Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 41

Θέμα: Βγηκε το αμορτισερ

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη δεν πολυκαταλαβα,μηπως πρεπει να ελεγξω και κατι αλλο τωρα που αλλαξα αμορτισερ;πιστευεις οτι δεν εφταιγε η θολομπαρα απ΄οτι καταλαβα..
    τσέκαρε τα λάστιχα κρούσεως, και τους πύρους πάνω στα πιατέλα, που είναι οι οδηγοί για
    να κάθονται τα αμορτισέρ...αν ξεκουμπώσεις το αμορτισέρ απο κάτω, θα καταλάβεις αμέσως
    για ποια κομμάτια μιλάω... αυτά είναι νορμάλ, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο άλλο λόγο...
    τζίμ. στο πρώτο ποστ γράφει ο φίλος, πως έβαλε θολόμπαρα, έγινε ότι έγινε, και μετά
    άλλαξε αμορτισέρ. πράγμα που σημαίνει πως πρίν γίνει το συμβάν, τα αμορτισέρ δεν
    πειράχτηκαν καθόλου.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

tommy για αυτό λέω για βίδες και ιστορίες και πως την 1η ευθύνη την έχει ο μηχανικός που έβαλε την θολόμπαρα

Προεπιλογή

Λάμπρο το μόνο που πρέπει να θυμηθείς είναι αν υπήρχε ροδέλα στην βίδα, διότι κανονικά υπάρχει ροδέλα σε εκείνο το σημείο στα Ε46. Και δεύτερον αν υπάρχει τώρα.\
    Αν δεν υπήρχε είναι σφάλμα του μηχανικού σου.Αν υπήρχε και πάραυτα έγινε ότι έγινε, θα σου πω ότι το αμάξι θέλει συντήρηση και έλεγχο πιο τακτικά. Αυτό δεν γίνεται σε μία βραδιά χωρίς να ακουστεί τίποτα.

4. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

nikos valvetronic (24-07-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω στειλει φωτο στο σπυρο γιατι μπαινω απο κινητο και δεν ξερω πως νς την ανεβασω!ελπιζω να την ανεβασει αυτος!θα προσπαθησω να το περιγραψω.στο κατω μερος του αμορτισερ,εκει που ειναι το σινεμπλοκ του μπαινει μια βιδα που βιδωνει το αμορτισερ.ε φαντασου,το κεφαλι αυτης της βιδας καταφερε και περασε ολο το σινεμπλοκ και το αμορτισερ βγηκε απο εκει.οποτε το κατω στρογγυλο μερος του αμορτισερ οπου βρισκεται το σινεμπλοκ βρεθηκε να ειναι διπλα απο τη βιδα που το κραταγε!
    Αφου περασε το κεφαλι μεσα απο το σινεμπλοκ αρα απλα δεν υπηρχε ροδελα και με τα χιλιομετρα φαγωθηκαν η γωνιες του κεφαλιου της βιδας και περασε μεσα η βιδα! Δεν βλεπω να υπαρχει καμια σχεση με πιατελα-ελατηρια κλπ. Η θολομπαρα εκανε πιο ισχυρα τα χτυπηματα που δεχεται καθε πλευρα της αναρτησης επειδη τα φορτια μεταδιδονται μεσω αυτης απο την μια στην αλλη πλευρα.Λογικα η βιδα σου θα εμεινε κρεμασμενη μαζι με το παξιμαδι της απο την αλλη μερια ετσι;

Rides
    1

Προεπιλογή

Ορίστε η φωτό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 25-07-11 στις 08:47

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos e46 16v Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφου περασε το κεφαλι μεσα απο το σινεμπλοκ αρα απλα δεν υπηρχε ροδελα και με τα χιλιομετρα φαγωθηκαν η γωνιες του κεφαλιου της βιδας και περασε μεσα η βιδα! Δεν βλεπω να υπαρχει καμια σχεση με πιατελα-ελατηρια κλπ. Η θολομπαρα εκανε πιο ισχυρα τα χτυπηματα που δεχεται καθε πλευρα της αναρτησης επειδη τα φορτια μεταδιδονται μεσω αυτης απο την μια στην αλλη πλευρα.Λογικα η βιδα σου θα εμεινε κρεμασμενη μαζι με το παξιμαδι της απο την αλλη μερια ετσι;
    Έτσι όπως τα λές είναι.Η βίδα έμεινε στη θέση της...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φανταζομαι να ευχαριστησες τον αδελφο σου που ανακαλυψε τοσο γρηγορα και αποτελεσματικα το προβλημα που κουβαλουσες τοσο καιρο εν αγνοια σου !!

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπά!!μόνο τον έκραξα ότι μου χάλασε το αμάξι!χαχαχαχα

Στα καινούρια αμορτισέρ που έβαλα,πάλι δεν μου έβαλαν ροδέλες..Είμαστε σίγουροι ότι πρέπει να μπαίνουν ροδέλες??

Rides
    0

Προεπιλογή

Στα καινούρια αμορτισέρ που έβαλα,πάλι δεν μου έβαλαν ροδέλες..Είμαστε σίγουροι ότι πρέπει να μπαίνουν ροδέλες??
    Και ροδέλες, και γκρόβερ, και αυτασφάλιστο παξιμάδι

11. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

nikos valvetronic (25-07-11)

Προεπιλογή

Να πάρεις και να βάλεις

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP