Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ECU Programming

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βλέπω το θεματάκι να αποκτά πολλούς φάν!

Έχω καταλάβει πως στην Ελλάδα ισχύει το "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" όπως είπε ο φίλος παραπάνω....

m_power το ξέρω φίλε το εγκατέστησα.... Είχα και ένα άλλο πρόγραμμα που έλεγε read/write from/to ecu αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό είναι (το ψάχνω ακόμα...)!

Θέλω να ρωτήσω πχ σε εμένα και σε άλλα αμάξια με παλιάς τεχνολογίας εγκεφάλους μπορείς να διαβάσεις τον εγκέφαλο πχ με το digimoto ή να επέμβεις μεσω usb to obd ή είναι τσάμπα χρόνος?
    Θεωρώ πως το πρόγραμμα είναι το ρεζουμέ της ιστορίας μας και προβλέπω οτι άνοιξα πολύ μεγάλο θέμα ....και πληγές!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων

m_power το ξέρω φίλε το εγκατέστησα.... Είχα και ένα άλλο πρόγραμμα που έλεγε read/write from/to ecu αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό είναι (το ψάχνω ακόμα...)!

Θέλω να ρωτήσω πχ σε εμένα και σε άλλα αμάξια με παλιάς τεχνολογίας εγκεφάλους μπορείς να διαβάσεις τον εγκέφαλο πχ με το digimoto ή να επέμβεις μεσω usb to obd ή είναι τσάμπα χρόνος?
    Θεωρώ πως το πρόγραμμα είναι το ρεζουμέ της ιστορίας μας και προβλέπω οτι άνοιξα πολύ μεγάλο θέμα ....και πληγές!
    Δημητρη ποιο εγκατεστησες το 5 ?
    εσυ χρειαζεσαι καλωδιο Obd 1 αν θες εχω να κανουμε δοκιμη.
    Για να διαβασεις τους χαρτες και να τους φορτωσεις στο λαπτοπ σου γινεται (οχι με το ντιτζι) .Για να διαβασεις values δεν εχω επιχειρησει να το βαλω στο Ε30...δεν χρειαστηκε

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP