Follow us on:
Σορρυ,δεν ξέρω τι και πως,αλλά στη δεύτερη φωτογραφία,ρόδα σε δίνει 221,8 ...
Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Σορρυ,δεν ξέρω τι και πως,αλλά στη δεύτερη φωτογραφία,ρόδα σε δίνει 221,8 ... ρωτησα αλλα δεν ισχυει αυτο με μετρησε μονο μοτερ μου ειπε την μπλε γραμη να μην την υπολογιζω
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 ρωτησα αλλα δεν ισχυει αυτο με μετρησε μονο μοτερ μου ειπε την μπλε γραμη να μην την υπολογιζω πάντα τα δυναμόμετρα(πλην δυναμομέτρων πάγκου) μετράνε τροχό και μετά κάνουν αναγωγή σε ιπποδύναμη στο στρόφαλο!
I love Bmw machines
Αρχικό μήνυμα απο makos πάντα τα δυναμόμετρα(πλην δυναμομέτρων πάγκου) μετράνε τροχό και μετά κάνουν αναγωγή σε ιπποδύναμη στο στρόφαλο! με αυτο που λες τωρα θες να μου πεις οτι ισχυει αυτο που λεει για ροδα?
Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 με αυτο που λες τωρα θες να μου πεις οτι ισχυει αυτο που λεει για ροδα? Βέβαια, αφού το δυναμόμετρο δεν μετράει τίποτα άλλο από τις δυνάμεις που ασκήθηκαν πάνω στα ράουλα από τους τροχούς για να τα κινήσουν
Βρε παιδια, γιατι μονο 29κιλα ροπης, οταν το 3λιτρο 46αρι βγαζει 31κιλα???
Αρχικό μήνυμα απο makos πάντα τα δυναμόμετρα(πλην δυναμομέτρων πάγκου) μετράνε τροχό και μετά κάνουν αναγωγή σε ιπποδύναμη στο στρόφαλο! Από τη στιγμή που οι τροχοί κινούνται πάνω στα ράουλα του δυναμόμετρου δεν θα μπορούσε να συνέβαινε τίποτα άλλο!
Κανονισμός του Φόρουμ