Vassilis ///M (21-09-12)
και εγώ το δικό μου το πήρα με 102000 χιλιόμετρα και πραγματικά ντρεπόμουν να ακουμπήσω μέσα. Ήταν του Μονστα.... και το είχε πιο καθαρό και περιποιημένο και από καινούργιο! Αν είναι συντηρημένο σωστά (ένα βιβλίο σέρβις ή τα τιμολόγια...κάτι τελος πάντων) και γενικά αν δεν είναι σε κακή κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά.... μάλλον είναι καλή επιλογή. Το ελέγχεις βέβαια...κοιτάς τι χρήζει αλλαγής και αποφασίζεις.
Ευχαριστώ!
Και καλό και κακό βεβαίως γιατί καθώς ήταν γυναίκα δε ξέρω κατά πόσο το πρόσεχε και αν έκανε συχνά τα σέρβις του, χωρίς να θέλω να πω κάτι για το αδύναμο φύλο.
Ήθελα να πάω να το δω σήμερα το απόγευμα, αλλά δε προλαβαίνω γιατί 8 κλείνουν και τέτοια ώρα θα φτάνω στο Ελ. Βεν.
Αύριο προπόνηση...οπότε Δευτέρα πάω να το τσεκάρω.![]()
Nikos
Vasilis M3 (23-09-12)
Σκέφτομαι να το κάνω ανταλλαγή με το si.
Επειδή θα είναι το μοναδικό μου αυτοκίνητο πέρα από τους χώρους με προβληματίζουν τα πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ. Αλλά οκ...αν είναι σωστά κ καλά συντηρημένο, πάσο.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Nikos
Α δεν ξέρω για γονείς... ο θείος μου έχει αλλά είναι ανύπαντρος
Απλά ρωτάω γιατί είναι κρίμα να δώσεις αμάξι που είχες πάρει κούτα για μεταχ. και τέτοιας χρονολογίας ...Βέβαια να μου πεις Μτρίο είναι ...αλλά πάλι δεν θα το έκανα με κούτα αυτοκίνητο..
Αν σε συμφέρει το Deal με λεφτά ανταλλαγής κτλπ καλορίζικο...Κατανάλωση ίδια θα έχει (από ότι ξέρω το Si καίει πολύ) τώρα ασφάλεια σήμα τεκμήρια άλλο καπέλο
![]()
Είπαμε καιει πολύ, αλλά σαν 3,2 δεν νομιζω να καιει...![]()