Την ξέρω καλά αυτήν την "Άρτα και τα Γιάννενα"...
Αν ξοδέψει (που δεν χρειάζεται) ο Στράτος όσα είχα ξοδέψει εγώ στον Μ54 για να πάρω 30 άλογα, θα το φτάσει το 335 στα 500 άλογα, τουλάχιστον.
Πλήρωσα και έμαθα...
Μην με ρωτήσετε αν άξιζε.
ρε Στράτο για να καταλάβω , δεν υπάρχει αφτερ μαρκετ μεγαλύτερη τρόμπα [και πιστευω εν συνεχεία και μεγαλύτερα μπεκς] που να κουμπώνει στο δικό σου;
και αν όχι που οφείλεται;
σορυ ,είμαι από κινητό...
τούρμπο και πράσινα άλογα
Στράτο, οκ με κάλυψες.
Θα είχε ενδιαφέρον να βάλεις στο ίδιο διάγραμμα τις καμπύλες που είχε όταν ήταν εργοστασιακό.
Στάθη, δεν έφταιγε το 330 αλλά οι κάτοχοί του που δεν είχαν συνείδηση του το τι κάνουν. Κάθε φορά έτσι είναι.
Εγώ π.χ. το Ζ3 να αρχίσω να βάζω εκκεντροφόρους και πίπες, δεν λέει.
Καλύτερα κρατάω τα χρήμματα και αγοράζω Ζ3 Μ.
Στην προκειμένη, το 335 είναι τούρμπο με ότι αυτό συνεπάγεται στο θέμα βελτιώσεων !
Stathis (10-10-10)
σαφως δεν φταιει το αυτοκινητο.
δεν τα σχεδιαζουν στο μοναχο με γνωμονα πως θα τα πειραζουμε πιο ευκολα...
αλλα αυτο ηταν προβλημα για οσους επελεγαν bmw για την πληθωρα θετικων χαρακτηριστικων που εχουν τα αυτοκινητα με την ελικα, αλλα στην πορεια τους εβγαινε το γουστο να βελτιωσουν...![]()
ααααχαχαχαχα ακου Ζυριχιώτικο....
κι εδω ετσι τους λεγανε οταν πρωτοκυκλοφορησαν, αλλα τις χασανε τις δικες οι διπλοτουρμπινοι...
τωρα βεβαια στο εφετειο δυσκολεψαν τα πραγματα για τα Μ...
Z4 DCT (10-10-10)
Μα είναι το παπάρι το 20χρονο με μια γκομενίτσα (μπάζο κι'όλας) και κάνει τον γλήγορο.
Όταν τυχαίως τον συνάντησα στο ίδιο πρατήριο κατάλαβε τι είναι το δικό μου.
Εγώ παρεπιπτόντως γυρνούσα με την γυναίκα μου από το Ρινγκ, φουντωμένος, με γόμμα στα λάστιχα κτλ.
Τον έριξα κυάλι![]()
Stathis (10-10-10)