Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
εμφανως βιωνουμε το τελος μιας εποχης.
τα δεδομενα του πλανητη εχουν αλλαξει παρα πολυ.
γνωμη μου ειναι οτι πο κινητηρες εσωτερικης καυσεως δεν πνεουν τα λισθοια,ομως το πετρελαιο δεν ειναι οπως το 60-70.αφ ενος σαν αξια,μιας και οι βιομηχανιες εχουν καταφερει να κανουν το κοσμο να εξαρταται απο αυτο,συνεπως κερδος,αφ ετερου σαν ποσοτητα,που γνωμη μου ειναι οτι δεν τελειωνει,αλλα αυξανεται με γεωμετρικη προοδο.
ετσι λοιπον για κατι που πριν 40 χρονια χρειαζοσουν 7000 κυβικα για να παρεις 400 αλογα,σημερα γινεται με 2000 κυβικα!οι φυσικοι γνωριζουν τις αρχες τις καυσης,συνεπως ξερουν πως να επεμβουν στο θερμικο κυκλο.
τεχινκες λεπτομερεις για τα αυτοκινητα οπως συμπιεσεις κλπ δε γνωριζω,ωστε να καταλαβω τι ειναι καλυτερο.δεν εχω οδηγησει τουρμπο αυτοκινητο που σημαινει οτι δεν ξερω τι στο καλο ειναι αυτο το lag Και γιατι ειναι τοσο κακο,ξερω ομως οτι στο δικο μου μετεριζι(μουσικη) υπαρχουν ακομα ανθρωποι που σκοτωνουν για να ακουσουν βυνιλιο και να αποκτησουν δισκους ωστε να ακουνε ολες τις αρμονικες,ενω ταυτοχρονα υπαρχουν ανθρωποι που κουβαλανε πανω απο 9 τονους βυνιλια(σε βαρος)μεσα στα 16giga του i phone..
τι ειναι καλυτερο και τι χειροτερο..απλα δεν μπορουμε να το πουμε!!
παντως εγω παρολο που σεβομαι τη ροπη και τη δυναμη του 328,ξενερωνω απιστευτα,που ενω σημερα εχω ενα αυτοκινητο 3000 κυβικων που οταν βγηκε οι ελληνες απλα δεν το ειχαν (λογω φορολογιας),αργοτερα το αποκτησαν ολοι(παλι λογω φορολογιας)σημερα το εχουν οσοι ακομα βαστανε να το πληρωνουν,ενω ταυτοχρονα υπαρχουθν 1400ρια που με περνανε κοστιζουν λιγοτερα απο οσο ειχα παρει εγω το δικο μου και στο φιναλε πληρωνουν λιγα (για φορους)σε σχεση με οτι πληρωνω εγω.
ας αφησουμε το τομεα αξιοπιστια γιατι γνωριζουμε ολοι οτι βασιζονται σε υποθετικες καταστασεις...ποιος λογικος ανθρωπος θα πηγαινε για 150 χιλιομετρα το αυτοκινητο του στο κοφτη??ποση καυσιμο θα εκαιγε??ποια διαδρομη θα του επετρεπε ολο αυτο και καθε ποτε ο χρονος του θα τον βοηθουσε ωστε να πιασεις αυτη τη διαδρομη?
ημουν λατρης της τεχολογιας,μεχρι που ειδα οτι τελικα κανει τη ζωη μου πιο δυσκολη,ομως υπερασπιζομαι πολυ τη τεχνολογια οταν μεσα στα ασχημα της προσφερει και θετικα..
αν υπηρχε η δυνατοτητα σημερα εγω θα προτιμουσα ενα οκταβια απο ενα Bmw.παρολο πυο θα ονεορευομουν καθε μερα το Bmw.αλλα θα ειχα τη δυναμη που εχω τωρα καιγοντας λιγοτερο καυσιμο.
και εξηγουμαι..
ναι μπορει ενα τουρμπο οταν το δινεις να καει,αλλα καθε ποτε το δινεις??
εγω προσωπικα εδω και αρκετο καιρο εχω κοψει τα δωσιματα.οταν εβγαινα στην εθνικη για να επιταχυνω,ηθελα να φυγει το κωλαρακι...τωρα ομως επιταχυνω αργα.
μπορει να επιασα 240 στην εγνατια αλλα τελευταια φορα που εγινε αυτο ηταν νομιζω πριν απο ενα χρονο...και αυτο για λεπτο.
παρολα αυτα η τεχνολογια εχει κανει τους οδηγους σχεδον περιττους,ενω οδηγοι σαν αυτους το 80-90 απλα...δε θα ξαναδουμε ποτε!
και εδω θα συμφωνησω μαζι σου. και εμενα θα με ενοχλει οταν σε μερικα χρονια θα με περνανε 2λιτρα κ.τ.λ και θα πληρωνω πολυ περισσοτερα τελη, ασφαλεια, φορους....