Ετσι...λιγα ειναι τα μαχημα που τρωνε το χιλιομετρο με.την κουταλα...![]()
Ετσι...λιγα ειναι τα μαχημα που τρωνε το χιλιομετρο με.την κουταλα...![]()
sympether with chiefτης
Και εγω είμαι συμφωνος με αυτο που λέει ο Σταματης όταν θες τέτοιο αμάξι πας και παίρνεις ένα απο το φόρουμ που λίγο πολυ το ξέρεις τι είναι αλλιώς βάζεις το χέρι στην τσέπη και πας να πάρεις αφρό που πάντα υπάρχει. Ένα κατακλείδι αν δεν υπάρχει μαρουλι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι να σε πληροφορήσουν και απειρη υπομονή για ψάξιμο
αντε γεια...
Ptboul (25-09-12), Vassilis ///M (25-09-12)
μην παρασυρεσαι εσυ.
αφου τα ειπαμε. Μονο το 92αρι σου ταιριάζει.
M3 CSL
hades7 (25-09-12)
με ένα τεπόζιτο την εβδομάδα, προσωπικά το προτιμώ για καθημερινό...άλωστε στα χέρια μου θα λιώσει απ'ότι φαίνεται, άρα ποιός ο λόγος να το βάλω στην γυάλα.
λές και αν ήταν να πουληθεί, θα έπιανε τα λεφτά που πρέπει.
δε μαμιέται, εμείς να'μαστε καλά και να τα χαιρόμαστε ακόμα όσο μπορούμε.
sympether with chiefτης
αν κυκλοφορουσα πχ αττικη οδο η μεγαλες οδους για να παω μπορει να συνεχιζα ,αλλα αλιμο γλυφαδα αγ δημητριο κ κεντρο δεν λεει.κ ηδη 5 χρονια ηταν αρκετα μεχρι το 2011.
92αρι μετα τα τα θεματα με τα κραου του 5ου κυλινδρου δεν σκεφτομαι καθολου εγω.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
alexk (25-09-12)
Νικο το Μ3 μπορει να εχει απαξιωθει οπως και ολα τα μεγαλα αυτοκινητα αλλα δεν παυει να ειναι αμαξι 90-100 χιλιαδων. το να το χρησιμοποιεις καθημερινα και να σ στοιχιζει περιπου 400 ευρω σε βενζινη ειναι παρα πολυ νορμαλ, ειδικα οταν κανεις και μπολικα χιλιομετρα.
Αν τα 400-500 ευρω φαινονται σε καποιον τρελο ποσο, μαλλον δεν ειναι για Μ3.
Και επιμενω στο "τρελο", παραλογο ειναι οταν η βενζινη πριν 2-3 χρονια ηταν μιση τιμη.
Ποιά συνεργεία στην Αθήνα έχουν τη βάση για το κλειδί που στέλνει δεδομένα στο Μόναχο?
Μου είπαν μόνο εξουσιοδοτημένα.
Τι σημαίνει αυτό και ποιά έχουν τέτοια βάση με αυτή τη λειτουργία?
Ευχαριστώ.![]()
Nikos