Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 42

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ AΓΟΡΑ ΑΠΟ E-BAY

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επίσης να πω ότι αυτή η φέτα είναι ΠΑΝΣΠΑΝΙΑ!!!! (Κόστος καινούργιας περί τα 300και βάλε!)
    Θερμαινόμενα,ASC,κουρτινάκι, Kardon και RDC????

Πλάκα κάνετε???? (επι μήνες έψαχνα κάποτε θερμαινόμενα,asc,kardon και πάλι ΕΝΑ βρήκα και αυτό ήμουν απίστευτα τυχερός!Άλλο δεν εχω ξαναδεί χρόνια τώρα!Γενικά είναι τρελό individual part ενα φιλέτο με asc και όλα αυτά πάνω,οπότε αξίζει τον κόπο!!!!!)

Για τα λαμπάκια θα πρότεινα ανεπιφύλακτα επειδή είναι κάτι χαζοπλαστικούλια (και όχι φωτάκια) να βρεθεί άλλη λύση!

Ακόμα και σε κατάστημα μοντελισμού αμα πας μπορεί να σου φτιάξουν ομοίωμα απο τα κουτάκια που λείπουν και να τελειώνεις.(Εδώ φτιάχνουν καλύπτρες αεροσκαφών απο το πουθενά...)
    Σε διαφορετική βρες ένα φιλέτο με DSC που έχει βρωμίσει ο τόπος και με ενα 50άρι πάρτον και βγάλε το "τζαμάκι" για τα θερμαινόμενα...

Σε καμία περίπτωση δεν θα το έστελνα πίσω (Εγώ προσωπικά...) εκτός και αν είχε λειτουργικό πρόβλημα

Καλά ξεμπερδέματα...

Υ.Γ 1)Αυτό περι σπάνιου είναι που μετράει...
    2) Βρες και τρόπο να βεβαιωθείς ότι ο πολυδιακόπτης λειτουργεί!Γιατί για να λείπει το "τζαμάκι" απο τα θερμαινόμενα έχει πέσει "σφάξιμο" και ενας θεός ξέρει για πιο λόγο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 15-06-10 στις 20:29

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπερα παιδια.Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει καποια λινκ(εκτος απο ebay) με σελιδες στο ιντερνετ απο τις οποιες παραγγελνετε αξεσουαρ και ειστε ευχαριστημενοι?

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

τελικα ειμαι παρα πολυ ατυχος δεν εξηγειται αλλιως. σημερα πηγα να τοποθετησω την φετα και την καλωδιωση για τα θερμαινομενα. αν θυμασται ειχα παρει μια φετα απο e-bay απο την οποια ελειπε ενα τζαμακι απο το δεξι θερμαινομενο καθισμα. επελεξα να παρω μια φετα απο ελλαδα με πολυ χαμηλο κοστος ωστε να βγαλω το τζαμακι και να γλυτωσω την ταλεπωρια και την αναμονη με το να εστελνα την φετα πισω στην αμερικη. με το που την συνδεσαμε ομως η φετα δεν δουλευε οποτε κατεληξα να βαλω αυτην που πηρα απο ελλαδα με μονο θερμαινομενα καθισματα την οποια ειχα παρει μονο για το πλαστικακι!!!!!!!!!!!!!! το καλο ειναι πως ο τυπος δεχεται την φετα πισω να την αντικαταστησει το κακο ειναι πως ο ηλεκτρολογος της εκανε μια τρυπουλα για το φωτακι του συναγερμου οποτε τι να κανω να του την στειλω τρυπημενη θα το δεχτει η να τον ενημερωσω πρωτα. η αν δεν του πω τιποτα και μετα μου κρατησει και την φετα. πραγματικα μυλος η κατασταση. τι να κανω ειλικρινα

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

και να την εχεις στην κατοχη σου παλι αχρηστη δεν θα ειναι? οποτε ρισκαρε το και πες του αμερικανου να την δοκιμασει αν δεν πιστευει οτι ειναι αχρηστη!

Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη δοκιμασες τον δικοπτη που ειπαμε και παλι τπτ η αοκομα δεν εκανες την δοκιμη?εγω λεω να οτυ το πεις πρωτα παρα να του την στειλεις χυμα γιατι αν ειναι να μην την δεχτει εστω να κερδισεις τα μεταφορικα μην την στειλεις τζαμπα!!!!

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν ενφιαφερεσαι υπαρχη
    με dsc rdc θερμενομενα sport

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωστα, δωσε μας λινκ...

επισης οποιος δεν ξερει να γραφει καλα αγγλικα και δεν εχει ορεξη να κανει επιστολες, καλο θα ειναι να μην ασχολειται με ebay...
    στατιστικα 2 στις 10 φορες, θα χρειαστει ανταλλαγη emails.
    σωστα !
    Και παταμε και κανενα "print screen" καμμια φορα και κανουμε και κανα save ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα βασικα για να'μαστε καλλυμενοι...

Ευτυχως τους παει "ΝΑ" αμα πεις για negative feedback, και συνηθως βρισκεται λυση. Εκει ευτυχως ειναι ευνοημενος ο αγοραστης.

Και μην ξεγελαστειτε με το "ebay.gr" οτι θα μπορειτε να συννενοειστε στα Ελληνικα....
    Οχι.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη δοκιμασες τον δικοπτη που ειπαμε και παλι τπτ η αοκομα δεν εκανες την δοκιμη?εγω λεω να οτυ το πεις πρωτα παρα να του την στειλεις χυμα γιατι αν ειναι να μην την δεχτει εστω να κερδισεις τα μεταφορικα μην την στειλεις τζαμπα!!!!
    το δοκιμασα εχει προβλημα η φετα φιλε μου. του εστειλα mail και του ειπα πως εχω ανοιξει τρυπα για το λαμπακι του συναγερμου. hole for the light of alarm system τωρα αν το καταλαβε η οχι δεν ξερω. παντως η απαντηση του ηταν καταφατικη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 27-06-10 στις 18:27

Rides
    1

Προεπιλογή

εεε αν του ειπες οτι εχει τρυπα και σου λεει στειλε το, τοτε μη κολλας πουθενα αυριο κιολας στειλ'το!!δεν παιζει να σου κανει χαζομαρα και να μην σου στειλει αλλο πισω!!!φανταζομαι θα του το στειλεις χωρις το τζαμακι μεσα εεε???

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    εεε αν του ειπες οτι εχει τρυπα και σου λεει στειλε το, τοτε μη κολλας πουθενα αυριο κιολας στειλ'το!!δεν παιζει να σου κανει χαζομαρα και να μην σου στειλει αλλο πισω!!!φανταζομαι θα του το στειλεις χωρις το τζαμακι μεσα εεε???
    εννοειτε φιλε μου. μη σου πω θα του την στειλω χωρις καθολου τζαμακι γιατι παιζει να μου ξαναστειλει παλι απο την ιδια παρτιδα που ειχαν ενα τζαμακι

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP