Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 59

Θέμα: τα δέκα πιο επικίνδυνα αυτοκίνητα.

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άσχετα με το εάν ο οδηγός είναι ανεπαρκής για τη δύναμη ενός αυτοκινήτου, και ένα αυτοκίνητο μπορεί από μόνο του, ως προιόν της μηχανικής, να είναι ανεπαρκώς σχεδιασμένο για να αποδώσει σωστά τη δύναμή του.

Ένα σπορ ή ένα δυνατό αυτοκίνητο για να θεωρηθεί σωστό και ολοκληρωμένο δεν πρέπει να τρομάζει τον οδηγό με απρόβλεπτες αντιδράσεις, πρέπει να έχει σωστή πληροφόρηση για τα όριά του και όταν τα ξεπερνάει να παραμένει ρυθμίσιμο και υπάκουο.

Προσωπικά λοιπόν όλα αυτά δραματικά σχετικά με ανδρικά ή απόλυτα ή σκληροπυρηνικά αυτοκίνητα που τα οδηγάς με την ταυτότητα στο στόμα, και που η υποτιθέμενη γοητεία τους είναι ο ατίθασος χαρακτήρας τους τα βρίσκω κουραφέξαλα. Απλά τα αυτοκίνητα αυτά είναι κακοσχεδιασμένα και ανεπαρκή για τον σπορ προσανατολισμό τους. Είναι ημιτελή τεχνικά με άλλα λόγια. Και η 996 gt2 αυτό ήταν...ένα εξαρχής λάθος τεχνικά αυτοκίνητο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη μεγάλη ροπή του.
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following 8 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

andreas_R (08-02-13), Bazil Van Sinner (08-02-13), fast-enough (08-02-13), fotis (08-02-13), ghost-rider (08-02-13), nik200 (08-02-13), nikos1400 (08-02-13), Panos 316T (08-02-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κiller car μπορεις να χαρακτηρισεις καποιο οχημα μονο και μονο απο τα μηχανικο/τεχνικα χαρακτηριστικα του,ανορθοδοξα στη θεωρια τους,οπως επισης και οχηματα που εχουν περισσοτερες πιθανοτητες,για παραδειγμα να χτυπησουν καποιον μοτοσυκλετιστη, λογω κακης οπτικης γωνιας του οδηγου,Hyundai coupe(το τελευταιο_audi TT 1ης γενιας_καποιο απο τα colt _το πρωτο yaris.....)
    και παμε ενα προς ενα
    1)Uno οντως
    2)Reliant Robin,με ενα τετοιο ανυπαρκτης δυναμης και 3ροδες μονο ο οδηγος θα μπορουσε να ειναι killer και οχι το γατακι!
    3)Αtom.
    Δένετε τρεις σκάλες οικιακής χρήσης μαζί, προκειμένου να φτιάξετε ένα ανάποδο Π. Ενώνετε τέσσερις ρόδες σε κάθε άκρη της κατασκευής σας και τοποθετείτε δύο κινητήρες από hayabusa στο πίσω μέρος σε μορφή V. Τέλος σφηνώνετε δύο πλαστικά “καθίσματα” στο εσωτερικό
    Θεωρω απαραδεκτη την αποψη περι Αtom...oxi και σκαλες το χωροδικτυωμα!
    Ειναι μια ιδιαιτερη κατασκευη που πρεπει και οφειλεται να χειριζεται απο ιδιαιτερους χειριστες,ολα τα υπολοιπα ανηκουν στην στατιστικη!
    4)RX7. No comments!Με μανισιο στησιμο ντριφταρεις.....
    5)Diablo.???????? δωστο μου να το χω και ας ειναι και καταραμενο απο τον παπα Βενεδικτο τον εικοστοεκτο!
    6)Clio V6,τι να πει κανεις γι'αυτο το project???Πιστευω πως αριστευσαν οι Γαλλοι....μην ξεχναμε το turbato κεντρομηχανο 5αρι που επαιρναι κεφαλια στους αγωνες!
    7)Viper....μαααααα το χει για σημα,δαγκωνει!
    8)Cobra....ζηλευτο το πλαισιο μπανιερα ανα τον κοσμο,Lotus(και F40 νομιζω????διορθωστε με)Ιδιαιτερο αυτοκινητο,ατυπη η συγκριση με αυτοκινητα μαζικης παραγωγης!
    9)Porche.....no coms.!.
    10)Venom=δηλητήριο !

Δεν θυμαμαι να χω φοβηθει ακομη απο αυτοκινητο,απο μοτο ναι,δεν το συζητω,θυμουνται οι παλιοι τα GPZ1100?????GSXR1100 τον τιγρη???παμε πιο παλια...RD500 2stroke...αυτα καποιες φορες ηταν τρομος και οχι απλα φοβος.

Πιστευω πως θα ηταν πιο στοχευμενη η λιστα αν ειχε ασχοληθει με αυτοκινητα
    μαζικης παραγωγης,η"αν αλλαζε ο τιτλος.Αλλα και παλι δεν μπορεις να πεις δυστροπο ενα Αtom!!!Δεν το χω οδηγησει ,θα θελα πολυ!δυστροπο θα ηταν για την μανα μου ,αλλα δεν πιστευω να θελε ποτε να οδηγησει ενα !

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

4. The Following 6 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

ghost-rider (08-02-13), Leonidas_E39 (09-04-13), nikos1400 (08-02-13), Nino (08-02-13), Panos 316T (08-02-13), pilot (08-02-13)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άσχετα με το εάν ο οδηγός είναι ανεπαρκής για τη δύναμη ενός αυτοκινήτου, και ένα αυτοκίνητο μπορεί από μόνο του, ως προιόν της μηχανικής, να είναι ανεπαρκώς σχεδιασμένο για να αποδώσει σωστά τη δύναμή του.

Ένα σπορ ή ένα δυνατό αυτοκίνητο για να θεωρηθεί σωστό και ολοκληρωμένο δεν πρέπει να τρομάζει τον οδηγό με απρόβλεπτες αντιδράσεις, πρέπει να έχει σωστή πληροφόρηση για τα όριά του και όταν τα ξεπερνάει να παραμένει ρυθμίσιμο και υπάκουο.

Προσωπικά λοιπόν όλα αυτά δραματικά σχετικά με ανδρικά ή απόλυτα ή σκληροπυρηνικά αυτοκίνητα που τα οδηγάς με την ταυτότητα στο στόμα, και που η υποτιθέμενη γοητεία τους είναι ο ατίθασος χαρακτήρας τους τα βρίσκω κουραφέξαλα. Απλά τα αυτοκίνητα αυτά είναι κακοσχεδιασμένα και ανεπαρκή για τον σπορ προσανατολισμό τους. Είναι ημιτελή τεχνικά με άλλα λόγια. Και η 996 gt2 αυτό ήταν...ένα εξαρχής λάθος τεχνικά αυτοκίνητο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη μεγάλη ροπή του.
    νασσο..θα μου επιτρεψεις να μην συμφωνησω..γιατι εμμεσως πλην σαφως λες οτι μια gt2 porsche που ουσιαστικα στηνεται απο τον walter rorl τον ιδιο για 18 μηνες (οπως ολες οι porsche) ειναι κακοστημενο αμαξι..στο κατω κατω ενα κακοστημενο αμαξι πως γραφει χρονους?????το γεγονος οτι το αμαξι ονομαστηκε widow maker...εχει να κανει με το γεγονος οτι 5 πλουσιοι την ειδαν χεραδες..και νομισαν οτι ειναι μαλλια τα γενια...

απο την αλλη θα συμφωνησω για το viper, robin, uno ...αν και αν θυμαμαι καλα μια corvette εσπασε τα χρονομετρα στο ring....οπως και το ariel που τρελαινει τα χρονομετρα..το cobra επισης μεγαλουργησε στις πιστες καποτε...το diablo οταν το driftare ο balboni παρεα με τον clarcson καποτε με 160...ηταν το αμαξι κακο????

για να συνοψισω...ναι ορισμενα αμαξια ειναι τοσο χαλια οσο αναφερεις...αλλα τα υπολοιπα ειναι απολυτες οδηγικες μηχανες...φτιαγμενες για το απολυτο οριο...

6. The Following 3 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

EVERGET (08-02-13), pilot (08-02-13), Stunt Mike (08-02-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αγαπητοί, προφανώς και αν κάποιος σκοτωθεί (ή καβαλήσει πεζοδρόμιο)με ένα αμάξι είναι σε μεγάλο ποσοστό δικό του λάθος. Προσωπική μου γνώμη πως αν οδηγήσω 1000 αυτοκίνητα εγώ προσωπικά (συγκεκριμένο ταλέντο...) στα όρια μου, με τα δέκα της λίστας και σίγουρα με αυτά που είπατε και εσείς, θα έχω μεγαλύτερο ποσοστό ατυχήματος. Τώρα αν ο Rorhl ή ο Schumacher οδηγούν την GT2 ή την FXX στα όρια σε ένα video δεν σημαίνει πως δεν έχουν ξεκάνει και καμιά δεκαριά πριν δούμε εμείς το Video πόσο μάλιστα αν τα οδηγήσω εγώ στα όρια μου. Φυσικά πρέπει να παραδεχτώ πως τα αυτοκίνητα της λίστας, εκτός μερικών, είναι αυτοκίνητα που σε προκαλούν να πιέσεις όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα το ατύχημα να είναι πιο πιθανό. Όσο για τους φίλους που το βρίσκουν άκυρο, ζητώ συγνώμη που τους "έφαγα" το χρόνο τους.

8. The Following 3 Users Say Thank You to fotis For This Useful Post:

aristent (08-02-13), S8N (08-02-13), Samaro (08-02-13)

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas_R Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστευα οτι θα ειχε κανενα tvr μεσα
    το tvr και γω το περιμενα...μην γελασετε αλλα το ειχα σε ενα παιχνιδι στο playstation παλια...ολη την ωρα στα γρασιδια ημουνα ...αλλα και 2-3 απο αυτα τα περιμενα..δηλ το uno,το rx7,και το cobra.

10. The Following User Says Thank You to grigoris_vari For This Useful Post:

Panos 316T (08-02-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

το uno turbo i.e ειναι 925-940kg, και για το 1991 ειχε αψογα φρενα....
    μπρος πισω δισκους, 240/228mm αεριζομενα!
    η συγκριση πρεπει να γινεται βαση κατηγοριων...
    στην κατηγορια του uno, επαιζε το R5 gt, charade gtti, swift gti, ax gti, 1.3 rallye κλπ!
    Για τα αλλα δεν μπορω να πω την γνωμη μου οχι τα εχω οδηγησει τα περισσοτερα δεν τα χω δει απο κοντα....

12. The Following 4 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

alexk (08-02-13), doctore (08-02-13), nikos1400 (08-02-13), PANOS-E60 (08-02-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fotis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο για τους φίλους που το βρίσκουν άκυρο, ζητώ συγνώμη που τους "έφαγα" το χρόνο τους.
    δεν νομιζω καποιος απο αυτους που εγραψαν να ζητησε ρεστα...
    κουβεντα γινεται μπιτου'ι'ν πετρολχεντς

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

14. The Following 5 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

doctore (08-02-13), nik200 (08-02-13), pilot (08-02-13), Samaro (08-02-13), Stunt Mike (08-02-13)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσο για τους φίλους που το βρίσκουν άκυρο, ζητώ συγνώμη που τους "έφαγα" το χρόνο τους.
    Fotis δεν σε κραξαμε ρε φιλε επειδη δεν συμφωνουμε μ'αυτον που εγραψε τη συγκεκριμενη λιστα!Κουβεντα να γινεται!Τη γνωμη μας εκφρασαμε για τον τροπο που βγηκε η συγκεκριμενη λιστα,που προσωπικα την θεωρω πολυ προχειρη και περιορισμενη σε οτι αυτοκινητα πιθανοτατα ηξερε ο κειμενογραφος....Δεν ηταν αποτελεσμα μελετης αλλα αβιαστα συμπερασματα ενος ανθρωπου,που για μενα προσωπικα,δεν ηταν σχετικος με την αυτοκινηση...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

16. The Following 3 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (08-02-13), chief (08-02-13), Samaro (08-02-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

...
    Φώτη, δεν θεωρώ ότι έφαγες το χρόνο μου...
    Δεν θα έγραφα τίποτα αν το θεωρούσα έτσι.
    Όπως τα είπε ο Sinner, κουβέντα μεταξύ petrolheads είναι.
    Μήπως υπάρχει κάποιος αντικειμενικός για το α η β αυτοκίνητο ?
    Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι.
    Έχω τα κολήματά μου. Δεν μπορώ να δεχτώ στην ίδια λίστα ένα 911 και το τρίκυκλο. Δεν είμαι τόσο ανοιχτόμυαλος. Θεωρώ ότι ή ο τίτλος της λίστας είναι λάθος ή το περιεχόμενο.
    Κάθε ακραίο αυτοκίνητο έχει τις ιδιαιτερότητές του, και αυτό είναι και μέρος της γοητείας του.

18. The Following 5 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (08-02-13), chief (08-02-13), EVERGET (08-02-13), Samaro (08-02-13), spar@ (08-02-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για όνομα του θεού, φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα. Είναι δυνατόν να παρεξηγηθώ μέσω οθόνης, τη στιγμή που τους περισσότερους σας ξέρω προσωπικά; Τέλος πάντων καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.

20. The Following 4 Users Say Thank You to fotis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (09-02-13), doctore (08-02-13), Kostas_1 (09-02-13), spar@ (08-02-13)

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP