Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 37 από 37

Θέμα: [E46] 330(SS copy)Headers/Stock Exhaust(right hand drive)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Question

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου νομιζω πως με το μαμά χταποδι οτι δουλευει καλυτερα κι οχι με την αλλαγη που εκανες διοτι δεν φορας εκκεντροφορους 1σταδιο, καταλυτες και φυσικα προγραμμα!!!!! Ειναι νόμος στα μοτερ οταν το αδειαζουμε να το γεμιζουμε με κατι......δηλαδη με καυσιμο που σημαινει οτι σε εσενα δουλευει πλεον στεγνα!!!!!
    Bump!!!

Ισχυει οντως αυτο ρε παιδια...???
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

Κυριως το overlap των βαλβιδων ειναι αυτο που πρεπει να ρεγουλαριστει οταν μειωνεις (η μεταβαλεις γενικα) το μπακ πρεσουρ...

3. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

BILL007 (05-04-13), zaharias (04-04-13)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εδω εχει ενα πολυ ωραιο ποστ που δειχνει τις διαφορες μεταξυ ενος ebay χταποδιου και ενος Supersprint..
    https://forum.e46fanatics.com/showpo...9&postcount=30
    Οι διαφορες ειναι στο συλλεκτη, εκει που ενωνονται οι σωληνες που φευγουν απο τις εξαγωγες.. φαινεται οτι στο supersprint ειναι μεγαλυτερος.. και επισης φαινονται οι διαφορες απο την αρχη, εκει που παταει στην εξαγωγη το χταποδι δλδ.. στην αρχη των αυλων, ποσο πιο ομοιομορφες και πιο μεγαλες (για καλυτερη ροη προφανως) ειναι στο SS..
    Βεβαια, αυτο το ποστ ειναι απο το 2008.. δεν ξερω αν εχει βελτιωθει η ποιοτητα στα ebay headers απο τοτε ή αν εχουν διορθωθει καπως αυτα τα "θεματακια"..
    Καποια ebay headers ειχαν και fitment issues (τα πολυ φτηνα προφανως) γιατι, τουλαχιστον οτι ειναι απο trader nas (που ειναι πλεον και ο μοναδικος φουλ αξιοπιστος ebay seller για χταποδια), ειναι μια χαρα απο θεμα εφαρμογης και μπαινουν χωρις κοψε ραψε και μετατροπες...

Θα ηθελα πολυ να δω του Δ@νελατου..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

5. The Following 4 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (05-04-13), BILL007 (05-04-13), ghost-rider (04-04-13), VanVIC (05-04-13)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θελω να το παιξω πονηρος ομως,αυτο το εργο το εχω δεις αρκετες φορες.
    Αυτα ηταν τα πρωτα μου μπαξιματα και εμενα αλλα και του VanVIC.
    Αυτα ειναι μετρημενα κουκια.
    Ο Βαγγελης οπως και ο shido ειχαν και ελαφρωμενες τροχαλιες ο Γιαννης δε ξερω αν ειχε και κατι αλλο κανει, ο Bαγγελης ειχε +πεταλουδα dinan αν δε κανω λαθος.
    ...
    Εγώ όντως είχα φορέσει το wide throtle body DINAN. Αυτό πιστεύω βοήθησε στην πιο φουσκωμένη καμπύλη ροπής.
    Του shido είχε και DINAN εισαγωγή (για ram-air effect) η οποία βοηθούσε σε καλύτερη απόδοση στα πολλά χιλιόμετρα.
    Σαν να θυμάμαι οτι ο Shido έλεγε για ίπποδύναμη που άγγιζε τους 270 ίππους.
    Το δικό μου, σαν ατμοσφαιρικό, δεν νομίζω να ξεπέρασε τους 260.
    Και αυτά και με εκκεντροφόρους 1ου σταδίου Schrick, και κόφτη μετατοπισμένο στις 7100 (τότε).

7. The Following 2 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

BILL007 (05-04-13), deepBLUE (05-04-13)

Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πιστευω ότι πραγματικά το οχημα του φίλου έχει ζωντανέψει αλλα στις μεσαιες στροφές στα ψηλά σίγουρα έχει χάσει.Καλή η κινησή σου αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δυναμομετρεις πριν και μετά το αυτοκίνητο ή το έχεις μετρήσει με κάποιο άλλο και πλέον βλέπεις τις διαφορές.Τώρα η θεωρία είπαμε λέει ότι στα ψηλά τουλάχιστον εχεις ΄χάσει και στεγνώνει το αυτοκίνητο.Πες μας όμως τους καταλύτες τους πήρες απο έξω η στους έφτιαξε ο κύριος που ανέφερες κάποια άλλα παιδια αναφέραν αλαγή πεταλουδας εισαγωγής φτιαχτή ρε παλικάρια η κάποια επώνυμη δώστε κάποιες πληροφορίες να σαλιαρίσουμε λιγάκι.Σίγουρα μια καλύτερη πεταλουδα εισαγωγής με φίλτρο πρόγραμμα και εξάτμιση όσο κακοπροαίρετο και να είναι το 3,30 15αλογάκια θα τα πάρει το ρημάδι δεν μπορεί.......και σίγουρα δεν θα είναι διαφορα που θα κάνει το οχημα να ξυραφιαζει στο δρόμο αλλά σε κοστολόγιο μιλαμε για κανα χιλιαρικο που μπροστά στα 5000...και 7000 που πρέπει να πληρώσεις για ένα κομπρεσορα πχ.Εγώ πχ έχω φτιαξει εξατμιση απο καταλύτες και κάτω έχω ηδη φίλτρο αέρα απλά δεν είχα εμπιστευτεί μέχρι στιγμής κάποιον για προγραμμα.Το είχα δυναμομετρίσει όταν έκανα τη μετατροπή μου είχε δείξει 230 αλογάκια{ήθελα να σιγουρευτώ ότι μου είχαν ΄βάλει 3,30μοτέρ ποτέ δεν ξέρεις }Λοιπόν μια πεταλουδα εισαγωγής σε συνδιασμό ένα σωστό πρόγραμμα δεν θα με χάλαγε.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βαγγελης : 05-04-13 στις 16:30

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Mεχρι ενος σημειου οταν στεγνωνει το αμαξι καλο ειναι γιατι κερδιζει αλογα.

Ολα αυτα καποια στιγμη πρεπει να δενουν και με προγραμμα.

Ωστοσο αρκετη χασουρα εαν υπαρχει την διορθωνει ο λαμδα

10. The Following User Says Thank You to andreas_R For This Useful Post:

VanVIC (05-04-13)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βαγγελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πιστευω ότι πραγματικά το οχημα του φίλου έχει ζωντανέψει αλλα στις μεσαιες στροφές στα ψηλά σίγουρα έχει χάσει.Καλή η κινησή σου αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δυναμομετρεις πριν και μετά το αυτοκίνητο ή το έχεις μετρήσει με κάποιο άλλο και πλέον βλέπεις τις διαφορές.Τώρα η θεωρία είπαμε λέει ότι στα ψηλά τουλάχιστον εχεις ΄χάσει και στεγνώνει το αυτοκίνητο.Πες μας όμως τους καταλύτες τους πήρες απο έξω η στους έφτιαξε ο κύριος που ανέφερες κάποια άλλα παιδια αναφέραν αλαγή πεταλουδας εισαγωγής φτιαχτή ρε παλικάρια η κάποια επώνυμη δώστε κάποιες πληροφορίες να σαλιαρίσουμε λιγάκι.Σίγουρα μια καλύτερη πεταλουδα εισαγωγής με φίλτρο πρόγραμμα και εξάτμιση όσο κακοπροαίρετο και να είναι το 3,30 15αλογάκια θα τα πάρει το ρημάδι δεν μπορεί.......και σίγουρα δεν θα είναι διαφορα που θα κάνει το οχημα να ξυραφιαζει στο δρόμο αλλά σε κοστολόγιο μιλαμε για κανα χιλιαρικο που μπροστά στα 5000...και 7000 που πρέπει να πληρώσεις για ένα κομπρεσορα πχ.Εγώ πχ έχω φτιαξει εξατμιση απο καταλύτες και κάτω έχω ηδη φίλτρο αέρα απλά δεν είχα εμπιστευτεί μέχρι στιγμής κάποιον για προγραμμα.Το είχα δυναμομετρίσει όταν έκανα τη μετατροπή μου είχε δείξει 230 αλογάκια{ήθελα να σιγουρευτώ ότι μου είχαν ΄βάλει 3,30μοτέρ ποτέ δεν ξέρεις }Λοιπόν μια πεταλουδα εισαγωγής σε συνδιασμό ένα σωστό πρόγραμμα δεν θα με χάλαγε.....
    Πεταξε τους καταλυτες ο Ακης (ξαναλεω ειναι απο δεξιοτιμονο η μετατροπη του, γιαυτο και εχει λιγο διαφορετικο συστημα εξαγωγης).. και εβγαλε τους προ-καταλυτες με τους λ, που ηταν πανω στα γνησια χταποδια και τους μετεφερε απο κατω..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

12. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

Akis 330Ci (26-05-13)

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP