Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 72

Θέμα: ΜΑΤ / ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ / ΚΑΡΜΠΟΝ μεμβράνη

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτέρη μελέτησε το καλά βρήκαμε προμηθευτή στην εκτέλεση κολλάμε τώρα μόνο!
    Προμηθευτές υπάρχουν με το κιλό. Η τοποθέτηση είναι το θεματάκι.

Στο βίντεο που ανέβασες ο Γερμαναράς ξήλωσε μέχρι και τα φανάρια...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω κάτι ?

Ποιος σε συμβούλεψε να χρησιμοποιήσεις σαπουνόνερο ?

Απ όσο ξέρω και σε όσα αυτοκίνητα έχουμε τοποθετήσει μέχρι στιγμής DI-NOC ή κανονική μεμβράνη, οι τεχνικοί την τοποθετούν χωρίς ίχνος νερού, μόνο με τη χρήση θερμοπίστολου και σπάτουλας. Η ειδική κόλλα που έχει ενεργοποιείται με την θερμότητα.
    Κοιτα,η μεμβρανη ειναι της 3Μ βασικα οποτε δεν ξερω αν ειναι αλλη η διαδικασια τοποθετησης.Το σπαουνονερο μου το προτειναι ο τυπος που τα πουλουσε καθως και ο φιλος με τον οποιο καναμε την τοποθετηση που ειχε κανει σχετικα σεμιναρια.Με θερμοπιστολο σε καποια σημεια μας παιδεψε πολυ το θεμα.
    Τι να πω; Εσεις στο μαγαζι μονο με θερμοπιστολο και σπατουλα κανετε το ντυσιμο λαμαρινας;
    Βασικα,δωσε καμμια συμβουλη στους υπολοιπους που θελουν να το κανουν.
    Γι αυτο λεγεται φορουμ!
    Αληθεια εσυ για Ε30 ντυσιμο ουρανο καπω και πορτ παγκαζ ποσα θα χρεωνες;
    Ν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fad3In : 11-06-10 στις 12:37

3. The Following 2 Users Say Thank You to Fad3In For This Useful Post:

BILL007 (12-06-10), Monsta (12-06-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

fad3in να σε ρωτησω.
    απο το καταλογο της 3Μ πηρες dinoc ή απλα χρωμα βινιλιου??

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    fad3in να σε ρωτησω.
    απο το καταλογο της 3Μ πηρες dinoc ή απλα χρωμα βινιλιου??
    SC50 βινυλιου.Σειρα 50 ειναι 5ετους εγγυησης.Ετσι τα ξεχωριζε το μαγαζι.
    Ν.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Fad3In For This Useful Post:

Monsta (12-06-10), Χρίστος (11-06-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Fad3In Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικα,δωσε καμμια συμβουλη στους υπολοιπους που θελουν να το κανουν.
    Γι αυτο λεγεται φορουμ!

Εδώ είμαι για να βοηθάω όπου μπορώ. Όμως σεμινάριο για τοποθέτηση μεμβράνης από το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να κάνω, ούτε είναι κάτι που μαθαίνεται εύκολα με μερικά steps.

Ωστόσο για όποιον θέλει να δοκιμάσει τη τύχη του (diy), κυκλοφορούν αρκετά βιντεάκια στο διαδίκτυο.

Rides
    3

Προεπιλογή

Αληθεια εσυ για Ε30 ντυσιμο ουρανο καπω και πορτ παγκαζ ποσα θα χρεωνες;
    Ν.
    Άστο καλύτερα με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνες και άλλο ένα Ε30 για ανταλλακτικά.

Επειδή ρώτησα σε μερικούς η ταρίφα είναι στάνταρ πχ για το δικό μου μόνο για ουρανό θελαν 200 ευρώ!Τουλάχιστον ο ένας που έχω δει πολλές δουλείες του από κοντά σε φίλους και διαφημιστικά,ήταν ειλικρινής μου λέει τα υλικά δεν είναι ακριβά αλλά είναι αρκετή δουλεία για να τοποθετηθεί.
    Προσωπική άποψη και χωρίς παρεξήγηση να δώσω 200 ευρώ για μια μεμβράνη δε παίζει...Με αυτά τα λεφτά βάφω τον ουρανό άλλες 2 φορές!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    να δώσω 200 ευρώ για μια μεμβράνη δε παίζει...Με αυτά τα λεφτά βάφω τον ουρανό άλλες 2 φορές!
    Ας μη μπερδεύουμε τις γραβάτες με τα σώβρακα.

Η μεμβράνη χρώματος δεν παρουσιάστηκε στην αγορά για να καλύψει τυχόν ατέλειες στο χρώμα και να ξεχάσουμε τη χάλια κατάσταση που ήταν πριν τοποθετηθεί.

Η μεμβράνη χρώματος προτείνεται να τοποθετηθεί σε επιφάνειες που ΔΕΝ έχουν ατέλειες (γρατζουνιές / βαθουλώματα), ώστε να μη φαίνονται με τη σειρά τους μέσα από τη μεμβράνη.

Όπως βλέπετε και από το βίντεο με τη παλία 911 πιο πάνω, η κυρία πρώτα επισκεύασε τη γρατζουνιά της στο προφυλακτήρα και μετά τοποθέτησε τη military μεμβρανούλα.

Τώρα όσο για το σχόλιο.....με 200 ευρώ βάφω 2 φορές ουρανό, δεν θα το σχολιάσω καν

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Smile

Ακου φιλε Κωστα για να τα πω μια φορα και δεν θ ασχοληθω αλλο.
    200¤ για οροφη που με παρεα και καφε μου πηρε ουτε διωρο να την καλυψω και χωρις ατελειες εκτος απο καποιες φουσκες οι οποιες πολυ ευκολα απομακρυνθηκαν,σημαινει 10¤ το αυτοκολλητο-μεμβρανη (με περιπου 5¤ ανα τετραγωνικο και παλι πολλα ειναι τα 10¤ που αναφερω) και 190¤ εργατικά;!;
    Και αυτα τα εργατικα αναλογικα με την πειρα και τις ικανοτητες του ανθρωπου που εκανε την δουλεια σημαινει μια ωρα δουλειας.Ας υποθεσουμε ομως για το καλο της συζητησης οτι εκανε κι αυτος δυο ωρες τελικα οπως εγω που δεν ειχα ξαναασχοληθει ποτε με το αθλημα.Με αλλα λογια χρεωνει 95¤ (ενενηντα πεντε) την εργατοωρα του ή απλα ψαχνει για μ*λακες θυματα οπως εκεινοι που πληρωνουν τελικα τοσο μια τετοια διαδικασια;!;

Επειδη εγω δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε το πρωτο ουτε το δευτερο δεν τα εδωσα και δεν προκειται να τα δωσω ποτε αυτα τα ποσα για αυτες τις υπηρεσιες,που πιθανως χρεωνεις κι εσυ εφοσον δεν ανεφερες ποσο αφηνοντας τα ευκολως εννοουμενα να αιωρουνται!

Αν ησουν λοιπον οκ,θ αφηνες τις ειρωνιες κατα μερος και θα εδινες καμμια συμβουλη χρησιμη και επι του θεματος σε καποιον που μπορει να την χρειαζεται απο εδω.
    Προσωπικα αυτο ακριβως θα κανω σε οποιον μου το ζητησει,οπως και εγινε ηδη με pm!
    Καταλαβες τις στοιχειωδεις λεπτομερειες;
    Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο γενικα για αυτο το θεμα!
    Οποιος θελει ας στειλει pms!
    Ν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fad3In : 12-06-10 στις 01:31

11. The Following 2 Users Say Thank You to Fad3In For This Useful Post:

BILL007 (12-06-10), Monsta (12-06-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

και 190¤ εργατικά;!;
    Και αυτα τα εργατικα αναλογικα με την πειρα και τις ικανοτητες του ανθρωπου που εκανε την δουλεια σημαινει μια ωρα δουλειας.Ας υποθεσουμε ομως για το καλο της συζητησης οτι εκανε κι αυτος δυο ωρες τελικα οπως εγω που δεν ειχα ξαναασχοληθει ποτε με το αθλημα.Με αλλα λογια χρεωνει 95¤ (ενενηντα πεντε) την εργατοωρα του ή απλα ψαχνει για μ*λακες θυματα οπως εκεινοι που πληρωνουν τελικα τοσο μια τετοια διαδικασια;!;

Ν.
    Κοίτα φίλε Ν., τουλάχιστον σκέψου λίγο πριν γράψεις ....μπαρούφες.

Καταρχάς οι συμβουλές μου στο δημόσιο αυτό φόρουμ (και σε ΡΜ) είναι αποδεδειγμένα τόσες, που αν ήταν να τις έδινες εσύ, θα έπρεπε να αδειάσεις ολόκληρα τα ΡΜ σου πάνω από 10 φορές ......τουλάχιστον..... (200 max επιτρέπονται / φορά).

Δεύτερον, απ όσα γράφεις, μάλλον νομίζεις ότι τα 95 / ευρώ την ώρα που σου είπε κάποιος, είναι καθαρό κέρδος στη τσέπη του. Άρα εδώ δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο παρά..... Margaritas & Pinna Collatas στο Cancun........

Τρίτον, αφού έγινες εξπέρ με τη μία φορά που τοποθέτησες μεμβράνη στο αμάξι σου και νιώθεις.....έτοιμος να δώσεις συμβουλές και σε άλλους, κάντο, αλλά σε δικό σου θρεντ.....DIY. Μέχρι στιγμής πάντως σε ξένα φόρουμ έχω δει πολύ καλύτερα DIY σε γραφή, ανάλυση και φωτό από το δικό σου 'post' με τις.....σαπουνάδες.

Τέταρτον και τελευταίον, πουθενά (μέχρι τώρα) δεν σε προκάλεσα, ούτε σε ειρωνεύτηκα στο / α θρεντ μου, μου επιτέθηκες ξαφνικά άνευ λόγου και ουσίας επειδή.........."δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε το πρωτο ουτε το δευτερο.........."

ΥΓ: Σ ευχαριστώ που κάθεσαι μέχρι τις 2:30 - 3:00 τα ξημερώματα να απαντάς στα θρεντ μου, αλλά δεν ήταν ανάγκη.....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Thumbs down

Κοίτα φίλε Ν., τουλάχιστον σκέψου λίγο πριν γράψεις ....μπαρούφες.
    Οκ,παλι καλα που εισαι εσυ ο σοφος να βαλεις τα πραγματα στην θεση τους με ειρωνια και ατακες εντυπωσιασμου!

Καταρχάς οι συμβουλές μου στο δημόσιο αυτό φόρουμ (και σε ΡΜ) είναι αποδεδειγμένα τόσες, που αν ήταν να τις έδινες εσύ, θα έπρεπε να αδειάσεις ολόκληρα τα ΡΜ σου πάνω από 10 φορές ......τουλάχιστον..... (200 max επιτρέπονται / φορά).
    Συγχαρητηρια και δεν το αμφισβητω.Απλα δεν εδειξες κατι τετοιο στο παρον thread!

Δεύτερον, απ όσα γράφεις, μάλλον νομίζεις ότι τα 95 / ευρώ την ώρα που σου είπε κάποιος, είναι καθαρό κέρδος στη τσέπη του. Άρα εδώ δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο παρά..... Margaritas & Pinna Collatas στο Cancun........
    Αρα με αλλα λογια εσενα σου ακουγεται λογικη τιμη;

Τρίτον, αφού έγινες εξπέρ με τη μία φορά που τοποθέτησες μεμβράνη στο αμάξι σου και νιώθεις.....έτοιμος να δώσεις συμβουλές και σε άλλους, κάντο, αλλά σε δικό σου θρεντ.....DIY. Μέχρι στιγμής πάντως σε ξένα φόρουμ έχω δει πολύ καλύτερα DIY σε γραφή, ανάλυση και φωτό από το δικό σου 'post' με τις.....σαπουνάδες.
    Κατι που γραφω που ακριβως Κωστα;
    Γιατι περα απ το οτι εμαθα 5 πραγματακια και προσπαθω να βοηθησω και οποιον αλλον το χρειαζεται και να κινητοποιησω κι αλλους να μην δινουν 1000αρικα ετσι επειδη ετσι ειναι ο "νομος της αγορας" δεν ειπα ποτε και σε κανενα σημειο οτι εγινα και ειδικος.Ισα ισα.Διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα!

Τέταρτον και τελευταίον, πουθενά (μέχρι τώρα) δεν σε προκάλεσα, ούτε σε ειρωνεύτηκα στο / α θρεντ μου, μου επιτέθηκες ξαφνικά άνευ λόγου και ουσίας επειδή.........."δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε το πρωτο ουτε το δευτερο.........."
    ΥΓ: Σ ευχαριστώ που κάθεσαι μέχρι τις 2:30 - 3:00 τα ξημερώματα να απαντάς στα θρεντ μου, αλλά δεν ήταν ανάγκη.....
    Παιρνεις πολυ στα σοβαρα τον εαυτο σου.
    Ουτε σου επιτεθηκα ουτε ασχολουμαι μαζι σου
    και ποσταρω προσωπικα για σενα.Οσο για την ωρα οκ,αλλη φορα θ απανταω μεσημεριανες ωρες οπως τωρα!
    Εισαι λιγο ευχαριστημενος οπως με ρωτησες κι εσυ;

Αντε καλη συνεχεια,τα συμπερασματα βγηκαν.
    Απο κει και περα οτι ειχα να πω το ειπα κι αν δεν μ επιασες
    δεν πειραζει,ισως αλλοι καταλαβαν τι ειχα να πω!
    Και ξανα και ξανα τονιζω οπως εχω κανει και παραπανω και σε αλλο thread
    δεν μιλαω προσωπικα για σενα.Να δω ποση επαναληψη χρειαζεται τελικα
    ...
    Ν.

14. The Following User Says Thank You to Fad3In For This Useful Post:

Monsta (12-06-10)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας