-
Άσχετα με το εάν ο οδηγός είναι ανεπαρκής για τη δύναμη ενός αυτοκινήτου, και ένα αυτοκίνητο μπορεί από μόνο του, ως προιόν της μηχανικής, να είναι ανεπαρκώς σχεδιασμένο για να αποδώσει σωστά τη δύναμή του.
Ένα σπορ ή ένα δυνατό αυτοκίνητο για να θεωρηθεί σωστό και ολοκληρωμένο δεν πρέπει να τρομάζει τον οδηγό με απρόβλεπτες αντιδράσεις, πρέπει να έχει σωστή πληροφόρηση για τα όριά του και όταν τα ξεπερνάει να παραμένει ρυθμίσιμο και υπάκουο.
Προσωπικά λοιπόν όλα αυτά δραματικά σχετικά με ανδρικά ή απόλυτα ή σκληροπυρηνικά αυτοκίνητα που τα οδηγάς με την ταυτότητα στο στόμα, και που η υποτιθέμενη γοητεία τους είναι ο ατίθασος χαρακτήρας τους τα βρίσκω κουραφέξαλα. Απλά τα αυτοκίνητα αυτά είναι κακοσχεδιασμένα και ανεπαρκή για τον σπορ προσανατολισμό τους. Είναι ημιτελή τεχνικά με άλλα λόγια. Και η 996 gt2 αυτό ήταν...ένα εξαρχής λάθος τεχνικά αυτοκίνητο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη μεγάλη ροπή του.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

-
The Following 8 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:
andreas_R (08-02-13), Bazil Van Sinner (08-02-13), fast-enough (08-02-13), fotis (08-02-13), ghost-rider (08-02-13), nik200 (08-02-13), nikos1400 (08-02-13), Panos 316T (08-02-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP