Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 46

Θέμα: BMW E36 2,5 VANOS ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ?

Rides
    0

Προεπιλογή

ρε παιδια βλεπω πολυ καλα χταποδια στο ebay σε προσβασιμες τιμες. Ειναι αξιοπιστο ομως οταν προκειται για μηχανικα μερη? (εχω παρει πραγματα απο εκει στο παρελθον ποτε ομως κατι τοσο μεγαλο. Μερικα ειχαν και τα ελλατωματακια τους αλλα γενικα ηταν οκ)

Εχει παρει κανενας απο το forum χταποδι (η κατι αλλο ιδιας βαρυτητας) απο ebay?

Περιοχή
    ΧΙΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω τα εβαλα πανω. μεσαιες-υψηλες πηρε,χαμηλα δεν ειδα τεραστια διαφορα( ειχε λιγο ομως). Απ οτι ξερω τα μοτερ μας χαμηλα ειναι λιγο ψοφια.
    απλα επειδη εκανα και ανακατασκευη το μοτερ (ελατηρια πιστονιων κτλ) στα χαμηλα το μοτερ μου φαινεται λιγο καλυτερο.

Rides
    2

Προεπιλογή

αμα βαλετε μακρια χταποδια θα κρεμασει χαμηλα αλλα θα παρει λιγο ψηλα..
    εγω στο 328 επειδη φοραω εισαγωγη μ50 και εχασα χαμηλα-πηρα ψηλα (διορθωθηκε αυτο βεβαια με τον προγραμματισμο που του κανα και ξαναπηρε τη ροπη του χαμηλα ενω ψηλα πηρα 20 αλογα δυναμομετρημενα) του βαλα τα κοντα του sciedmann του γερμανου απο το ebay περισσοτερο για ανανεωση αλλα για να μη χασω χαμηλα..
    απο οτι εχω ακουσει μπαινουν και του 321 αλλα δεν καθονται κουτι..θελουν καποια πατεντα-ταιριασμα..παντως κανουν δουλεια μου χε πει ο μηχανικος μου ψηλα...οπως και τα supersprint τα οποια ειναι απλησιαστα σε τιμη...
    εξαρταται τι θες να κανεις που θες να παρεις και να χασεις...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω τα εβαλα πανω. μεσαιες-υψηλες πηρε,χαμηλα δεν ειδα τεραστια διαφορα( ειχε λιγο ομως). Απ οτι ξερω τα μοτερ μας χαμηλα ειναι λιγο ψοφια.
    απλα επειδη εκανα και ανακατασκευη το μοτερ (ελατηρια πιστονιων κτλ) στα χαμηλα το μοτερ μου φαινεται λιγο καλυτερο.
    ναι ισως να ειναι ψωφια αλλα ισως να παιρνουν πολυ στα ψηλα (λογω vanos) και να νομιζουμε συγκριτικα οτι ειναι πεθαμενα μεχρι να μπει τ vanos. Απο ηχο ειχες καμοια αλλαγη?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αμα βαλετε μακρια χταποδια θα κρεμασει χαμηλα αλλα θα παρει λιγο ψηλα..
    εγω στο 328 επειδη φοραω εισαγωγη μ50 και εχασα χαμηλα-πηρα ψηλα (διορθωθηκε αυτο βεβαια με τον προγραμματισμο που του κανα και ξαναπηρε τη ροπη του χαμηλα ενω ψηλα πηρα 20 αλογα δυναμομετρημενα) του βαλα τα κοντα του sciedmann του γερμανου απο το ebay περισσοτερο για ανανεωση αλλα για να μη χασω χαμηλα..
    απο οτι εχω ακουσει μπαινουν και του 321 αλλα δεν καθονται κουτι..θελουν καποια πατεντα-ταιριασμα..παντως κανουν δουλεια μου χε πει ο μηχανικος μου ψηλα...οπως και τα supersprint τα οποια ειναι απλησιαστα σε τιμη...
    εξαρταται τι θες να κανεις που θες να παρεις και να χασεις...
    leo τ χταποδια π πηρες απο ebay ηταν οπως τα περιμενες κομπλε και χωρις εκπληξεις? κ περιπου ποσες μερες εκαναν ν ερθουν?( σ ρωταω γτ φοβαμαι την αξιοπιστια του ebay!)... 20 ηπ ειναι πολυ καλα..δλδ εισαι περιπου 215 δυναμομετρημενα τρ με εισαγωγη, φπε + χταποδια?

εγω γενικα δν εχω ιδιαιτερο θεμα οπως ειναι στ χαμηλα τ αμαξι αλλα δν θα ελεγα οχι σε πιο πολυ δυναμη/ηχο οταν παταω πιο ψηλα...

εχω βρει ρεπλικες supersprint στ ~200-300 ευρω (μαζι μ μεταφορικα, τ χταποδια κανουν μονο 100ε) απο top-rated seller στο ebay και αναγραφει οτι εινα απο Τ304 ανοξειδωτο ατσαλι και φαινονται αρκετα καλα. μαλλον θα παω ν τ τσιμπισω (κ ο θεος βοηθος ).

Αν την εχει πατησει κανενας ελπιζω ν μ σταματισει εγκαιρα !!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AlexDK : 25-02-15 στις 01:10

Περιοχή
    ΧΙΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απο ηχο πολυ καλυτερος απο πριν!!!!

6. The Following User Says Thank You to vasilis e30 For This Useful Post:

AlexDK (25-02-15)

Rides
    2

Προεπιλογή

Aυτα ειχα παρει εγω γιατι παρολο που ειναι κοντα-short μου αρεσε η σχεδιαση τους...https://www.ebay.de/itm/BMW-E36-E39-...item35e440c7f5

καμια 10αρια μερες κανανε να ερθουν και ηταν κομπλε με τις φλαντζες και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης οπως και η σχεδιαση τους οπως ειπα οπως και η τιμη τους...τοτε τα ειχε προσφορα 250ε στην πορτα μου...τωρα βλεπω ουτε καν στελνει ελλαδα αλλα αμα του στειλεις μυνημα μπορει να σου πει οτι τα στελνει...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Rides
    0

Προεπιλογή

Aυτα ειχα παρει εγω γιατι παρολο που ειναι κοντα-short μου αρεσε η σχεδιαση τους...https://www.ebay.de/itm/BMW-E36-E39-...item35e440c7f5

καμια 10αρια μερες κανανε να ερθουν και ηταν κομπλε με τις φλαντζες και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης οπως και η σχεδιαση τους οπως ειπα οπως και η τιμη τους...τοτε τα ειχε προσφορα 250ε στην πορτα μου...τωρα βλεπω ουτε καν στελνει ελλαδα αλλα αμα του στειλεις μυνημα μπορει να σου πει οτι τα στελνει...
    οντως! ωραια σχεδιαση...και με αυτα ειδες διαφορες στις χαμηλες η και ψηλες ειπες?

εγω γι αυτo σκεφτομαι.... https://www.ebay.com/itm/Stainless-R...0c715a&vxp=mtr

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AlexDK Εμφάνιση μηνυμάτων
    οντως! ωραια σχεδιαση...και με αυτα ειδες διαφορες στις χαμηλες η και ψηλες ειπες?

εγω γι αυτo σκεφτομαι.... https://www.ebay.com/itm/Stainless-R...0c715a&vxp=mtr
    οι προδιαγραφες των δικων μου ειναι για βελτιωση σε ολο το φασμα των στροφων αμα κανεις μεταφραση στην περιγραφη...βεβαια στο δρομο δεν καταλαβα και πολλα..μεχρι να ''καουν'' κανανε ωραιο μεταλλιζε ηχο.μετα απο 500 χλμ περιπου ο ηχος επανηλθε οπως ηταν με τα μαμα..και αυτο ειναι καλο γιατι δεν ηθελα θορυβο...
    αυτα που εβαλες ειναι τα μακροστενα...ειναι μονο για ψηλα...το θεμα ειναι χαμηλα τι θα κανουν...η τιμη βεβαια ειναι δελεαστικη αλλα γενικα τα φτηνα τα φοβαμαι και σαν ποιοτητα...
    εμενα παντως τα δικα μου οπως τραβαγε χαμηλα με τα μαμα ετσι παει και τωρα...

e36 till death!

10. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

AlexDK (26-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

οι προδιαγραφες των δικων μου ειναι για βελτιωση σε ολο το φασμα των στροφων αμα κανεις μεταφραση στην περιγραφη...βεβαια στο δρομο δεν καταλαβα και πολλα..μεχρι να ''καουν'' κανανε ωραιο μεταλλιζε ηχο.μετα απο 500 χλμ περιπου ο ηχος επανηλθε οπως ηταν με τα μαμα..και αυτο ειναι καλο γιατι δεν ηθελα θορυβο...
    αυτα που εβαλες ειναι τα μακροστενα...ειναι μονο για ψηλα...το θεμα ειναι χαμηλα τι θα κανουν...η τιμη βεβαια ειναι δελεαστικη αλλα γενικα τα φτηνα τα φοβαμαι και σαν ποιοτητα...
    εμενα παντως τα δικα μου οπως τραβαγε χαμηλα με τα μαμα ετσι παει και τωρα...
    καταλαβα leo μ καλυψες πληρως ευχαριστω!! κ εγω τ φοβαμαι αλλα μαλλον θ τα τσιμπησω μονο και μονο επειδη ειναι ιδια με τα supersprint (ελπιζω δλδ γτ μονο φωτο εχω δει) και λογω του οτι φαινεται να εχει καλες κριτικες και αναγραφει οτι ειναι κ ανοξειδωτο ατσαλι.

Οταν μπουν θα σας ενημερωσω!

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον επιστροφη στο θεμα μετα απο καιρο για να ολοκληρωθει το θεμα μιας και το ανοιξα.

1ον: Πηρα τα χταποδια απο το ebay, απο θεμα ποιοτητας κανενα απολυτως θεμα, αντιθετως ηταν ακριβως αυτο υπηρχε στην περιγραφη. Εκαναν περιπου 2 εβδομαδες να ερθουν. Θα ξαναεκανα αγορα απο το ebay ανεπιφυλακτα μεχρι κι ολοκληρο turbo kit, αρκει να ειναι top rated seller οποτε το συστηνω για οσους εχουν ενδιασμους. Απλα επαναλαμβανω να προσεχετε το feedback να ειναι τουλαχιστον 99% και αν χρειαστει μπειτε και διαβαστε ποια ηταν τα αρνητικα σχολια στο προφιλ του πολητη.

2ον: Τοποθετησα τα χταποδια και ρυθμισα. Ο ηχος αλλαξε στις ψηλες. Προσωπικα τον θεωρω γαματο!!

Το αμαξι πηρε ροπη αλλα αλογα ΜΗΔΕΝ. Τεσταρισα με αμαξι που ειχα κανει πατηματα και η διαφορα ηταν η ιδια πριν και μετα. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ 2.5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Γενικα να συνοψησουμε. Χταποδι = θετικα: ΗΧΟΣ + ΡΟΠΗ αρνητικα: ΜΗΝ περιμενετε να πατε ποιο γρηγορα...ουτε λιγο.

Τελικως το συγκεκριμενο μοτερ δεν παιρνει με τιποτα οποτε αντι να δινετε λεφτα για εκκεντρα κλπ καλυτερα τουρμπο η κομπρεσορα. Σκεφτομουν να βαλω και μεγαλυτερη πεταλουδα γκαζιου απο 64μμ (μαμα) σε 68 αλλα δεν νομιζω να ασχοληθω για τον παραπανω λογο.

Αυτα απο μενα!

13. The Following 4 Users Say Thank You to AlexDK For This Useful Post:

BILL007 (17-10-15), chrisgiapz3 (17-10-15), PetrosD (18-10-15), wheelman (18-10-15)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP