Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 42

Θέμα: Αγορά BMW 316i compact ή 318 cabrio

Rides
    0

Προεπιλογή

Νομίζω ότι το ερώτημα που έθεσα ήταν αρκετά κατανοητό και λογικό να βγάλει βλάβες.

Να διευκρινίσω ξανά.... αναφέρομαι αν ο κινητήρας αυτός είναι πχ όπως λέμε για τα σμαρτ που στις τόσες χιλιάδες πάνε για επισκευή, ή όπως τα rx8 που έχουν χλμ ζωής τα 120χ. Αυτό ρωτάω. Είχα μ43 1.9 με 190++ χλμ και δεν έκανε κιχ. Είχα ζ3 με 180++ χλμ δεν έκανε κιχ. Τσίμπουσε λίγο λαδάκι όχι τίποτα περισσότερο από το φυσιολογικό και τέλος.
    Και ο μηχανικός μου δεν μου χε πει τοτε ότι μετά τα 150χ δεν φτουράνε αλλά ότι αντέχουνε. Δεν με ενοχλεί αν χαλάσουνε τα περιξ...λογικό κ όλας και το ξέρω αλλά ο κινητήρας σαν κινητήρας με νοιάζει. Μην σταματήσει να δουλεύει γιατί πχ η bmw του δίνει ζωή 200χ ή 180χ ή οτιδήποοτε

2. The Following User Says Thank You to dimis_gr For This Useful Post:

wheelman (03-07-16)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimis_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι το ερώτημα που έθεσα ήταν αρκετά κατανοητό και λογικό να βγάλει βλάβες.

Να διευκρινίσω ξανά.... αναφέρομαι αν ο κινητήρας αυτός είναι πχ όπως λέμε για τα σμαρτ που στις τόσες χιλιάδες πάνε για επισκευή, ή όπως τα rx8 που έχουν χλμ ζωής τα 120χ. Αυτό ρωτάω. Είχα μ43 1.9 με 190++ χλμ και δεν έκανε κιχ. Είχα ζ3 με 180++ χλμ δεν έκανε κιχ. Τσίμπουσε λίγο λαδάκι όχι τίποτα περισσότερο από το φυσιολογικό και τέλος.
    Και ο μηχανικός μου δεν μου χε πει τοτε ότι μετά τα 150χ δεν φτουράνε αλλά ότι αντέχουνε. Δεν με ενοχλεί αν χαλάσουνε τα περιξ...λογικό κ όλας και το ξέρω αλλά ο κινητήρας σαν κινητήρας με νοιάζει. Μην σταματήσει να δουλεύει γιατί πχ η bmw του δίνει ζωή 200χ ή 180χ ή οτιδήποοτε
    Αν το συντηρεις, θεωρώ πως δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Εξ όσων γνωρίζω δεν έχουν συγκεκριμένο προσδοκούμε ζωής.

Απλά όπως σου είπα Κ πριν,
    Έχει αρκετά περιφερειακα σε σχέση με τον Μ43 μερικά εκ των οποίων τσουχτερά.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το συντηρεις, θεωρώ πως δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Εξ όσων γνωρίζω δεν έχουν συγκεκριμένο προσδοκούμε ζωής.

Απλά όπως σου είπα Κ πριν,
    Έχει αρκετά περιφερειακα σε σχέση με τον Μ43 μερικά εκ των οποίων τσουχτερά.

Συγγνώμη κ όλας αν γίνομαι κουραστικός αλλά περιφερειακά εννοείς..\
    -πολ/στες
    -μαφ
    -αισθητηρα ρελαντι

αλλιώς τι άλλο? Επειδή είναι να δω κανα 2 στα κοντά να ξέρωπ ου να κοιτάξω και τι να ρωτήσω

Σε ευχαριστώ

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Μοτερ βανος ας πούμε, θέλει έλεγχο σε διαγνωστικό

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking

Συγγνώμη κ όλας αν γίνομαι κουραστικός αλλά περιφερειακά εννοείς..\
    Για Βλαβερόνικ περίμενε να δει το νήμα ο Γκουρού Τάσος.....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

7. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

dark knight (04-07-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Οπως ακριβως το ειπε ο wheelman, μετα απο καποια χιλιομετρα θα χρειαστεις τσιμουχακια βαλβιδων τα οποια κοστιζουν γυρω στα 600 ευρω ολα μαζι. Ειχα τον ιδιο κινητηρα Ν42 και ειχε ακριβως τα ιδια θεματα και οχι μονο. Απο θεμα πιστονια ελατηρια-κορμο δεν εχεις κανενα θεμα για επισκευη ειναι σκυλι. Θα εχεις διαρροη απο φλατζα καρτερ, διαρροη αντλια υδραυλικου-μαρκουτσια διαρροη απο αντλια κενου η οποια θα σου φερνει και ασχημες μυρωδιες στην καμπινα, διαρροη απο το ψευτοκαπακο(αν το λεω καλα). Αυτα με τις διαρροες λαδιων για αρχη, οι οποιες διαροες δεν ειναι βλαβες που σε αφηνουν στο δρομο, απλα πρεπει να τις επισκευασεις καποια στιγμη γιατι θα σου δημιουργησου προβλημα αλλου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 03-07-16 στις 23:09
    quattro ist fur sissies

9. The Following 3 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

BILL007 (04-07-16), Panos 316T (04-07-16), Vassilis ///M (04-07-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως ακριβως το ειπε ο wheelman, μετα απο καποια χιλιομετρα θα χρειαστεις τσιμουχακια βαλβιδων τα οποια κοστιζουν γυρω στα 600 ευρω ολα μαζι. Ειχα τον ιδιο κινητηρα Ν42 και ειχε ακριβως τα ιδια θεματα και οχι μονο. Απο θεμα πιστονια ελατηρια-κορμο δεν εχεις κανενα θεμα για επισκευη ειναι σκυλι. Θα εχεις διαρροη απο φλατζα καρτερ, διαρροη αντλια υδραυλικου-μαρκουτσια διαρροη απο αντλια κενου η οποια θα σου φερνει και ασχημες μυρωδιες στην καμπινα, διαρροη απο το ψευτοκαπακο(αν το λεω καλα). Αυτα με τις διαρροες λαδιων για αρχη, οι οποιες διαροες δεν ειναι βλαβες που σε αφηνουν στο δρομο, απλα πρεπει να τις επισκευασεις καποια στιγμη γιατι θα σου δημιουργησου προβλημα αλλου.
    σαββα αντλια κενου ποια είναι?αυτη η μαλακια που ζεσταινει τα καυσαερια

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eίναι το βαρελάκι κρύας εκκίνηςης νομίζω...

12. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

dark knight (04-07-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως κανει, παντως εχει σχεση με το σερβοφρενο, αν δεν την επισκευασεις θα περασουν τα λαδια στο σερβοφρενο και θα εχεις θεμα και εκει. Απ οτι μου ειχε πει ο Καζακος υπαρχει κιτ επισκευης της αντλιας κενου και ετσι γλιτωνεις το 180αρι.
    quattro ist fur sissies

14. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

dark knight (04-07-16)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να πιάσουμε ξανά το αρχικό θέμα να πω ότι το ποσό των 4000¤ εγώ πιστεύω πως είναι σχετικά χαμηλό για 46αρι και ικανοποιητικό για 36αρι... Τι θέλω να πω? Αν και δεν είναι νόμος αυτό που λέω, πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, με αυτά τα χρήματα θα αγοράσεις ένα 46αρι που θα θέλει λίγο δουλιτσα ή αλλιώς"μαζεματα", ή θα πάρεις ένα καλό 36αρι...

Αυτά τα λέω κρίνοντας από τον μέσο όρο τιμής για τα συγκεκριμένα μοντέλα...

Αν κατασταλάξεις ακριβώς σε τι θέλεις ίσως μπορέσουμε κι εμείς να σε βοηθήσουμε παραπάνω με γνώμες αγγελίες κλπ...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP