Οχι δεν χαλαει.
Συνεχιστε ειναι τρομερα ενδιαφερον.
Οχι δεν χαλαει.
Συνεχιστε ειναι τρομερα ενδιαφερον.
Ptboul (30-03-10), Stefanos_Cool (30-03-10)
Ωραια. Παμε τωρα και σε μια πρακτικη ερωτηση.
Το σμαρτακι της μανας μου δεν εχει σκαστρα.
Και σηκωνει πιεσεις 0·9 - 1·0
δεδομενου οτι η Σμαρτ λογικα ξερει τι κανει, και οτι η πιεση που σηκωνει για 700 κυβικα μοτερακι ειναι εντελως μουρλη, με βαση οσα ειπαμε, μια σκαστρα θα μας σωσει απο κατι;
Ακομα δεν το εχω το θεμα ολοκληρο.
Ελα για να βλεπω ποιος αγαπαει τη μανουλα!
Που φτιαχνει και τα γλυκακια που σας αρεσουν.
οτι εχει σκαστρα ειναι χιλια τις 100 σιγουρο και δεν σηκωνω κουβεντα. πασοκ μπεκιρης
δεν θα σου προτεινα να αλλαξεις σκαστρα στο smart αλλα εχω να σου κανω μια ποιο ενδιαφερουσα προταση... τι θα ελεγες να το φερεις να σου φτιαξουμε μια πατεντουλα για να μπορεις να απομονωνεις το αντισπιν με διακοπτη μεσα απο την καμπινα και να ντριφταρεις με το smartακι?
αν σου ακουγεται καλο σαν ιδεα οποτε εισαι ετοιμος να κανεις κατι τετοιο επικοινωνησε μαζι μου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patriNOS : 31-03-10 στις 12:02
stratos (31-03-10)
Eυχαριστώ, αλλά τη θέλω ακόμα τη μάνα μου (προφανώς βάζεις διακόπτη στην ασφάλεια του αντισπιν ε?)
Λοιπόν ορίστε κάτι πολύ ενδιαφέρον για τις σκάστρες...
https://www.youtube.com/watch?v=Z_fG_b65WiU
δε μπορει να μην εχει σκαστρα. Απλα εχει κλειστου τυπου. Το πολυ πολυ να βαλεις μια ανοιχτου τυπου και να κανει τον κλασσικο ηχο καθε φορα που αφηνεις το γκαζι.
εχει σκαστρα απλα δεν κανει τα εφε!!!
αμα στησεις αυτι θα την ακουσεις αμυδρα
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Εχει όπως είπαν παραπάνω τα παλικάρια κλειστού τύπου για αυτό δεν ακούγεται.
Η turbosmart όμως έχει κιτάκι που κάνει και πολύ φασαρία
Χαχα οχι δεν θελω να κανει φασαρια.
Απλα κατεβηκα να δω ολα αυτα που λεμε ζωντανα και κοιταγα απο τη μια κοιταγα απο την αλλη δεν ειδα τιποτα και λεω για να μην τη βλεπω, δεν εχει.
Καπου θα την πετυχω ομως.