Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιο θα προτιμούσατε για τις καθημερινές μετακινήσεις της γυναίκας σας?

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Citroen DS3 1.4

7 10,94%
  • Fiat 500 900cc Twin Air

38 59,38%
  • Όλο μαλακίες αυτό το παιδί...

19 29,69%
Σελίδα 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 100

Θέμα: Οικονομικό αυτοκίνητο πόλης

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα κανενα απο τα παραπανω..

δυο επιλογες θα ειχα...ειτε fiat seicento..ειτε starlet (το τελευταιο)...
    πραγματικα αθανατα αμαξια και τα δυο..με μοτερ που καινε τιποτα..και που αυτη την στιγμη με κανα 1000αρικο τα αγοραζεις για πλακα...τα παρατας οπου θελεις χωρανε παντου..ειναι ατμοσφαιρες και δεν θα παθουν τιποτα για πολλα χρονια ακομα..τα ανταλλακτικα τους ειναι απο το σουπερ μαρκετ..απλα δεν κανουν για ταξιδι..χρησιμοποιηστε το bmw σας για αυτο..

υγ..αυτα ειναι πραγματικα αυτοκινητα πολης, λιτα,απεριτα και ασπαστα...οχι σαν τα σημερινα..με turbo μοτερ και εξοπλισμους που στην ουσια δεν χρειαζεσαι για να ειναι βαρια...

2. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

oldcarskickass (17-08-11), S8N (16-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    τo φιατ εχει μαπα χωρους πισω, το ds3 δε μ αρεσει κθολου......κατι θα σκεφτω....περιμενε
    Τσουπ!!!! μου ηρθε!!!!!

Το νεο τογιοτα γιαρις!!!! τουμπανο, οικονομικο και με χωρους....!!!!

https://www.toyota.gr/cars/new_cars/...s/gallery.aspx

Θελω να χτυπησεις ποδι!!!! ε δε θα μας πουνε και τι αμαξι θα παρουμε......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 16-08-11 στις 18:07
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

4. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (17-08-11), joseph (16-08-11), S8N (16-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

500araki...δεν υπαρχει το σκατο σε καταναλωση αλλα και επιδοσεις....εχει και περασει
    το πηρε φιλος και το τι δουλεμα του ριξαμε δεν υπαρχει..αλλα μολις μπηκαμε μεσα και ειδαμε τις επιδοσεις και την καταναλωση του το βουλωσαμε ολοι

6. The Following User Says Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

S8N (16-08-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγγνωμη που ρωτω αλλα εχεις εμπειρια απο το πισω καθισμα του 500 και λες οτι δεν καθονται 2 ατομα με την καμια?Γιατι εγω που εχω καθημερινη μπορω να σε διαψευσω.Εκτος αν αναζητας απο το αυτοκινητο πολης την ανεση που εχει το Χ5
    Θα συμφωνησω με τον Γιαννη για τους πισω χωρους του 500ακι.

Επειδη ο κολλητος μου το εχει (1.2 σπορτ με τα 69 αλογα) και τυχαινει να το εχω κανει μερικες βολτες θα εβαζα στα πλεονεκτηματα τα εξης
    -Ειναι ντιζαινατο
    -Οικονομικο
    -Για 69 αλογα δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατο
    -Εχει παναλαφρο τιμονι,πιο ελαφρυ και απο την τιμονιερα μου.

Στα μειον θα εβαζα τους πισω χωρους..Ειμαι 1.85 και πισω καθομαι με δυσκολια..Αν ο οδηγος ειναι 1.55 τοτε σιγουρα χωραω αλλα 4 ατομα με υψος 1.70 +/- χωραμε ωριακα.

8. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

S8N (16-08-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν θα κατσω να συζητησω για γαλλικη-ιταλικη-ιαπωνικη αξιοπιστια γιατι παλι δεν θα βγαλουμε ακρη, ο καθενας εχει τις εμπειριες του καλως ή κακως, απλα αυτα που ξερατε εχουν αλλαξει, οο ναι τα toyota μενουν, χεχε
    το καθε αμαξι ειναι τυχη, μπορεις να παρεις το πλεον "σκυλι" αμαξι που το ειχε και ο κολλητος σου και εχει κανει 200 000κμ με τα ιδια λαδια ταπα, να το γυαλιζεις ολη μερα εσυ και να το προσεχεις σαν τα ματια σου και στα 10 000κμ να σου ξεραθει στον δρομο, γιαυτο απο το να ψαχνεται γαλλικο ιαπωνικο ταιλανδεζικο, ψαχτε εγγυησεις, ποιοτητα, και τιμες ανταλλακτικων...
    σαν επιλογη προτεινω kia ceed... χωροι,7 χρονια εγγυηση, δυνατο μοτερ, και μεσαιο αυτοκινητο κοντα στα 13 000ευρο, και βαζεις και ενα 500αρακι στο πορτ παγκαζ! επισης να κοιτατε και την ασφαλεια,(χααχαχ δες ποιος μιλαει για ασφαλεια ο τυπος με το κονσερβοκουτι), επειδη μεσα βρισκονται οι γυναικες σας και τα παιδακια σας, δειτε τι παθαινει (και μονο με την λογικη) ενα ωραιο μουρατο 500αρακι και ενα μεσαιο αυτοκινητο!

10. The Following 7 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

aristent (17-08-11), Driver M (16-08-11), ghost-rider (19-08-11), joseph (16-08-11), oldcarskickass (17-08-11), Ptboul (17-08-11), S8N (16-08-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

το ξερω οτι τα vw δεν τα συμπαθεις για τους λογους σου, αλλα εγω θα προτεινα το πολο.

πριν λιγ καιρο αποφασισαμε να αντικαταστησουμε το ενα σμαρτ της οικογενειας με κατι λιγο μεγαλυτερο, ωστε να το χρησιμοποιει η συζυγος.
    προϋποθεσεις ηταν μονο το αυτοματο κιβωτιο (ηταν ανενδοτη) και οι τεσσερις πορτες για αυξημενη ευχρηστια.

το εψαξα παρα πολυ, αλλα αλλο αυτοκινητο που να καλυπτει αυτα που ηθελα εκτος απο το πολο δεν βρηκα.
    το παραγγειλα στην εκδοση cross 1,2 tsi dsg και το περιμενω αυτες τις μερες.

καταλαβαινω οτι εχεις θεμα με την αξιοπιστια των vag, εγω παλι ενα γκολφ, ενα Α3, ενα S3, που ειχα στο παρελθον δεν αλλαξα ποτε ουτε λαμπα...
    επισης ενα ρουμστερ του οποιου προσφατα εληξε η μισθωση (και αντικατασταθηκε απο ενα μπερλιγκο -καταπληκτικο αυτοκινητο), δεν εκανε ουτε "τσικ" 100000 χλμ σε 4 χρονια με κακη μεταχειριση και σιδεροφαγο οδηγο...
    τελος ενα gti που πηρα στην εταιρια πριν ενα χρονο, κι αυτο εως τωρα μονο βενζινη...

απο τα δυο που εβαλες στη συγκριση το φιατ ειναι πολυ ομορφο με ρετρο λουκ, ενω το σιτροεν επισης ομορφο με πιο μοντερνα αισθητικη.
    αν ηταν για τη γυναικα μου θα επαιρνα το φιατ (που της αρεσει κιολας), αν ηταν για μενα θα επαιρνα το σιτροεν (απο τα οποια εχω πολυ καλη εμπειρια και τα συμπαθω) να το παιζω λιγο λεμπ...

12. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (16-08-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εννοείτε πως ψήφισα 500άκι Aris. Ζήτα να σου πουν για τη 5-ετή εγγύηση που καλύπτει τα πάντα.....αυτήν έχω και γω.

Όσο για το θέμα χώρους........δε καταλαβαίνω τι παραπάνω μπορεί να περιμένει κάποιος από αυτοκίνητο πόλης. Μια χαρά χώρους έχει πίσω το φιατάκι για το μέγεθός του.

Στάθη, στον Άρη μιλάς, vag του προτείνεις ;;; lol !!!

14. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

S8N (16-08-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγγνωμη που ρωτω αλλα εχεις εμπειρια απο το πισω καθισμα του 500 και λες οτι δεν καθονται 2 ατομα με την καμια?Γιατι εγω που εχω καθημερινη μπορω να σε διαψευσω.Εκτος αν αναζητας απο το αυτοκινητο πολης την ανεση που εχει το Χ5
    Έχω μπει και έχω μπει και σε Panda και το δεύτερο είναι πιο ευρύχωρο.
    Επίσης έχω μπει σε έκθεση και σε ds3 και δεν υπάρχει σύγκριση.

Υπόψιν, δεν λέω πως περίμενα κάτι παραπάνω αφού είναι αρκετά μικρό σε μήκος αυτοκίνητο και ποτέ δεν θα είχα για κριτήριο σε αμάξι πόλης τα πίσω καθίσματα, απλά επειδή στα κριτήρια επιλογής αναφέρθηκε κι αυτό, είπα πως από χώρους είναι σχετικά ανεπαρκές.

Ιαπωνικό πάντως δύσκολα θα αγόραζα, αφού το yaris μου φαίνεται αρκετά άγευστο, το μίκρα άσχημο και απλοϊκο κοκ.
    Και στα περί αξιοπιστίας συμφωνώ απόλυτα με τον sp@ra. Θέμα τύχης είναι κυρίως.
    Όταν πήρα το 207 κάποιοι εξυπνάκηδες μου λέγανε πως πρέπει να βρω για γκόμενα καμια κόρη μάστορα γιατί θα ξεπαραδιαστώ στις βλάβες και δεν μου'χει κάνει κιχ!
    Καμία εταιρεία δεν είναι εξ'ορισμού αξιόπιστη, όλες τα έχουν τα κουσουράκια τους...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

16. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

aristent (17-08-11), katsaraios (16-08-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Με την 5-ετή εγγυηση που λεει ο Μονστα ψηφιζω 500 (απο τις επιλογες σου).

...αλλα συμφωνω και με τον νεότατο αλλα σοφό spar@...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θα κατσω να συζητησω για γαλλικη-ιταλικη-ιαπωνικη αξιοπιστια γιατι παλι δεν θα βγαλουμε ακρη, ο καθενας εχει τις εμπειριες του καλως ή κακως, απλα αυτα που ξερατε εχουν αλλαξει, οο ναι τα toyota μενουν, χεχε
    το καθε αμαξι ειναι τυχη, μπορεις να παρεις το πλεον "σκυλι" αμαξι που το ειχε και ο κολλητος σου και εχει κανει 200 000κμ με τα ιδια λαδια ταπα, να το γυαλιζεις ολη μερα εσυ και να το προσεχεις σαν τα ματια σου και στα 10 000κμ να σου ξεραθει στον δρομο, γιαυτο απο το να ψαχνεται γαλλικο ιαπωνικο ταιλανδεζικο, ψαχτε εγγυησεις, ποιοτητα, και τιμες ανταλλακτικων...
    σαν επιλογη προτεινω kia ceed... χωροι,7 χρονια εγγυηση, δυνατο μοτερ, και μεσαιο αυτοκινητο κοντα στα 13 000ευρο, και βαζεις και ενα 500αρακι στο πορτ παγκαζ! επισης να κοιτατε και την ασφαλεια,(χααχαχ δες ποιος μιλαει για ασφαλεια ο τυπος με το κονσερβοκουτι), επειδη μεσα βρισκονται οι γυναικες σας και τα παιδακια σας, δειτε τι παθαινει (και μονο με την λογικη) ενα ωραιο μουρατο 500αρακι και ενα μεσαιο αυτοκινητο!
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

18. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

S8N (17-08-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή έκανα πρόσφατα ανάλογο ψαχτήρι για την αδερφή μου, διαπίστωσα ότι οι δύο καλύτερες και συμφέρουσες λύσεις είναι το Ford fiesta και το νέο Suzuki Swift, τελικά κατέληξα στο Swift 1.2 GLX και στον λίγο καιρό που είναι στην οικογένεια και το έχω οδηγήσει έχω ξετρελαθεί. Είναι πολύ οικονομικό αλλά και αρκετά σβέλτο με τα 92 αλογάκια του.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

20. The Following 5 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

bill_m3 (17-08-11), halkida116mpack (17-08-11), nik200 (17-08-11), paganis (17-08-11), S8N (17-08-11)

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP