Επίσης να πω ότι αυτή η φέτα είναι ΠΑΝΣΠΑΝΙΑ!!!! (Κόστος καινούργιας περί τα 300και βάλε!)
Θερμαινόμενα,ASC,κουρτινάκι, Kardon και RDC????
Πλάκα κάνετε???? (επι μήνες έψαχνα κάποτε θερμαινόμενα,asc,kardon και πάλι ΕΝΑ βρήκα και αυτό ήμουν απίστευτα τυχερός!Άλλο δεν εχω ξαναδεί χρόνια τώρα!Γενικά είναι τρελό individual part ενα φιλέτο με asc και όλα αυτά πάνω,οπότε αξίζει τον κόπο!!!!!)
Για τα λαμπάκια θα πρότεινα ανεπιφύλακτα επειδή είναι κάτι χαζοπλαστικούλια (και όχι φωτάκια) να βρεθεί άλλη λύση!
Ακόμα και σε κατάστημα μοντελισμού αμα πας μπορεί να σου φτιάξουν ομοίωμα απο τα κουτάκια που λείπουν και να τελειώνεις.(Εδώ φτιάχνουν καλύπτρες αεροσκαφών απο το πουθενά...)
Σε διαφορετική βρες ένα φιλέτο με DSC που έχει βρωμίσει ο τόπος και με ενα 50άρι πάρτον και βγάλε το "τζαμάκι" για τα θερμαινόμενα...
Σε καμία περίπτωση δεν θα το έστελνα πίσω (Εγώ προσωπικά...) εκτός και αν είχε λειτουργικό πρόβλημα
Καλά ξεμπερδέματα...
Υ.Γ 1)Αυτό περι σπάνιου είναι που μετράει...
2) Βρες και τρόπο να βεβαιωθείς ότι ο πολυδιακόπτης λειτουργεί!Γιατί για να λείπει το "τζαμάκι" απο τα θερμαινόμενα έχει πέσει "σφάξιμο" και ενας θεός ξέρει για πιο λόγο....