνετε κάθε χρόνο στην ανανέωση και αναπροσαρμογή ποσού σε ρεαλιστικά επίπεδα. Αν και πάλι τσινίσει (που θα τσινίσει) με έναν δικηγόρο θα τα πάρετε σε ένα εξάμηνο.
σιγά μην κοιτάξει η ασφαλιστική το car και δει ότι πουλιέται 520 στα 35000 ευρώ και ανεβάσει τον μέσο όρο της.... ΓΕΛΩ.![]()
BILL007 (27-03-14), chrisgiapz3 (27-03-14), Konstantinos E60 (28-03-14), Leonidas_E39 (27-03-14)
Προφανεστατα δεν καταλαβες τιποτε απο οσα εγραψα, εν πασει περιπτωσει, οποιος θελει τα δινει κι οποιος θελει τα κραταει οτι εγραψα, και να ξερεις στα ψιλα γραμματα της ασφαλιστικης ειναι και ο ορος ''παλαιοτητα'', που τον επικαλουνται κατα το δοκουν κι ας εχεις κανει χιλιες αναπροσαρμογες κι αλλες τοσες φωτογραφισεις για την αξια του μοντελου.
Τελος παντων αναζητηστε τις αγγελιες σε ξενα site να δειτε πως παιζουν εκει τα φραγκα, οσο για τα Lambo & Ferrari το ''ξεπλυμα'' στο ....Κρανιδι.. με τα offshore companies ειναι για την Ελλαδα ....must !!!
chrisgiapz3 (27-03-14), EVERGET (27-03-14), micz (27-03-14), Nick bmwlover (30-03-14)
Τελικως Νικο, το πουλας ή οχι ?
nuovo.. (27-03-14)