I love Bmw machines
ειναι πολυ λιγα τα 220 τροχο να σου πω την αληθεια δεν το πιστευω να βγαζει τοσα λιγα υπαρχει μεν μια απωλεια αλλα οχι τοσο πολυ....κ αυτος στο δυναμομετρο γιατι μου ειπε να μην την υπολογιζω την μπλε ! δεν ξερω τι να πω......
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
I love Bmw machines
οποτε λες να το θεωρησω οχι ως τραγικο το 220 κ οτι ετσι πρεπει να ειναι?(δηλαδη να ειμαι κ ευχαριστημενη?)![]()
πειτε οτι ειναι ετσι το παιδι που το δυναμομετρησε γιατι μου ειπε να μην υπολογιζω αυτην την τιμη?
Να σε απασχολει ΜΟΝΟ η δυναμη στον στροφαλο.Αυτο ειναι επαναληψιμο μεγεθος,δλδ αν πας σε αλλο δυναμομετρο πρεπει να'σαι κοντα σ'αυτο το νουμερο παλι...Στο θεμα απωλειων βεβαια,ειναι πολυ ρεαλιστικα τα 66hp που σου εβγαλε αν και λιιιγο περισσοτερα απ'οτι βγαζουν συνηθως αυτα τα μοτερ...Αλλα μια ταλαιπωρημενη βαλβολινη,μια βαρυτερη ζαντα ή απλως ενα λαθος καλιμπραρισμα του δυναμομετρου στο θεμα ''βαρος οχηματος'' θα'δινε μια παραπανω αποκλιση...Πολυ καλα τα 291hp στροφαλο,δειχνει οτι το μοτερ σου χαιρει ακρας υγειας.Μολις κανεις ενα καλο service πηγαινε μετρα το κι αλλου να'χεις μια 2η αποψη...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
konstantinaM3 (29-01-12), nikos1400 (29-01-12), Panos 316T (29-01-12)
καποια στιγμη λεω να παω κ σε αλλο φυσικα οποτε καλα ειναι το θηριο μου με 291 μοτερισια![]()
Θα συμφωνησω με τα παιδια Κων/να ,
το μοτερακι σου φαινεται σουπερ καθως και οτι πηρες4-6 αλογακια απο καταλυτες.
Επισης οι καμπυλες σου (εννοω του αμαξιου) ειναι πολυ ωραιες!
τούρμπο και πράσινα άλογα
120ie87 (29-01-12), BILL007 (29-01-12), konstantinaM3 (29-01-12), NIKOS Z3 (29-01-12), S8N (31-01-12)
[vid]https://www.youtube.com/watch?v=sQ05I8y9ndA&context=C37ecb6fADOEgsToPDskKY hBgR70KrK4tmPj3ddmPw[/vid]
αυτη ειναι δυναμομετρηση. απο το pto...και με το ecu απενεργοποιημενο...
Μη τα συζητας αδερφε...