Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιο θα προτιμούσατε για τις καθημερινές μετακινήσεις της γυναίκας σας?

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Citroen DS3 1.4

7 10,94%
  • Fiat 500 900cc Twin Air

38 59,38%
  • Όλο μαλακίες αυτό το παιδί...

19 29,69%
Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 100

Θέμα: Οικονομικό αυτοκίνητο πόλης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εσύ δεν έχεις καημό την Ε60 Μ5 ;
    Ασφάλεια ζωής έχει η κυρά σου ; Αν όχι, κάντης.
    Και θα το κάνουμε να φανεί σαν ατύχημα. Ο πρόεδρος θα τα κανονίσει.

Αν πάλι δεν σου κάνει καρδιά, για κοίτα και λίγο προς Ιαπωνία (Υaris) και Κορέα (Hyundai i20) μεριά.

2. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

S8N (18-08-11)

Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

αποψη μου οτι και οι 2 εταιρειες (fiat και citroen) εχουν ανεβασει αρκετα τον πήχη και σε αξιοπιστία και σε ποιότητα.
    η αδερφη μου ειχε παρει καινουριο το citroen c2 1.1 και μεχρι τωρα το εχει κανει 130.000Km. παρόλη την άτσαλη οδήγησή της τα προβληματα που της εχει βγαλει ειναι ελάχιστα.(αισθητηρας λ και τσιμουχα ημιαξονιου).
    εγώ εδω και 1.5 μηνα πήρα ενα seicento 900cc με 100.000Km μοντελο 2000.
    απο τη στιγμη που το πηρα το εχω κανει 2500Km και η εικονα που εχω σχηματισει γι αυτο ειναι πολυ θετικη.
    παρολα αυτα αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα αυτη τη στιγμη να αγορασω ενα μικρο αυτοκινητο στην τιμη που ψαχνεις εσυ θα επελεγα κι εγω οπως ειπανε και καποιοι αλλοι πιο πριν ενα toyota yaris 1300cc VVTI.
    απο τον απριλιο μεχρι τον ιουλιου κυκλοφορουσα με ενα yaris 1300cc VVTI τετραθυρο μοντελο 2008.(νομιζω βγαζει 87hp)
    το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο.
    ειναι στιβαρο με πολυ καλη ποιοτητα κυλισης χωρις τριγμους και θορυβους οταν περνας απο λακκουβες.
    στα πισω καθισματα χωρανε παρα πολυ ανετα 2 ενηλικες με υψος 1,80+
    ειναι παρα πολυ οικονομικο για τα κυβικα του (καταναλωση 4.5-5lt/100km) με ταχυτητα 100-120km.
    τέλος αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι εχει πολυ καλο τραβηγμα.
    ανεβαιναμε συγκεκριμενα στην λιμνη πλαστηρα (δεν ξερω αν εχεις επισκεφτει το μερος αυτο,οσοι ειναι απο θεσσαλια ομως γνωριζουν τη ανηφορα εχει) 2 αντρες και μια γυναικα και ανεβαινε με 4η ταχυτητα σε παρα πολλα σημεια που να σου δωσω ενα μετρο συγκρισης με το προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα (ε36 316 102hp) με τα ιδια ατομα μεσα ανεβαινα με 3η και σε κανενα σημειο δεν εβαζα 4η.
    προσωπικα το yaris στο συστηνω ανεπιφυλακτα.

4. The Following User Says Thank You to m3e36 For This Useful Post:

S8N (18-08-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σωστή παρατήρηση Γιάννη, αλλά για όσο ισχύει η εγγύηση δύσκολο να πας σε μη-εξουσί.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ θα έλεγα βρες κανα γιαπονέζικο που δεν χαμπαριάζει τίποτα...................

Με συγχωρείς αλλά ψήφισα το 3ο γιατί οι άλλες 2 επιλογές είναι χειρότερες απο την OPEL!

7. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

S8N (19-08-11)

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

επειδη με τα συνεργεια και την μουτζουρα γενικα εχω στενες επαφες εδω και παρα πολλα χρονια......θα σου πρωτεινω (ασχετα με τις επιλογες της συζηγου) ιαπωνεζικο η κορεατικο.
    νουμερο 1 φυσικα ιαπωνεζικο ΤΟΥΟΤΑ....διαλεξε οποιο θελεις.
    και απο κορεα μερια HUYNDAI.....παλι διαλεγεις οποιο σου αρεσει.
    και αν η λεξη μεταπωληση στις μερες μας,μονο το γελιο μπορει να μας προκαλεσει...
    αυτα τα αυτοκινητα εχουν την αξια τους ακομα και στις μερες μας...
    ριξε μια ματια στο car.gr.....και θα δεις!!!!

9. The Following 2 Users Say Thank You to individual For This Useful Post:

Jimmakos (19-08-11), S8N (19-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

κοιταξε και το καινουριο γιαρις..μετραει....εχει και δωρο ναβι....και 100αλογα και 5 λιτρα μεση κατ...και αρκετα πιο φτηνο απο τα αλλα με την αξιοπιστια της τουοτα

11. The Following 2 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

joseph (19-08-11), S8N (19-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παρε τηλεφωνο στη σιτροεν και πες οτι τρακαρες.
    Ζητα τιμη για δεξι φτερο, φαναρι, προφυλακτηρα, πλαστικο θολου και στο περιπου βαψιμο και εφαρμογη.
    Ζητησε σε αλλο συνεργειο τιμη για ελεγχο τζογου στην κρεμαγιερα.
    Ρωτησε αν το καλυπτει η πενταετης εγγυηση.
    Ζητησε τιμη κρεμαγιερας.
    Ρωτα αν υπαρχει στην αποθηκη.
    Επανελαβε για τη φιατ.
    Αντι για κρεμαγιερα ζητησε λυση για τις αρρυθμιες στο ρελαντι.
    Πες οτι σβηνει οταν ξεκινας απο φαναρι.
    Ρωτησε αν το εχουν υποψιν τους.
    Βγαλε τις αποφασεις σου και παρε ενα Χιουνταϊ i10 αυτοματο.

13. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

120ie87 (21-08-11), aristent (20-08-11), S8N (20-08-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω σαν δευτερο εχω ενα Chevrolet Spark ειναι κοντα ενα χρονο στην κατοχη μου με 22000 χιλιομετρα και μπορω να πω οτι σε θεματα συντηρησης και ιδιως καταναλωσης ειναι αρκετα φθηνο μιας και στα 1200 κυβικα που ειναι με 82 αλογα καιει κατω απο 5 λιτρα/100 χιλ. και στα 2 σερβις που εχω κανει μεχρι στιγμης πληρωσα 60 ευρω για αλλαγη λαδιων στα 7500 χιλιομετρα και 160 ευρω στα 15000 που ηταν και η αλλαγη βαλβολινων στο σαζμαν . Οσο για αξιοπιστια δεν εχει βγάλει τπτ μεχρι στιγμης και αν κρινω με το ματιζακι που ειχα με 1.065.000 χιλίομετρα θα ειναι και αυτο σκυλι του πολέμου.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

Kostas_1 (21-08-11), S8N (20-08-11)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Talking ..................

Δυστυχως δεν μπορω να σου συστησω καποιο απο τα 2......θα σου ομως οτι εχουνε περασει απο τα χερια μου 3 Toyota Starlet EP-70,EP-82,EP-91.Το πρωτο το ειδα να προχωραει ακομα προσφατα (πρεπει να εχει κοντα στα 600.000χλμ τωρα),το δευτερο εμαθε να οδηγαει η μητερα μου,κανα-δυο υπαλληλοι μου και εγω πιτσιρικας στο Υγειας χωρις διπλωμα εκανα οτι μου ερχοτανε στο μυαλο (το δωσαμε με 300.000χλμ) και τωρα εχω ενα EP-91 το οποιο απο το 1997 μεχρι τωρα εχει κανει 318.000χλμ με τον ιδιο κινητηρα (λαδι απο ηλιελαιο μεσα μεχρι οτι φανταστεις απο BMW κτλ),μια φορα αλλαγμενο δισκο-πλατω,φορτωμα μισος τονος βιβλια και ξεκινηματα στην ανηφορα και περισυ ''φρακαρε'' το ψυγειο,εσκασε,στα κοκκινα η θερμοκρασια για 15 λεπτα και οταν αλλαξα το ψυγειο και εβαλα καινουργιο και μεγαλυτερο, ο δεικτης της θερμοκρασιας ειναι μονιμα κατω απο την μεση.Πειρακια του σκοτωμου και χτυπαει 180+χλμ/ωρα κοντερισια.Τι να σου πω.......πραγματικα θελω να δω αν θα σπασει και πού θα σπασει μπας και βαλω εναν κινητηρα απο Corolla πιο δυνατο για να δω ποσο ακομα θα αντεξει.

Ξεχασα να σου πω οτι οταν το φορτωνω στη δουλεια,το βαρος ειναι τοσο πολυ που οι πισω τροχοι ειναι κατα ενα μερος μεσα στο φτερο,χθες ειδα οτι εχει ανοιξει η ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του πισω αριστερου θολου, ο ιδιος ο θολος απο το εσωτερικο του οχι.....

Καταλαβαινω οτι μπορει να μην σου κανει σαν μοντελο αλλα προς θεου....ΠΑΡΕ TOYOTA!!!!!!!!!!!!!!
    insane in the ///Midbrain

17. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Ptboul (23-08-11), S8N (20-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχως δεν μπορω να σου συστησω καποιο απο τα 2......θα σου ομως οτι εχουνε περασει απο τα χερια μου 3 Toyota Starlet EP-70,EP-82,EP-91.Το πρωτο το ειδα να προχωραει ακομα προσφατα (πρεπει να εχει κοντα στα 600.000χλμ τωρα),το δευτερο εμαθε να οδηγαει η μητερα μου,κανα-δυο υπαλληλοι μου και εγω πιτσιρικας στο Υγειας χωρις διπλωμα εκανα οτι μου ερχοτανε στο μυαλο (το δωσαμε με 300.000χλμ) και τωρα εχω ενα EP-91 το οποιο απο το 1997 μεχρι τωρα εχει κανει 318.000χλμ με τον ιδιο κινητηρα (λαδι απο ηλιελαιο μεσα μεχρι οτι φανταστεις απο BMW κτλ),μια φορα αλλαγμενο δισκο-πλατω,φορτωμα μισος τονος βιβλια και ξεκινηματα στην ανηφορα και περισυ ''φρακαρε'' το ψυγειο,εσκασε,στα κοκκινα η θερμοκρασια για 15 λεπτα και οταν αλλαξα το ψυγειο και εβαλα καινουργιο και μεγαλυτερο, ο δεικτης της θερμοκρασιας ειναι μονιμα κατω απο την μεση.Πειρακια του σκοτωμου και χτυπαει 180+χλμ/ωρα κοντερισια.Τι να σου πω.......πραγματικα θελω να δω αν θα σπασει και πού θα σπασει μπας και βαλω εναν κινητηρα απο Corolla πιο δυνατο για να δω ποσο ακομα θα αντεξει.

Ξεχασα να σου πω οτι οταν το φορτωνω στη δουλεια,το βαρος ειναι τοσο πολυ που οι πισω τροχοι ειναι κατα ενα μερος μεσα στο φτερο,χθες ειδα οτι εχει ανοιξει η ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του πισω αριστερου θολου, ο ιδιος ο θολος απο το εσωτερικο του οχι.....

Καταλαβαινω οτι μπορει να μην σου κανει σαν μοντελο αλλα προς θεου....ΠΑΡΕ TOYOTA!!!!!!!!!!!!!!
    Ναι ρε παιδί μου πολύ σκυλιά τα άτιμα! Αυτό με το ηλιέλαιο το πιστεύω το χαμε κάνει και εμείς στο αμάξι ενός φίλου..... Λάδι για φριτέζα και πήγαινε!
    Τι να πω όσο και να μην γουστάρω σχιστομάτικα δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Η έννοια της αξιοπιστίας, της ανοχής και της ανθεκτικότητας!

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP