Κοίτα φίλε Ν., τουλάχιστον σκέψου λίγο πριν γράψεις ....μπαρούφες.
Καταρχάς οι συμβουλές μου στο δημόσιο αυτό φόρουμ (και σε ΡΜ) είναι αποδεδειγμένα τόσες, που αν ήταν να τις έδινες εσύ, θα έπρεπε να αδειάσεις ολόκληρα τα ΡΜ σου πάνω από 10 φορές ......τουλάχιστον..... (200 max επιτρέπονται / φορά).
Δεύτερον, απ όσα γράφεις, μάλλον νομίζεις ότι τα 95 / ευρώ την ώρα που σου είπε κάποιος, είναι καθαρό κέρδος στη τσέπη του. Άρα εδώ δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο παρά.....Margaritas & Pinna Collatas στο Cancun........
Τρίτον, αφού έγινες εξπέρ με τη μία φορά που τοποθέτησες μεμβράνη στο αμάξι σου και νιώθεις.....έτοιμος να δώσεις συμβουλές και σε άλλους, κάντο, αλλά σε δικό σου θρεντ.....DIY. Μέχρι στιγμής πάντως σε ξένα φόρουμ έχω δει πολύ καλύτερα DIY σε γραφή, ανάλυση και φωτό από το δικό σου 'post' με τις.....σαπουνάδες.
Τέταρτον και τελευταίον, πουθενά (μέχρι τώρα) δεν σε προκάλεσα, ούτε σε ειρωνεύτηκα στο / α θρεντ μου, μου επιτέθηκες ξαφνικά άνευ λόγου και ουσίας επειδή.........."δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε το πρωτο ουτε το δευτερο.........."
ΥΓ: Σ ευχαριστώ που κάθεσαι μέχρι τις 2:30 - 3:00 τα ξημερώματα να απαντάς στα θρεντ μου, αλλά δεν ήταν ανάγκη.....