Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 70

Θέμα: ECU Programming

Rides
    0

Προεπιλογή

4.3 εγκατέστησα δεν βρήκα "διαθέσιμο" το 5....

Αυτό θέλω και εγώ να τους διαβάσω να δώ πως είναι αυτό το πράγμα.... Για να πείς οτι θα επέμβω θα μου πάρει πολύ καιρό ακόμα μέχρι να μαι σίγουρος ότι δεν θα κάνω πατάτα! Ίσως να βρώ και καναν εγκέφαλο απο κανα παλιατζή να κάνω ότι θέλω εκεί και να χω τον μαμά σε περίπτωση που τα θαλασσώσω!

Προεπιλογή

Κάποια στιγμή να πιούμε ένα καφέ να σου δώσω το 5 . Και να σου τα δυο τρία πράγματα που ξέρω . Σε παλιούς εγκεφαλους σαν τον δικό σου κατεβαζεις το ντατα το γράφεις στο πισι σου κανείς ένα αντίγραφο και μετά παίζεις . Αν κάτι στραβώσει βάζεις το μαμά και όλα καλά . Αν παραστραβωσει πάρε έναν άλλο και βάλε

Rides
    0

Προεπιλογή

Οκ

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποια στιγμή να πιούμε ένα καφέ να σου δώσω το 5 . Και να σου τα δυο τρία πράγματα που ξέρω . Σε παλιούς εγκεφαλους σαν τον δικό σου κατεβαζεις το ντατα το γράφεις στο πισι σου κανείς ένα αντίγραφο και μετά παίζεις . Αν κάτι στραβώσει βάζεις το μαμά και όλα καλά . Αν παραστραβωσει πάρε έναν άλλο και βάλε
    Σπυρο φιλε εισαι κατι σαν τους αραπηδες στις καφετεριες? Υπαρχει τιποτα απο cd-dvd που ΔΕΝ εχεις?...

Ναι σωστα καταλαβες, θελω και εγω ενα αντιγραφο του 5! Και χαρτες νεους μη σου πω! Και καμια ωρα απο το χρονο σου να βαλουμε τα door sills γιατι πες με χαζο αλλα δεν βγαζω ακρη με τις οδηγιες..

Πες ωρα, τοπο και μερος

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο φιλε εισαι κατι σαν τους αραπηδες στις καφετεριες? Υπαρχει τιποτα απο cd-dvd που ΔΕΝ εχεις?...

Ναι σωστα καταλαβες, θελω και εγω ενα αντιγραφο του 5! Και χαρτες νεους μη σου πω! Και καμια ωρα απο το χρονο σου να βαλουμε τα door sills γιατι πες με χαζο αλλα δεν βγαζω ακρη με τις οδηγιες..

Πες ωρα, τοπο και μερος
    Φίλο φίλο τθάμπα τα τσιντί!

Μήπως να κανονίζαμε ένα καφεδάκι η χαρούμενη τριπλέτα?

Προεπιλογή

Ολοι θα παρετε...

7. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (09-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τέτοια λες για αυτό σ'αγαπάω! Με βλέπω να φοράω γυαλιά! Άμα δεν μάθω προγραμματισμό θα σκάσω!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σπυρο και γω θελω την Τζουλια και το καινουριο του Καρρα, οπως επισης να ξερετε οτι οι εγκεφαλοι κλειδωνουν!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο και γω θελω την Τζουλια και το καινουριο του Καρρα, οπως επισης να ξερετε οτι οι εγκεφαλοι κλειδωνουν!!!
    Και πάντα υπάρχει κάποιος με αντικλείδι.... Αλλιώς δεν θα γινόταν χαμός απο προγράμματα....
    Θέλω να πω πως αν κλειδώνανε οριστικά δεν θα πηγαίνανε όλοι να βάλουν πρόγραμμα!

Σωστά?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

αυτοι που εχουν το αντικλειδι ή κλειδαραδες δλδ παιρνουν 50-100 για να στο ξεκλειδωσουν! Βασικα θελει εξοπλισμο για να προγραμματισεις και γνωσεις, αλλιως παρε και εναν εγκεφαλο εξτρα!επειδη και εγω ειμαι της αποψης να μαθω θα επαιρνα εναν εγκεφαλο!

12. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Jimmakos (09-03-11)

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP