Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 43

Θέμα: τοπικη βαφη

Rides
    1

Προεπιλογή

τι εννοεις Κωστα γιατι δεν καταλαβα!!και το τοπικο ετσι δεν γινεται?βαφεις τοπικα και σβεηνεις περιμετρικα!!!απλα αυτος πχ βαφει φτερο πισω και σβηνει στην κολωνα ουρανου και πισω πορτα πχ!!αρα πως να φανει η διαφορα???απλα δεν μπαινει στην διαδικασια της τοπικης!!δεν ειναι και απαραιτητα κακο!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι εννοεις Κωστα γιατι δεν καταλαβα!!και το τοπικο ετσι δεν γινεται?βαφεις τοπικα και σβεηνεις περιμετρικα!!!απλα αυτος πχ βαφει φτερο πισω και σβηνει στην κολωνα ουρανου και πισω πορτα πχ!!αρα πως να φανει η διαφορα???απλα δεν μπαινει στην διαδικασια της τοπικης!!δεν ειναι και απαραιτητα κακο!!
    Ναι αν αυτό εννοούσες, κάπως έτσι γίνεται.

Αν όμως αυτός βάφει πχ πίσω φτερό σε ένα Ε60 και η ζημιά είναι χαμηλά πάνω από το θόλο, θα σβήσει το χρώμα του λίγο πάνω από τα αστάρια, περίπου στη μέση του φτερού, και μετά θα πάει να σβήσει το βερνίκι του πάνω στο τόξο του ουρανού, αυτό δε λες?

Άρα δεν κάνει κάτι διαφορετικό από ένα κλασσικό φανοποιοίο και βέβαια αυτό δεν έχει καμία σχέση με "τοπική επισκευή".

Rides
    1

Προεπιλογή

αααα ναι ετσι οπως τα λες ειναι !!!τουλαχιστο αυτο ειδα και οταν του ειπα ν αγρατζουνια κλπ μου λεει ναι οκ αλλα βαφω κομματι..!!!τελοςπαντων απλα κανει καλη δουλεια δεν φαινεται τπτ !!!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τοπικη βαφη-σβησιμο και κατοπιν γυαλισμα ....και ουτε γατα ουτε ζημια (εννοειται ομως οτι ειναι μαστορας και επαγγελματιας)

Rides
    1

Προεπιλογή

Για να μην ανοίξω νέο topic το βάζω εδώ: το χειμώνα μαλάκω γειτόνισσα μου έκανε σημάδι στον πίσω προφυλακτήρα... τεσπα, το έκανα τοπικό σε κάποιον που μου σύστησαν. Όλα καλά, ούτε διχρωμίες κλπ ΟΜΩΣ παρατήρησα προχθές οτι στο πάνω μέρος του προφυλακτήρα κάτω ακριβώς απο το πορτπαγκαζ, σε ένα σημείο εμφανίστηκαν ρωγμές σα να έχει σπάσει το βερνίκι. Για να σας προλάβω ο τύπος έχει κλείσει το μαγαζί (περίεργο...), οπότε εγείρεται το ερώτημα, τι κάνω? Υπάρχει περίπτωση με γυάλισμα να φτιάξει η κατάσταση? Ξανακάνω τοπικό?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπορείς φίλε μου να βάλεις μια φωτό για να καταλάβουμε οσο το δυνατόν καλύτερα το μέγεθος του προβλήματος?

Rides
    1

Προεπιλογή

Είναι λίγο δύσκολο να ανεβάσω τώρα φωτό, σκεφτείτε οτι έχει ακανόνιστες γραμμές σα γρατσουνιές που τις πιάνεις με το νύχι σε μια επιφάνεια 10χ3 cm περίπου

Rides
    1

Προεπιλογή

μάλλον εσύ ήσουν το θύμα και ο άλλος το koyotte

λογικά φτού και από την αρχή
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μήπως σε ξαναχτυπησαν στο ιδιο σημείο ?

Rides
    0

Προεπιλογή

Μήπως το στοκάρισε χωρίς να στο πει και από τον ήλιο ξεράθηκε ο στόκος και έκανε ρωγμές και στο βερνίκι;
    Κατά τη γνώμη μου, το γυάλισμα δεν θα κάνει δουλειά, εφόσον η επιφάνεια έχει γίνει σαγρέ.
    Είτε το ξαναβάφεις τοπικά (είμαι πολύ κατά των τοπικών βαφών, για ευνόητους λόγους), είτε το καλύπτεις με ένα διακριτικό προστατευτικό πλαστικό και δεν ξαναασχολείσαι: https://www.dcp-shop.co.uk/RBP350-BM...90-4-door.html

11. The Following 2 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:

BILL007 (17-09-13), Ptboul (17-09-13)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP