Σελίδα 4 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 178

Θέμα: Renault Clio 1.5 90 Dci

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μα, αυτό είναι το θέμα. Η σειτανοοικογένεια έχει συνηθίσει το τελευταίο 1,5 έτος σε Terios. O S8N κατέληξε να κάνει 2000 km το χρόνο μόνος σε μια βενζινοβόρα μαούνα. Παμε στο εξοχικό των παππούδων στη Φοινικούντα και παίρνουμε το Terios για να μη μας απασχολεί η άμμος, η σκόνη και τα αλάτια. Πάμε στο χωριό των άλλων παππούδων στα 1200 μέτρα υψόμετρο και παίρνουμε πάλι το Terios γιατί έχει 6 km χωματόδρομο και γιατί δε χωράει μεγάλο αυτοκίνητο στα σοκάκια.

Όταν ήμουν μικρός είχαμε μια Ε21 320 φερμένη από Γερμανία και κλεισμένη στο γκαράζ. Όλες τις μετακινήσεις τις κάναμε με ένα Fiat 126 και ένα Mini Cooper. Όταν πήραμε ένα 1300άρι Fiesta L νιώθαμε άρχοντες. Το Golf 2 1050 που αγοράσαμε στη συνέχεια μας φαινόταν τεράστιο.

Πως τα καταφέρναμε τότε και δε μπορούμε σήμερα?

Να σημειώσω και κάτι πολύ σημαντικό:

Το Clio είχε με διαφορά τον καλύτερο κλιματισμό. Ίσως το πράγμα που θα μου λείψει περισσότερο από την 5άρα.

2. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Bassakos (28-06-13), ntinos (25-06-13), spar@ (25-06-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα, αυτό είναι το θέμα. Η σειτανοοικογένεια έχει συνηθίσει το τελευταίο 1,5 έτος σε Terios. O S8N κατέληξε να κάνει 2000 km το χρόνο μόνος σε μια βενζινοβόρα μαούνα. Παμε στο εξοχικό των παππούδων στη Φοινικούντα και παίρνουμε το Terios για να μη μας απασχολεί η άμμος, η σκόνη και τα αλάτια. Πάμε στο χωριό των άλλων παππούδων στα 1200 μέτρα υψόμετρο και παίρνουμε πάλι το Terios γιατί έχει 6 km χωματόδρομο και γιατί δε χωράει μεγάλο αυτοκίνητο στα σοκάκια.

Όταν ήμουν μικρός είχαμε μια Ε21 320 φερμένη από Γερμανία και κλεισμένη στο γκαράζ. Όλες τις μετακινήσεις τις κάναμε με ένα Fiat 126 και ένα Mini Cooper. Όταν πήραμε ένα 1300άρι Fiesta L νιώθαμε άρχοντες. Το Golf 2 1050 που αγοράσαμε στη συνέχεια μας φαινόταν τεράστιο.

Το Clio είχε με διαφορά τον καλύτερο κλιματισμό. Ίσως το πράγμα που θα μου λείψει περισσότερο από την 5άρα.
    Εμένα το Clio μου αρέσει περισσότερο από όλα όσα ειπώθηκαν και νομίζω και σένα Άρη. Σκέφτεσαι, δηλαδή, να πας στην αντιπροσωπεία για τράμπα με το Ε60;

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Παρε κλιο ετσι οπως μου τα λες ο μονος που θα εχει προβλημα ειναι ο μπουλ παουερ_01 να χρειαστει ποτε αν μπει στο αυτοκινητο...
    που θα πει χμμμ ρενο... τριζει...κλπ

Rides
    0

Προεπιλογή

Παρε polo, ακου που σου λεω.
    Δεν ξερω που τον ειδες τον φτωχο εξοπλισμο.
    Το δικο μας εχει dsg7, ηλεκτρικα παντου, προβολεις που κανουν ντεμεκ οτι στριβουν με το τιμονι, τεμπελη εμπρος πισω, ενα cd που "τα λεει ολα", δεκαεξαρια, φιμε πισω, χρωμια, υποδοχες για πριζες μεχρι και το πορμπαγκαζ, κλιματισμο, ηλεκτρικους θερμαινομενους, εργοστασιακο συναγερμο, tpm, assitive parking, διπατο πορτμπαγκαζ, μεχρι και ambient lighting εχει.
    Τι σου λειπει;
    Α και τυπου bucket εμπρος ρυθμιζομενα και τα δυο σε ολες τις κατευθυνσεις και με οσφυικη υποστηριξη.
    Τι αλλο ψαχνεις σε ενα αμαξι πολης δηλαδη;
    Και σκεψου οτι ειναι το "μεγαλο" μας, οπου παμε με αυτο διακοπες φουλ αρματωμενοι και με ενα καθυστερημενο λυκοσκυλο 48 κιλα παρεα.

6. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bitz (28-06-13), chrisgiapz3 (25-06-13), giannis_compact (25-06-13), ntinos (25-06-13), S8N (25-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρε polo, ακου που σου λεω.
    Δεν ξερω που τον ειδες τον φτωχο εξοπλισμο.
    Το δικο μας εχει dsg7, ηλεκτρικα παντου, προβολεις που κανουν ντεμεκ οτι στριβουν με το τιμονι, τεμπελη εμπρος πισω, ενα cd που "τα λεει ολα", δεκαεξαρια, φιμε πισω, χρωμια, υποδοχες για πριζες μεχρι και το πορμπαγκαζ, κλιματισμο, ηλεκτρικους θερμαινομενους, εργοστασιακο συναγερμο, tpm, assitive parking, διπατο πορτμπαγκαζ, μεχρι και ambient lighting εχει.
    Τι σου λειπει;
    Α και τυπου bucket εμπρος ρυθμιζομενα και τα δυο σε ολες τις κατευθυνσεις και με οσφυικη υποστηριξη.
    Τι αλλο ψαχνεις σε ενα αμαξι πολης δηλαδη;
    Και σκεψου οτι ειναι το "μεγαλο" μας, οπου παμε με αυτο διακοπες φουλ αρματωμενοι και με ενα καθυστερημενο λυκοσκυλο 48 κιλα παρεα.
    για πες και τις τιμες απο τις αντλιες που μας ελεγες...

8. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Ptboul (26-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

@ Σπαρα 1.350 η υψηλης με τα εργατικα και 850 το πολυδισκο του dsg.
    Φολκσβαγκεν παιρνεις. Αν δε θες προβληματα παρε τουοτα.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Ptboul (26-06-13), spar@ (25-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    @ Σπαρα 1.350 η υψηλης με τα εργατικα και 850 το πολυδισκο του dsg.
    Φολκσβαγκεν παιρνεις. Αν δε θες προβληματα παρε τουοτα.
    χαχαχαχα vw παιρνεις λες και παιρνεις τζαγκουαρ!!!!χαχαχαχαχαχα

12. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Ptboul (26-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαχαχαχα vw παιρνεις λες και παιρνεις τζαγκουαρ!!!!χαχαχαχαχαχα
    Ελα δε θελω σαχλα. Τζανκ-ουαρ.
    Ινδικα δεν ειναι αυτα;

14. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

spar@ (25-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον για να συνοψίσουμε....το κλιο ειναι οπως τα λεει ο Σταματιος....τα πλαστικα του στο χρονο ειναι μαπα.....και γενικα ειναι σαν τον κωλο της μαιμους....

Παρε ενα τογιοτα να δεις ποιότητα..........στα μετρα του ρενο ειναι το yaris
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον για να συνοψίσουμε....το κλιο ειναι οπως τα λεει ο Σταματιος....τα πλαστικα του στο χρονο ειναι μαπα.....και γενικα ειναι σαν τον κωλο της μαιμους....

Παρε ενα τογιοτα να δεις ποιότητα..........στα μετρα του ρενο ειναι το yaris
    Τύπε, ο πατέρας μου έχει RAV4, o αδερφός μου έχει αλλάξει δυο Prius, πριν απ' αυτά είχε κι εκείνος RAV, εμείς έχουμε ένα Terios II που στην ουσία είναι Toyota Rush ήτοι ένα καμουφλαρισμένο RAV 2ης γενιάς.

Τα ξέρω και τα toyota και την ποιότητά τους. Προτιμώ τα μάπα πλαστικά (που είναι καλύτερα από τον toyota) από το να κυκλοφορώ σα ζωντανός-νεκρός (tarman ένα πράγμα). Αυτό το στερεότυπο του παντρεμένου με παιδιά, κοιλιά και τουότα δεν ταιριάζει σε μένα.

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP