Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 49

Θέμα: Tι αλλο αυτοκινητο "κοιτουσατε" οταν επιλεξατε τη BMW σας και τι βαρυνε την αποφαση?

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

εχοντας μαθει να "οδηγω" σε ενα οπελ ασκονα β του 78 και αφου ειχα ηδη περασει απο ενα τεριος και ενα σμαρτακι, μονοδρομος στην επιλογη μου ηταν η μπεμπα μιας και επαθα την πλακα μου οταν οδηγησα το 520 td που πηρε ο γερος μου καινουριο το 2007. Εψαχνα λοιπον για 36ρι 2λιτρο σε καλη κατασταση, οταν ειδα το 46ρι μου να πουλιεται στην εδω αντιπροσωπια της bmw. Εγινε και μια αρκετααααααα καλυτερη τιμη και τελικα το πηρα. Απο το αυτοκινητο σε γενικες γραμμες ειμαι υπερευχαριστιμενος............α ν και θα ηθελα να ειχε μερικα αλογα παραπανω, απο τους μαμιολιδες που κυβερνανε (ανεξαρτητου κομματος) δεν ειμαι μιας και ο ενας μου πηρε 671 τελη και ο αλλος με εχει και πληρωνω 1.39 το λιτρο ==> πανω απο 200 γιουρια το μηνα! Ελεος πια !!!!!!Ειδαμε και παθαμε να το παρουμε και μας το βγαλανε ξυνο.............

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο αδερφος μου εχει ενα Μ40 2 door 2.700 eta με μπλοκ απο 25αρι και με κατασκευη δικη

του σε turbo . . .

Σκεφτεται να το πουλησει (σε μενα χεχεχε)για τα ματια μιας 39αρας ειδωμεν . . .[/QUOTE]

mauris me v8 mallon etsi?

mpa ego etsi opos eimai tora meta apo kana 2 xronia prota o theos exartatai apo thn oikogeneiaki katastash
    xexexe

Rides
    0

Προεπιλογή

Grande Punto TJet, Opel Corsa OPC, Mini Cooper και S (το παλιό).

Τελικά κατέληξα στο 120d λόγω του πιο all around χαρακτήρα του και το ότι είμαι ψιλοβαμμένος bmwδακιας, συν το γεγονός ότι έκατσε πολύ καλή προσφορά, συν το ότι ήταν στο Europlus.

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ στα 18μου οδήγησα για πρώτη φορά μια ALPINA 2002 ti που έτρεχε στο Τατόϊ μια αμαζώνα και την είχε πάρει το αφεντικό μου. Μετά οδήγησα το VOLVO 144 του πατέρα μου,μια CORTINA LUXUS του 1963(η λιμουζίνα της εποχής).Το 1983 πήρα το πρώτο δικό μου ένα FORD TAUNUS GT με 2 διπλάweberεπάνω.
    Το 1991 πήρα του κουτιού το SIERRA CLX 1.6.Μέσα στο μυαλό μου όμως ήταν πάντα η BMW.Ετσι όταν συνήλθα από το κτύπημα της υγείας μου και γλύτωσα,αποφάσισα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα,και αγόρασα την μπέμπα μου που βλέπετε στο γκαραζ μου.Οι πρώτες αγάπες δεν ξεχνιούντε με τίποτα όπως λέει ο σοφός λαός...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

5. The Following 2 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

merlin (24-03-10), Samaro (18-02-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ειμαι ο μονος τελικα που κοιτουσα αλλη μαρκα πριν αγορασω το bmw μου.
    Ωραια λοιπον θα το πω.Κοιτουσα για τετρακινητο (quattro) AUDI A4 DTM TFSI.
    Στη συνεχεια επαθα πλακα και ηθελα πολυ το ΛΕΥΚΟ AUDI A5 1.8 TURBO QUATTRO S-LINE και ενω ημουν ετοιμος σχεδον να το αποφασισω ειδα την ΛΕΥΚΗ 5αρα (520i M-PACK)TEST DRIVE του αντιπροσωπου της BMW στη Λαρισα παρκαρισμενη κοντα στην κεντρικη πλατεια και ενω ειχα ραντεβου με τη γυναικα μου στο απεναντι πεζοδρομιο της πλατειας κοιτουσα επιμονα την 5αρα και ξεχασα το ραντεβου και χρειαστηκε να κανω τον κυκλο της πλατειας για να παρω την γυναικα μου .Μου ειπε μετα οτι κουνουσε τα χερια της αλλα ουτε πηρα χαμπαρι τιποτε.
    Η συνεχεια ειναι απλη,πηρα για τεστ την 5αρα για σαββατοκυριακο (φιλος και πελατης μου ο αντιπροσωπος BMW)και να 'μαι.

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειμαι ο μονος τελικα που κοιτουσα αλλη μαρκα πριν αγορασω το bmw μου.
    Ωραια λοιπον θα το πω.Κοιτουσα για τετρακινητο (quattro) AUDI A4 DTM TFSI.
    Στη συνεχεια επαθα πλακα και ηθελα πολυ το ΛΕΥΚΟ AUDI A5 1.8 TURBO QUATTRO S-LINE και ενω ημουν ετοιμος σχεδον να το αποφασισω ειδα την ΛΕΥΚΗ 5αρα (520i M-PACK)TEST DRIVE του αντιπροσωπου της BMW στη Λαρισα παρκαρισμενη κοντα στην κεντρικη πλατεια και ενω ειχα ραντεβου με τη γυναικα μου στο απεναντι πεζοδρομιο της πλατειας κοιτουσα επιμονα την 5αρα και ξεχασα το ραντεβου και χρειαστηκε να κανω τον κυκλο της πλατειας για να παρω την γυναικα μου .Μου ειπε μετα οτι κουνουσε τα χερια της αλλα ουτε πηρα χαμπαρι τιποτε.
    Η συνεχεια ειναι απλη,πηρα για τεστ την 5αρα για σαββατοκυριακο (φιλος και πελατης μου ο αντιπροσωπος BMW)και να 'μαι.
    Ποιος εχει τωρα την αντιπροσωπεια στην Λαρισα?

sorry για το off-topic.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος εχει τωρα την αντιπροσωπεια στην Λαρισα?

sorry για το off-topic.
    metalaxis sa (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΝΑΡΕΤΖΗΣ ΤΑΣΟΣ)
    Ειναι μαζι με αλλες αντιπροσωπειες οπως VOLVO,MITSUBISHI,HONDA

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    metalaxis sa (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΝΑΡΕΤΖΗΣ ΤΑΣΟΣ)
    Ειναι μαζι με αλλες αντιπροσωπειες οπως VOLVO,MITSUBISHI,HONDA
    εχουν αλλαξει τα πραγματα απο παλια που τα ξερα εγω.

τελος το οφ τοπικ

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

mauris me v8 mallon etsi?

mpa ego etsi opos eimai tora meta apo kana 2 xronia prota o theos exartatai apo thn oikogeneiaki katastash
    xexexe[/QUOTE]

Αν δεν εισαι εσυ μπριζα τοτε ποιος αλλος ειναι ; ; ;

Ασε τα χαζα και δερε μας το ruf ο λαος θελει ruf . . .

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριν την 318ci κοίταζα στα ίδια λ7 μια 156 2.0 JTS με τα 165 άλογα. Η μπέμπα είχε 65.000 και η Alfa 20.000 χλμ στο κοντέρ. Η μπέμπα του 2002, σχετικά φτωχή σε εξοπλισμό, η Alfa του 2006 με full extra. Ε, η πίσω κίνηση και η ποιότητα κατασκευής εγειρε την πλάστιγγα υπέρ της μπουμπούς.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP